Забравете за досадното чистене! Умната прахосмукачка Maya ще го направи вместо Вас!

• 54 235
  • 548
  •   1
Отговори
# 120
Прахосмукачката трябва да е тиха , да е мощна, да е с дълъг кабел и да е сравнително компактна.

# 121
Прахосмукачката трябва да е лека,маневрена,мощна и тиха

# 122
При избора на прахосмукачка се ръководя най - вече от :
1. Цена на прахосмукачката
2.Мощност на уреда
3. Компактност на уреда
4. Шум при работа.
5. максимален работен обхват на уреда
6.Лесно читене на торбичката или водното казаннче в зависимост от това какъв тип прахосмукачка е.
6. Дизайн и обща тежест на уреда.
7. Гаранционно обслужване и резервни части на уреда

# 123
За мен е важно да е мощна,да е тиха и лека. Много отдавна искам да се сдобия с робот,но все още нямам.

# 124
  • Стара Загора
При избора на прахосмукачка се ръководя от мощността, дизайна, удобството за работа и функциалността. Все още нямам прахосмукачка тип робот, но мисля, че би ми спестила много време и е едно прекрасно удобство. Впечатлена съм от характеристиките на Maya. Явно всичко върши с лекота.

# 125
Критериите, по които избирам прахосмукачка са всмукателна мощност, да не е много тежка и да е лесна за използване.

# 126
Избирам прахосмукачката си по няколко критерия. За мен е важна всмукателната мощност, теглото на самата прахосмукачка и нейната компактност. До сега не съм имала такава с мокро почистване, но много бих искала да го пробвам.

# 127
Вече можете да заявите и напълно безплатна демонстрация на Maya:
https://goo.gl/forms/rqARDPbluAk3AziG3

# 128
Когато избирам прахосмукачка обръщам специално внимание на: мощността на засмукване, консумацията на енергия,  начинът на филтрация, ергономичността, компактността, дължината на кабела и дали той се прибира, допълнителните накрайници и приставки, цената. За мен са много важни и мнения на вече използвали уреда потребители.

# 129
До момента не сме купували прахосмукачка, а тази вкъщи ни е подарък. На база впечатленията от нея със сигурност пак бих избрала прахосмукачка с воден филтър, макар и да е по-тежка и да изисква чистене на уреда след употреба. Мощността е един от основните ми критерии, както и възможно по-дългия кабел. Плюс би било, ако е по-тиха.
Обмисляме вариант за покупка на робот. Важни са ми най-вече: батерията колко издържа във времето; площта за чистене с едно зареждане; гаранционния срок.

# 130
Когато купувахме нашата прахосмукачка, гледахме:
~да не е с торба, а с контейнер;
~да е възможно най-мощната в ценовия диапазон, към който се бяхме ориентирали;
~да не е много тежка, тъй като тогава(както и сега) бях бременна.
Мъжът ми искаше и да е перяща, аз се дърпах тогава, но с дете, което пипа и яде навсякъде, определено щеше да ми е по-лесно, ако тогава бяхме избрали да има и такава функция.

# 131
Здравейте,
Бързам да публикувам и едно мнение от една РАДОСТНА мама, която роди второти си детенце преди няколко дни, а вече намира време да публикува кратко мнение : )

https://www.radostna.com/домашният-робот-maya-става-и-за-игра

# 132
  • Варна
Как избирам прахосмукачка? Ще започна с това, че с три деца и куче, вкъщи прахосмукачката е уред от първа необходимост. Използва се ежедневно, често пъти повече от веднъж. Затова на първо място при избора ми са ефективността и качеството. За да си върши работата добре, прахосмукачката трябва да е мощна, а за да я използваме често - да е лека и удобна. Много важна, заради здравето на децата, е системата на филтриране, още повече, че живеем на първия етаж в центъра на голям град и неминуемо се събира доста прах.

Идеалът ми за прахосмукачка, е тази, която се включва сама в определено време, дори и нас да ни няма вкъщи, и почиства навсякъде, а ние през това време се отдаваме на разходки и игри с децата. Ако сбъднете тази ми мечта, обещавам пространствено и обяснително да дам обективното и честно мнение Wink !

# 133
  • Вестерос
Страхотна награда! Успех на всички!

Когато избирам прахосмукачка следя за- да е лека, подвижна, да има дълга дръжка,да не вдига много шум, но да е и мощна, за да смуче добре. Не съм претенциозна дали ще е със сменящ се филтър или не. Важното е да е ефективна и за кратко време да мога да изчистя добре жилището.

# 134
Критериите ми за добра прахосмукачка са да има силна всмукателна способност, да е тиха, с турбо четка и с дълъг кабел.
Прахосмукачка- робот е следващата ми цел- да чисти и мие сама.

Общи условия

Активация на акаунт