Забравете за досадното чистене! Умната прахосмукачка Maya ще го направи вместо Вас!

• 54 179
  • 548
  •   1
Отговори
# 15
Екипът на MClimate Ви благодари за отговорите! : )

Споделяме едно кратко мнение от DreamlandByDeya, която тества прахосмукачката. https://dreamlandbydeya.com/?p=975

# 16
Дано не бъркам имената, но мисля, че гледах създателя на този робот в един ТЕД преди няколко години (2014-та, ако не се лъжа) в София, когато разказваше за проектите си, създадени на принципа на изкуствения интелект. Тази история беше най- впечатляваща за мен от цялата конференция, и все още понякога си мисля какво ли стана с този умен младеж  Simple Smile А ето, че той е бил зает да помогне на домакините да ги отмени в скучните им задължения.

Много ме впечатли тази играчка, признавам си. Обичам технологиите, но МП е много по- голям фен и отдавна ме е зачекнал на тази тема, а аз все нямах интерес, а и не мислех, че реално има полза от това.

С удоволствие бих пробвала, ползвала и споделила най- откровените си обратни впечатления за машинката. А изискванията, които имам към техниката, която купувам, е:
- Да е на разумна цена
- Да има добри впечатления и коментари от хора, които са я ползвали
- Да е достатъчно мощна, за да не ми отнема цял ден в чистене
- Да се ползва достатъчно дълго време, за да си "избие" цената

А на създателите искам да пожелая да бъдат вдъхновени и за в бъдеще.
Много съм щастлива и горда, че именно българи за създателите на такъв иновативен продукт.

# 17
  • София
Критериите ми към прахосмукачката са най-вече: хепатит филтър, смукателна мощност, контейнер за отпадъци и в плюс е водният филтър. Чистя по два пъти на ден и това вече ме влудява. Много сериозно се замислям за такъв помощник.

# 18
Когато избирах настоящата прахосмукачка за мен беше важно да е много тиха, защото имах новородено бебе, както и да е достатъчно ефективна, за да няма излишен прах във въздуха. Затова избрах такава с контейнер и хепа филтър 13, възможно най-безшумната. Чистя всеки ден, а понякога и по два пъти на ден заради детето, затова е важно прахосмукачката да е и лека. Оглеждам се за подобен продукт, като този, които предлагате, но засега не се престрашавам Simple Smile

# 19
За мен е много важно всички уреди да са лесни за употреба. Мъжът ми е инженер, гледа най-различни критерии, но аз съм забелязала, че ползвам главно базови или автоматични функции при уредите. Така че това е едно от водещите неща за мен
Имаме домашен любимец и алергии и прахосмукачката е важен уред за дома ни. Но освен мощен, държа уредът да е също тих и компактен
И не на последно място, признавам че се влияя от отзиви в интернет, конкретно бг-мама, както и от мнения на познати.

# 20
Последната избрах да е с дълъг кабел.
Да е мощна.
Да е компактна.
Следващата ще е робот.

# 21
Прахосмукачката трябва да е мощна, компактна, лека и тиха.
Ако чисти и сама като Maya ще е чудесно Simple Smile

# 22
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Критериите,  които са от водещо значение за мен, са:
- да е мощна
- да е тиха
- да е компактна
- да се почиства лесно
- наличие на добра филтърна система
- наличието на допълнителни функции е плюс, само ако това не е за сметка на качеството на основната

# 23
Избирам прахосмукачка по всмукателна мощност, да е с контейнер за боклука, дълъг кабел, метални тръби, хепа фултър и общо да е лесна за поддръжка, както и лека, защото живея в къща и се налага да я качвам на горен етаж.
Отдавна мечтая за подобен уред, но по ред причини нямам , чистенето на къщата ми отнема 45мин и често ми натежава.С подобно улеснение ще мога да спестя време и мегативни емоции Simple Smile

# 24
Най-вече ефективност. Също така да е лека, лесна за прибиране и компактна, за да я съхранявам на по-малко пространство. Важно ми е да се почиства лесно без да разпръсква събрания прах. Не на последно място дизайнът също не е за подценяване....Sparkling HeartFlowers Hibiscus

# 25
  • там край морето...
За мен е важно всмукателната мощност да е достатъчна, за да почиства бързо и с едно минаване, а не да минавам по няколко пъти докато изчисти едно място, да не е безбожно скъпа, да има дълъг кабел - защото в противен случай, се стига до изтръгване на контакти, да е издържлива и да работи и след гаранционния срок(но това няма как да се знае предварително) , и ако има приставка  за почистване на косми от домашен любимец е плюс - последната има такава - прилича на малка ел.тупалка.

# 26
  • Варна
За мен е важно прахосмукачката да е лека, с компактни размери, дълъг кабел, достатъчно мощна и лесна за обслужване тъй като влиза много често в употреба

# 27
Да е лека, сравнително маневрена, с добра всмукателна мощност и с контейнер.

# 28
За мен е важно колко е мощна , а аз държа да е много. Да има много приставки за почистване, ако може да не бъде много шумна, но това ще го преглътна. Добре е да е маневрена, кабела да е много дълъг.
А колко ще съм щастлива да има това бижу Мая. ай, ай.

# 29
  • I want it all and I want it now.
1.Мощност
2.Цена
3. Дизайн

Общи условия

Активация на акаунт