Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 22


Maya e умна прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване. Защо Maya съществува? За да може вашият живот да е по-лесен, да не инвестирате време в неща, които могат да бъдат свършени от робот. Maya иска да ви даде възможността да инвестирате време в близките си, а не в домашни задължения.
Maya чисти всякакви подови настилки.


Maya ефективно почиства разнообразни повърхности. Можете да разчитате на Maya да забърсва, почиства или прахосмуче пода вкъщи.

Maya стига навсякъде. Със своите само 6 см Maya е пригодена за почистването на трудно достъпните места под мебелите, където се събират всякакви мръсотии и бактерии.


                
Филтърна система


Тройната система за филтриране на Mayа предотвратява прахово изтичане, а последваща възможност за замърсяване е невъзможна. Прахов филтър, HEPA и филтър с активен въглен пазят белите дробове на цялото семейство.


Мобилното приложение на Maya позволява неограничения ѝ контрол където и да сте.7000 mAh батерия. С издържливостта на Maya можете да сте спокойни, че работата ѝ никога не остава наполовина свършена. Почистване до 200-260кв.м с едно зареждане.Вградената камера на Maya ви позволява да следите нейните движения, както и да заснемате видеа или снимки през мобилното ѝ приложение.За спестяване на време и усилия предварително зададените режими позволяват на Maya да се движи без нужда от вашето внимание. Можете да изберете между Auto, Wall-F и Spot почистване. Бързо и лесно, Maya върши своите задължения абсолютно сама.Прецизните сензори на Maya отчитат всеки обект, който би се изпречил на пътя ѝ, като създават виртуален образ на помещението.Благодарение на своя интелект Maya е способна да сигнализира за пречките, възпрепятстващи нейното функциониране.Бързо и лесно можете да зададете часа, в който Maya да почисти където и както пожелаете.С капацитет на водния контейнер от 280 мл Maya може да почисти пространство с големина до 200 квадратни метра.

Maya пристига с: пълни инструкции за употреба, адаптер, четки, прахов контейнер, воден контейнер, батерия, зареждаща станция, дистанционно управление и моп.
Стандартната цена на Maya е 699 лв. с ДДС. На 16 април 2018 г. стартира промоционалният период за пласирането на продукта на българския пазар, който ще даде възможност роботът да бъде закупен за 599 лв. с ДДС. (100 лв. отстъпка).
Промоционалният период приключва на 16 май 2018 г.

Включете се в предизвикателството на MClimate и BG-Mamma!
Напишете ни до 29 април по какви критерии избирате прахосмукачка за своя дом. Трима от вас, които отговорят на въпроса, ще имат възможността да получат умната прахосмукачка Maya срещу ангажимент да споделят своите впечатленията от употребата ѝ в настоящата тема.

Запознайте се с общите условия на нашата активация ТУК.


MClimate е напълно българска компания, стартирана от Любомир Янчев в началото на 2015 г. Компанията има ясна цел – да направи всеки един дом умен, за да може той да се грижи за теб, не ти за него. Но защо? Домът е мястото, където всеки един от нас се чувства най-комфортно и създава най-ценните си спомени – с обичана половинка, с деца, с приятели. MClimate разработва и произвежда в България различни устройства, които правят уредите у дома умни.

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 23:12 от Адри́

# 1
 • Мнения: 1 822
Избирам прахосмукачката по големина и всмукателната мощност. С малко дете съм и всеки ден чистя, та понякога
 И по два пъти. Уреда изглежда уникален с удоволствие бих го пробвала,изглежда компактен и супер удобен!

# 2
 • Под шестте тепета
 • Мнения: 34
Да е лека, сравнително маневрена, с добра всмукателна мощност. И по възможност тиха.

# 3
 • Мнения: 7 251
Настоящата прахосмукачка избрах да е мощна, лека и да е с филтър циклон, който се почиства лесно. Не харесвам сменяемите торбички, защото са скъпи и текстилните, защото се почистват трудно.
Ако сега трябва да избриам прахосмукачка, то определено ще избера прахосмукачка робот.

# 4
 • Мнения: 3 623
Да е с дълъг кабел
Да е с висока мощност
Да има приставки за мебели
Да е без торбичка
Да е компактна
Да не е мега шумна

# 5
 • Мнения: X
Когато избирам прахосмукачка-робот ми е важно колко площ минава с едно зареждане, дали е пригодена за дом с домашни любимци и наличието на хепа-филтър. Височината на робота също ме интересува. В момента оглеждам прахосмукачки за мокро и сухо почистване, сравнявам характеристики, чета потребителски отзиви.
При обикновените прахосмукачки гледам мощност, компактност , маневреност, филтри, шум.

# 6
 • Варна
 • Мнения: 154
Тъй като имаме космат и постоянно скубещ се домашен любимец (персиец), който подскача при вида на прахосмукачката, избираме такава, която е тиха и мощна. Вкъщи има и бебе и се чисти всеки ден. Ако някой друг (Мая) го прави вместо мен би ме улеснил много Simple Smile

# 7
 • Варна
 • Мнения: 21 244
Това е следващия уред за дома, който смятам да си купя - прахосмукачка робот. Критерият ми е само един - да ми спести колкото може повече време и труд.

# 8
 • Мнения: 1
Тиха, мощна, с малки размери, с красив дизайн и би било прекрасно да ми спестява време и усилия:()

# 9
 • Мнения: 1
Когато избирам прахосмукачка ми е важно да е с висока мощност, но да е тиха, да е с дълъг кабел,  да е компактна,  маневрена и да се почиства лесно.

# 10
 • Мнения: 141
Избрах настоящата си прахосмукачка по няколко критерия-да е мощна, с воден филтър и доказана марка. Доволна съм, но е твърде тежка за честа употреба. Затова сега искам прахосмукачка - робот, която да ме отмени в чистенето.

# 11
 • Мнения: 498
Критериите ми при избор на прахосмукачке са свързани на-вече с факта, че гледам две котета, които създават доста работа, свързана с чистенето, както и с факта, че мъжа ми има алергия. Затова критериите ми са:
1.да е лека и удобна за чистене, така че да не ме затруднява да я ползвам често;
2. да има хепа филтър;
3. да събира добре косми от твърд под;
4. да не е шумна;

# 12
 • Sofia
 • Мнения: 425
Моите критерии са:
Да бъде с висока мощност
Да има четка за мебели, дивани и косми
Да няма торбичка
Да е тиха

С удоволствие бих споделяла впечатленията си от прахосмукачката робот дълготрайно !

# 13
 • offshore & overseas
 • Мнения: 3 155
На този етап за съжаление критериите ми са свързани с финансите, но като цяло търся възможно най-евтината прахосмукачка, която е поне с 1 филтър (Hepa), събира праха в контейнер, а не в сменяеми торбички, сравнително безшумна е и умерено мощна. Хубаво е да има и приставки за почистване на различни повърхности.

В момента разполагаме с такава прахосмукачка на Samsung, която купих преди няколко години за около 150 лева (бях прочела отзиви, че за парите си е доста добра), НО не съм доволна.

Мечтая си за робот и за перяща прахосмукачка.

# 14
 • Мнения: 1 332
На първо място финансов критерий, след това да е лека, с лесен за почистване филтър.

Общи условия

Активация на акаунт