iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 98

• 73 531
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета, знам, че и преди сте писали, но до сега не ми се е налагало и не съм си записала e-mail за жалби в пощата. Гледах в сайта на български пощи, но на страницата за жалби, няма електронен адрес, само телефонни номера и адрес с улица.

На 10 април /вторник/ две пратки ми пристигнаха в София. И двете са под 30 лв. с лоялити кредита. Едната си я взех още на другия ден, но от другата няма вест. В петък отново ходих до пощата да попитам. И днес нямам известие. Утре става седмица, откакто са кацнали в България и мисля, ако до утре не се появи, да пусна жалба. До сега нямам изгубена пратка. Имах неполучени известия, но като попитам в пощата, пратките бяха там.

В Добрич пратките винаги пристигат в пощата и известията са винаги от бг. пощи. Ако са спрени на митница, като оправиш документите в митницата и ги представиш в пощата, си вземаш пратката, т.е. в пощата трябва да се търсят.
Минали са само 3 работни дни, изчакай поне 7-10.
Последната ми пратка я чаках да се появи в нашия ПКлон около седмица, след като влезе в БГ, а е за СФ.
На този мейл се пуска жалба: jalbi@BGPOST.BG   / за цялата страна/
За Добрич - пиши и  на този мейл:
dobrich.sekretary@dobrich.bgpost.bg
Ръководител ОПС: и.д. Жюлиан Желев

iHerb® код:   YUL919
- за първа поръчка, 5% намаление
- за следващи поръчки - само жест, към мен

# 136
  • Добрич
denis., благодаря! Ще си запиша адресите.

Да, не са много работните дни. Просто защото двете пратки влязоха едновременно в София, а само едната е в пощата, ми е странно. До сега винаги до два работни дни, след като влязат в страната получавах известия, а и да не получа, пратките бяха в пощата. Мога да изчакам още малко.

# 137
  • Варна
И аз очаквах 3 пратки. Едната влязла на 2.04 а двете на 10.04. Бяха на различни места - едната в пощата, а двете на митницата. Бележки за нито една не съм получила и по телефона казаха, че ги няма.
Трябва да се отиде лично и да се настоява. В пощата имаше цяла камара кашончета от Айхърб, но докато не казах изрично, да потърсят там, твърдяха, че за мен няма нищо Angry

# 138
Момичета, за първи път ще поръчвам от този сайт, сумата е 140 лв - въпросът ми е за митницата - със сигурност ли ще я задържат пратката? По горните постове съдя, че си ги получавате вашите директно в пощите - на доста по-малки суми ли са? Голяма ли е занимавката с освобождаването - гледам, че ще ми се оскъпи с около 40 лв, повече ме притеснява, че нямам време. Благодаря предварително!
Вероятността да я спрат на митница е 99%.
Освобождаването е бързо и лесно, ако искаш може да ти я доставят и на адрес, срещу такса от 5-7лв / за СФ/
В пощата пристигат пратки за суми до 30лв / без доставката/

ПП. Може да пуснеш няколко пратки:
- под 30 лв
- над 30лв -  с всички продукти, които са над 30лв - и само за тази ще платиш ДДС на продуктите.

Благодаря! Значи, ако направя 3 поръчки за сума под 30 лв, за един адрес и едно име, няма да ги спрат, така ли?

# 139
  • гр. София
Аз също получавам пратките си в клон 1421 и досега нямам нито една загубена. Дори последните ми ги донесоха в къщи, което ме изненада, защото не се беше случвало досега. И пари не са ми искали.

# 140
  • София
Скрит текст:
Момичета, за първи път ще поръчвам от този сайт, сумата е 140 лв - въпросът ми е за митницата - със сигурност ли ще я задържат пратката? По горните постове съдя, че си ги получавате вашите директно в пощите - на доста по-малки суми ли са? Голяма ли е занимавката с освобождаването - гледам, че ще ми се оскъпи с около 40 лв, повече ме притеснява, че нямам време. Благодаря предварително!
Вероятността да я спрат на митница е 99%.
Освобождаването е бързо и лесно, ако искаш може да ти я доставят и на адрес, срещу такса от 5-7лв / за СФ/
В пощата пристигат пратки за суми до 30лв / без доставката/

ПП. Може да пуснеш няколко пратки:
- под 30 лв
- над 30лв -  с всички продукти, които са над 30лв - и само за тази ще платиш ДДС на продуктите.

