Звездни компромати- 358 част

• 102 886
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
Все повече разбирам защо Мария Игнатова не е с него.
Значи нищо не разбираш. Той беше награда за нея... Sunglasses
Да добавя, че хич не си падам по лигоча на Рачков, да не ме разберете погрешно.

# 601
Все повече разбирам защо Мария Игнатова не е с него.
Значи нищо не разбираш. Той беше награда за нея... Sunglasses
Да добавя, че хич не си падам по лигоча на Рачков, да не ме разберете погрешно.

А не мислиш ли, че си бяха взаимна "награда". Защото кой е Рачков, коя е Игнатова? Некачествен персонал на някаква продуцентска кухня. И двамата си приличат в плеймейството. Даже ако бяха си направили и общ Инстаграм да рекламират това-онова и виртуално, повече дивиденти щяха да натрупат от халтурната си връзка:) 

# 602
  • Rock & Roll feeling ...
Според мен Рачков не си дава сметка колко е еднообразен и изтъркан.

Някой има ли представа горе долу какво е финансовото систояние на Халваджиян ?
Мислех ги милионери,ако не и повече. На няколко пъти засичам Кремена да прави коментари,които не са присъщи на хора с такива възможности, освен ако не са от поговорката " колкото повече имат,толкова повече искат " ...

# 603
Милионери са.

# 604
Ти все едно за първи път пишеш в темата и не знаеш за десетките изцепки на нашите милионери. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ева Лонгория ми е много сладка бременна. Много щастие струи от нея. Heart Eyes

# 605
  • Rock & Roll feeling ...
 Не знам защо,но тях съм ги имала за по-интелигентни и широкоскроени.

Гери-Никол като Деси Добрева, за тези,които не следят  " Капките" - https://www.vbox7.com/play:ccd22ebb60

На кафе” с Деси Банова, майка ѝ Лили и дъщеря ѝ Йоана - https://www.youtube.com/watch?v=3PSvOWSdaug ( не съм го гледала )

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 04:37 от Летящ Кактус

# 606
# 607
Рейчъл Макадамс е родила момче.

# 608
  • ГО
Хвана ме срам от изпълнението на ГН и спрях клипа. Охххх, не мога да разбера от къде иде това самочувствие? Нямат ли самооценка?

# 609

Патрик Демпси и съпругата му
Скрит текст:
Много го харесвам Патрик! Kiss Страшно талантлив актьор е! Изглеждат много добре!

Криси Тейгън и Джон Леджънд
Скрит текст:

Много противна двойка са ми тези двамата Weary

# 610
Обаче, всичко бих подминала на Десислава Банова, но това натрапчиво Уъ, вместо красивото Л, просто...!

# 611
Втриса ме от години от нейното сУънчево с обУаци над пУанините. А, и добр вечер за разкош!

# 612
Пуснах Гала, че скоро не съм ставала толкова рано! И... какъв е тоя траверс в студиото?! Shocked Вече ги дават сутрин по телевизора ли?! Тоя народ изтреще максимално... ooooh!
Ох и Ким Кардашиян там... смЕх...

# 613
Ееее, той си е редовен. Слънцеядния руснак изпусна обаче. 😉

# 614
Аз погледах Гала от началото, но мъжът ѝ ми докара главоболие, не даде думата нито на Гала, нито на Елен Колева. В крайна сметка от цялата какафония, която създаде разбрах, че въпросният Стефан е зодия овен, все едно на някой му пука. Повече не издържах, и смених канала.

Общи условия

Активация на акаунт