Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се броят седмици по време на бременност?
Какви са препоръките относно боядисването на яйца по време на бременност?
Къде мога да направя фетална морфология в Плевен или Пловдив и как се извършва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се броят седмици по време на бременност?
-
Какви са препоръките относно боядисването на яйца по време на бременност?
-
Къде мога да направя фетална морфология в Плевен или Пловдив и как се извършва?
-
Какви са симптомите и усещанията при усещане на бебето по време на бременност?
-
Каква е третата задължителна проверка по време на бременност?
Днес изпрах всички завивки където може да е лежал.
Не ме притесняват килограмите, но и не съм качила нищо. Не се вманиачавам в тях. Може би за останалите пет месеца да започна да качвам , то е нормално де, но се храня здравословно и спортувам.
Общо взето по-неинтензивни упражнения, които натоварват определени мускулни групи. Руми Илиева също има комплекси упражнения за бременни
Та затова, ГОЛЯМ ПРАЗ колко ще кача. Движа се по план и до края не би следвало да е повече от 16-18-20кг. Все пак идват топли, летни месеци. Ще има много плодове и зеленчуци, ще ходя на плаж и на разходка в следобедите, а през деня ще пръхтя и грухтя под климатика вкъщи. Няма да ми се яде нищо тежко, ще се наливам със сода против киселини, ще се търкалям и оригвам на дивана( за радост на любимия) и така ще минат последните три месеца в бременна идилия и безметежност и ще си вляза в план-графика да не качвам повече от 16-20 кила. 

много добре звучи.