Благодаря! Значи, ако направя 3 поръчки за сума под 30 лв, за един адрес и едно име, няма да ги спрат, така ли?
Няма. Ако можеш да пуснеш по-малки поръчки, направи го. Peace

# 141
Как ви излизат сметките за малките поръчки? Thinking Искам да пусна нова поръчка за 125 лв. Ще имам 25 лв. за ДДС, някаква такса май имаше 3.50, декларацията сигурно мога и сама да си я попълня. Ако ще го разбивам на малки поръчки, тогава ще бъдат 6, всяка с доставка около 5 лв. И какво? Къде е икономията или заради нещо друго се разбива на по-малки?

# 142
Здравейте. Търся серапептаза от 120, 000. Някой да има и да не му трябва?

# 143
  • Добрич
Когато мине сумата от 30 лв. се дължи ДДС + 3, 50  такса, + 12 лв. за представителство на български пощи. /Декларацията не се попълва толкова лесно./ Освен това има доста неполучени пратки...
С DHL нямаше 3,50 + 12 лв., а доставката беше сигурна и възможна за по-голяма сума от 100$. Последната ми пратка с тях беше почти 300 лв. Сега се въздържам от скъпи стоки и се надявам да се договорят отново.

# 144
  • София
Как ви излизат сметките за малките поръчки? Thinking Искам да пусна нова поръчка за 125 лв. Ще имам 25 лв. за ДДС, някаква такса май имаше 3.50, декларацията сигурно мога и сама да си я попълня. Ако ще го разбивам на малки поръчки, тогава ще бъдат 6, всяка с доставка около 5 лв. И какво? Къде е икономията или заради нещо друго се разбива на по-малки?
Както и Вела пише, не бих пуснал пратка за голяма сума, която да не мога да проследя до вратата ми... До сега не ми е изчезвала пратка, но не бих се изненадал, пратка за 100 лв. да изчезне и никой не носи отговорност... Дори се чудя, една омега за около 65 лв. дали си струва да рискувам. Надявам се, рано или късно отново да се появи доставката с DHL, а до тогава се ограничавам с малки пратки. Дори съм пускал пратки за под 10 лв. (с безплатна доставка). Няма как, съобразявам поръчката така, че или да е безплатна доставката, или да е съчетана с друг продукт с висока доставка, така плащам веднъж високата цена за доставка (евтини продукти, но с висока цена на доставката, като MSM и т.н.). М/у другото, последния месец не съм направил и 1 поръчка, просто нищо не си харесвам от промоциите.

ROV5021

# 145
soul81, при малките поръчки е възможна безплатна или пренебрежимо малка доставка, която се постига при комбинации на различни продукти, комбо оферти, използват някои които имат натрупани rewards кредити и така излизат изгодно. Често като се открие такова съчетание на продукти, премахващи доставката се споделя в
темата Flowers Four Leaf Clover

# 146
Да се възстановява платената сума при неполучена доставка до някаква сума ли е лимитирано?

# 147
  • София
Да се възстановява платената сума при неполучена доставка до някаква сума ли е лимитирано?
Парите, при неполучена пратка, се връщат по преценка на сайта, или може да ти ги възстановят, но може и да не го направят / ако решат, че си некоректен клиент/.

# 148
Парите, при неполучена пратка, се връщат по преценка на сайта, или може да ти ги възстановят, но може и да не го направят / ако решат, че си некоректен клиент/.
А, това вече е гадничко. Vitacost не са ми правили проблем в това отношение и поръчвах спокойно, имаше на няколко пъти загубена пратка.

# 149
 Можете ли да ми препоръчате фолиева киселина и  вит.12 в метилираните им форми? Иска ми се да приемаме с мъжа ми като профилактика, за тонус и енергия, и евентуално за покриване на дефицит, така че може и да не е високо дозиран Б12. Аз имам генетична мутация MTHFR и си мисля, че ще е добре да приемам метилирана форма на фолиевата киселина и без да планирам бременност...
 Днес пък излязоха резултатите за Б12 на мой близък и е много под референтните стойности. Каква форма и потенция трябва да търсим в този случай?
Има ли ограничения в приема като време, странични реакции и взаимодействия с други добавки?

Общи условия

Активация на акаунт