А заглавието е израз, не сте ли го чували.
Тръгнала тепърва баба за дърва е за нещо, което човек почва да прави твърде късно. Зимата дошла, ти отиваш да събираш дърва в гората.

Ще се съглася с някой по-горе, че изневярата е избор! Много по-рядко е вследствие на лични драми, някакви куцащи истории в семейството и прочие моменти. Просто си мислиш, че моментния кеф ще те запълни/допълни/разведри и прочие и прецакваш неща, които чак след години може да оцениш колко ценни са били. Лошата работа е, че когато остарееш каквото си сял ще го жънеш и самотата наистина не прощава... Познавам твърде много възрастни хора, с много тъжен живот и никой от тях не е несправедливо намерил се в него
На толкова гледки съм се нагледала, а и от собствения си живот- жени, приятелки на мама, сваляха баща ми пред собствените ми очи, за пред нейните да не говорим
Е, и той отдавна е сам и ближе рани- купона свърши и лампите угаснаха- сега просто доизживява живота си сам с кучетата, и не, не му е никак весело за протокола... Мда, не се сдръжах, но просто в последно време нещо много ми дойде от такива истории(и то не форумни, а съвсем, съвсем реални- направо ме преследват) 

но да отбележа, че става дума за човек с много пари, с голяма фирма и доказан милионер. Секретарката така хубаво го прелъсти в период за 10 г., т.е., когато той е бил на около 50, тя започва като секретарка, а 10 г., по-късно има две деца от него и е съдружник във фирмата, съответно развод с първата съпруга и първите му деца
))
))) децата - от малки материално ориентирани, комплексирани и неграмотни, а възрастните, тези на по 50-60 год., просто се опитват да се приспособят към актуалната обстановка в страната и света
така, че мили хора, едва ли има само един виновен и само една причина......Препоръчани теми