Забравете за досадното чистене! Умната прахосмукачка Maya ще го направи вместо Вас!

• 54 239
  • 548
  •   1
Отговори
# 135
Когато избираме прахосмукачка, гледаме да е малка, лека и силно да прахосмучи, също и да се почиства лесно.

# 136
  • Samokov
Важно е да е мозъчна и компактна, а също и енергоспетяваща

# 137
  • Stara Zagora, Bulgaria
Да е лека, по-безшумна,да не е много обемна,за да има къде да я съхранявам и не на последно място цената.

# 138
  • София
Важна е всмукателната мощност, да има задължително hepa филтър, да е малка, маневрена и удобна. Цената и добрите мнения също тежат при избора.
Много бих се радвала да тествам Maya у дома и да видя как ще се справи с космите от моите космати любимци.

# 139
Понеже имаме бебе е от важно значение чистотата вкъщи- поради, което трябва всеки ден да се чисти.
Критериите ми са :
Да не е шумна
Лека за пренасяне
Силно да смуче
И естествено цена.

Успех на всички

# 140
  • Samokov
Мощност,  компактна и енергоспетяваща.

# 141
За мен са важни всмукателната мощност, нивото на шум, размерите, липсата на торбичка и лесно почистващ се филтър.

# 142
Най-важните критерии при избор на прахосмукачка, според мен, са нейната мощност, да е лека и компактна, за да не заема много място, да може минава при по-трудно достъпни места и не на последно място определяща е и цената. А да прави всичко сама си е направо мечта Smiley

# 143
Мощност, приставки, маневреност, лесно почистване и компактност - това са критериите ми за избор на прахосмукачка.  Peace

# 144
  • София
При избора на прахосмукачка водеща за мен е високата мощност, след нея гледам филтъра, торбичката /предпочитам несменяема/, маневреността, тежестта, дължината на кабела, приставките /държа да такива за мебели/, степента на шума и не на последно място - дизайна.

# 145
Срам - не срам: избирам прахосмукачка по цената основно. След това следват да е лека, по-малка и да е по-маневрена.

# 146
Да има най-вече добра всмукателна мощност. Да не е много тежка и обемна, както и да се почиства и поддържа лесно, тъй като имам бебе вкъщи и я използвам всекидневно. След което задължително почиствам и с влажна повърхност (моп), което ми отнема доста време. За това много бих се радвала да мога да изпробвам прахосмукачката.

# 147
Най важното когато избирам прахосмукачка е да е малка и компактна.

# 148
  • София
При избора на прахосмукачка имам следните критерии:
- да е по-безшумна
- да е с дълъг кабел
- да е лека

# 149
Критериите,  които са от водещо значение за мен, са;
Да бъде с висока мощност
Да е тиха
Да е компактна.
Да е на разумна цена