Повечето хора употребяват епитети твърде емоционално. Това е често срещано при младите. И не е нищо, за което можеш с лекота да се захванеш и да дадеш насока на разсъжденията си за причините дадена ситуация да е еди каква си. А че има колективи, в които масата са си наистина кифли - има ги. Сега как е при автора това няма как да знам и не го обсъждам.
Не бих гадала в подобни случаи изобщо. Ситуацията изобщо не е "описана". Нито имате данни от кога, как и защо човекът се чувства по определен начин, нито сте запознати с каквито и да било реални факти. Аз - също, затова не го играя Маг еди-кой-си по 2-3 изречения. Големи грешки стават чрез ползването на подобен еднопластов и повърхностен подход. Въздържам се да ги правя.
ами аз това и казвам. не може по определенията в първото мнение да се направи извод .
не=о друго да казах
според мен не си особено консеквентна в отговорите .

Повечето хора всъщност реално са така. Само дето едни са наясно кога и защо се чувстват дискомфортно и избягват съответните ситуации, доколкото могат, други се учат, а трети не го съзнават въобще - усещат, че нещо им убива, ама натискат и напъват да се намъкнат в неудобните обувки, които не са техен размер и никога няма да бъдат.