Звездни компромати- 358 част

• 102 116
  • 760
  •   1
Отговори
# 735
Обаче, определено се е разхубавила в лицето. Така загладена, с по-сочно лице, на мен ми е по-хубава. Иначе с онова изпиленото с фотошоп, не ми харесва.

# 736
  • ГО
На изпилените снимки, с количката, ми прилича на Биляна Йотовска.

# 737
  • Viena
А,Венета съвсем е разплискала легена......

# 738
Венета може да е супер слаба и всичко, но има ужасно клечави крака. И, без връзка с краката, с годините простотията ѝ избива безспирно отвсякъде.

Вики от Мастило с мъж и дете
Ралица Паскалева с родителите си (предполагам)

# 739
  • София
Жал ми е за Никол. Няма детство като другите деца - навън, окаляна, с ожулени колена, мръсна. Майка ѝ от рано я принуждава да не е дете. Много се ядосвам на такива родители.

# 740
Значи , сега гледах Инстаграм на Криско... Всичко живо танцува танца от новата песен...

# 741
От къде може да знаем дали не се каля и играе на воля детето, като всички останали - просто това няма да го покаже майка й в Инстаграм Grinning

# 742
Бе може и да се каля и валя Николчето, ама тези будоарни ценности, в които очевидно я възпитават няма как да са ок (за мен, де, за техните среди явно са направо връх). И то не е до платформата на сандала или прическата, просто цялостното излъчване на партито е като на кабаре. Сори, ако се повтарям, ама сърце не трае.

# 743
  • София
От къде може да знаем дали не се каля и играе на воля детето, като всички останали - просто това няма да го покаже майка й в Инстаграм Grinning

Явно различни разбирания имаме, не знам. Аз бих качила снимка, на която детето ми играе и се забавлява, неглиже, а не гримирано, лакирано и накъдрено, примерно. При нея се вижда само как иска да направи детето си свое копие. Или поне това е, което аз виждам.

# 744
Жал ми е за Никол. Няма детство като другите деца - навън, окаляна, с ожулени колена, мръсна. Майка ѝ от рано я принуждава да не е дете. Много се ядосвам на такива родители.

То и без това вече рядко се срещат окаляни и с ожулени колена деца. Повечето са на компютъра с игрите и във фейсбук.

# 745
Относно децата окаляни и с одрани колене, да ви кажа зависи от родителите. С приятелки редовно прекарваме време навън в близкият парк. От работа, оставяме раници, преобличаме се и там. Карат колелета, ролери,федербал. Като се приберем вършим домакинската работа. Много често съм изморена и не ми се ходи,но по добре навън да играе,отколкото на телефона и таблет.

# 746
  • София
Относно децата окаляни и с одрани колене, да ви кажа зависи от родителите. С приятелки редовно прекарваме време навън в близкият парк. От работа, оставяме раници, преобличаме се и там. Карат колелета, ролери,федербал. Като се приберем вършим домакинската работа. Много често съм изморена и не ми се ходи,но по добре навън да играе,отколкото на телефона и таблет.

Разбира се, че е по-добре. Като поотрасне няма да му се върнат тея години и цял живот ще си цъка на таблета, колкото и банално да звучи. И едно голямо "браво" на родителите, които колкото и да са изморени, предпочитат да излязат навън с детето, отколкото да го залъгват с игри на телефона, за да си почиват те. Сега, има го и този момент сигурно, но когато не е навик в семейството, го разбирам.

П.С. Новата "песен" ниа Криско и Слави е помия отвсякъде. Слави нито го гледам, нито го харесвам. Че не може да пее, не може, обаче има свястни песни... от по-старите. Сега като гледам на какво се е съгласил, само и само да се възроди, ми става лошо. И Нора Недкова на първа линия.

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 19:45 от « Ѕmile »

# 747
Разбира се, че и моето дете гледа на таблет, телефон и тн. Но предпочитам да играе навън с приятелчета, тя така е и свикнала, като е хубаво времето си знае, отиваме в парка.
Извинявам се за спама!

# 748
https://www.instagram.com/p/BhZpdhBF4Ak/ Галена и Цветелина Янева

# 749
Аз заради вас цъкнах малко от Славчовата песен и спрях. Не можах да изтрая и 1 мин от нея. На СаЧка и Алфредо направо им бледнее творението. СаЧка макар и по чорпогащник, по я изтраях. 

Общи условия

Активация на акаунт