Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-26

• 73 469
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1d15250848156596 … k=3potge&f1=1
Щом ти харесва - заповядай. Неразрушима гледка и непреглътваема цена с нея.
Ско, гледката ти е много красива, дива зеленина и простор. Кой е кварталът?

# 481
  • София
.

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 15:23 от restart007

# 482
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1d15250848156596 … k=3potge&f1=1
Щом ти харесва - заповядай. Неразрушима гледка и непреглътваема цена с нея.
Ско, гледката ти е много красива, дива зеленина и простор. Кой е кварталът?
За всеки влак си има пътници. Сградата е много хубава, с красиви общи части, 3 декара озеленен двор и на хубаво място. Не случайно собственика на една от големите строителни фирми освен, че построи комплекса и живее в него, в “скромните” 500 квадрата “апартаментче”. Както се казва дай Боже всеки му. P.S. Лично аз мисля, че дори и за такъв апартамент локацията, която е добра но не топ не позволява над 1800 евро м2.

# 483
Мястото било Черни връх ако се съди по обявата, точно в Кръстова вада. Та там такава цена е супер невъзможна според мен, но който го купи - честито да му е. Между другото беше в обявите за Лозенец отново, явно вече Лозенец си стана от НДК до Околовръстното.

# 484
Мястото било Черни връх ако се съди по обявата, точно в Кръстова вада. Та там такава цена е супер невъзможна според мен, но който го купи - честито да му е. Между другото беше в обявите за Лозенец отново, явно вече Лозенец си стана от НДК до Околовръстното.
Това са пентхаусите в силвър сити.  Сградата както и вчера ти казах е на супер място за ТОЗИ квартал. На 100 метра от Сребърна и южния парк и на 200 метра от метрото на Черни връх и била-та. На 30 метра е от страничния вход на Парадайс. P.S. Това, че се намира в Лозенец го твърдят само лъжливите брокери.

# 485
Много добре знам къде се намира Силвър сити,  вчера  пуснах снимки от "красотите" там, ама ми ги изтриха кой знае защо. Нищо там не струва повече от 1000 евро на квадрат и то ако искаш да живееш в нещо като алуминиев кошер. Мое мнение разбира се, да видим дали някой ще се прежали за  600 000 евро за апартамент в комплекса.

# 486
Много добре знам къде се намира Силвър сити,  вчера  пуснах снимки от "красотите" там, ама ми ги изтриха кой знае защо. Нищо там не струва повече от 1000 евро на квадрат и то ако искаш да живееш в нещо като алуминиев кошер. Мое мнение разбира се, да видим дали някой ще се прежали за  600 000 евро за апартамент в комплекса.
Не си права. И на мен ми е малко като китайска стена от някои позиции, но има и доста апартаменти със страхотни гледки. Общите части наистина са доста добри. Преди години ходих на гости няколко пъти при едни приятели и беше доста добре. Но този комплекс си беше скъп още от самото начало. По спомени през 2009 малко след пика на цените от 2008 година, м2 със смотана гледка струваше около 1300 евра, а тези с хубавата бяха над 1800 на Ш.З. Така че няма как там да е евтино. Да не забравяме, че ако беше лошо въпросния съдружник на строителна фирма с десетки милиони годишен оборот нямаше да живее там. Той си е баровец с неограничен бюджет за жилище.

# 487
  • Варна
Аз предлагам всеки да качи снимка от пред/зад блока си и след това да се продължи по-смислено. От вчера до днес, 90% са яко спам.

# 488
Аз предлагам всеки да качи снимка от пред/зад блока си и след това да се продължи по-смислено. От вчера до днес, 90% са яко спам.

Направо се замислям дали да не се отпиша от темата, писна ми да чета за Лозенец и Кръстова вада, нищо че в последния имам апартамент. Наистина става досадно вече

# 489

Аз няма да снимам, за да не събудя завист с частния 5дка парк, който имаме за 2 сгради с общо 7 апартамента. Bowtie

# 490
  • София
За Силвър сити намерих това - http://silvercitysofia.blogspot.bg/2010/05/3.html
Хубаво е да се проучи преди да се наливат едни пари за живеене, как са към момента нещата за обикновените живущи.
Собствениците не ги мисля, те са си избрали най-хубавото, управлението на комплекса вероятно също е под техен контрол.

# 491
За Силвър сити намерих това - http://silvercitysofia.blogspot.bg/2010/05/3.html
Хубаво е да се проучи преди да се наливат едни пари за живеене, как са към момента нещата за обикновените живущи.
Собствениците не ги мисля, те са си избрали най-хубавото, управлението на комплекса вероятно също е под техен контрол.
“Анонимен12 ноември 2011 г., 14:14 ч.
абе вече се оправиха нещата след като етажната собственост пое управлението.” Както се разбира от този коментар след като етажната собственост е поела управлението явно са спряли достъпа на външни лица до басейна и другите благинки още преди 7 години.

# 492
http://silvercitysport.bg/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8/
Не, не са спрели достъпа до басейна нито преди седем години, нито сега. От опит зная

# 493

Направо се замислям дали да не се отпиша от темата, писна ми да чета за Лозенец и Кръстова вада, нищо че в последния имам апартамент. Наистина става досадно вече
Темата се казва “Пазарът на недвижими имоти-какво се случва реално?” и в новините по Нова телевизия  за случващото се на пазара се говори само за центъра, Лозенец и Кръстова вада. Явно сме уцелили тренда 😀😀😀: “Цените на имотите в столицата скочиха с 5-6 %

Средно един квадратен метър в момента в столицата се продава между 1000-1100 евро, съобщи Нова тв.
С 5-6 % са скочили цените на имотите спрямо първото тримесечие на 2017-а. Това показват данните на една от най-големите агенции за недвижими имоти у нас. Купувачите търсят двустайни и тристайни апартаменти с площ до 100 квадрата, а малко над 50% от имотите се купуват на кредит. Най-предпочитани локации в столицата са в центъра и кварталите "Лозенец" и "Кръстова вада". В "Лозенец" обаче средните цени за изминалото тримесечие са 1675 евро на кв.м.”

# 494
Много е безинтересно да се пише само за тия вади/ливади и за лозенец. Който има фикс идеи или е обсебен от кръстовите ливади да си пусне отделна тема. Проблемът с училищата в Лозенец е тотално не по темата и е спам. И стига вече с този измислен квартал кръстова вада/ливада. Просто развалихте темата с него. 😣

Общи условия

Активация на акаунт