Забравете за досадното чистене! Умната прахосмукачка Maya ще го направи вместо Вас!

• 54 233
  • 548
  •   1
Отговори
# 105
Искам да почиства, да минава сравнително голяма площ, да е по-безшумна и маневрена, и най-вече да спестява  моето време от тази така досадна работа Grinning

# 106
  • на последния етаж
Прахосмукачката трябва да е тиха (или поне не много шумна), да е мощна, да е с дълъг кабел и да е стравнително компактна.

# 107
До моменнта съм избирала прахосмукачка на база:
да има добра смукателна мощност
да има достатъчно дълъг кабел
лесна да ѝ е поддръжката
да е сравнително тиха и малка
..за поддръжка на малко жилище...предвид обаче предстоящо преместване в значително по-голямо, се замислям именно за прахосмукачка-робот.

# 108
  • Велико Търново
Когато преди години си избирах прахосмукачка гледах преди всичко да може да се управлява мощността с ръка от накрайника и да е с по-висока мощност. Сега ако избирам бих прибавила още да е безкабелна и безшумна.

# 109
При избор на прахосмукачка се ръководя от нейната мощност, контейнера й да се мие, т.е. да не е с торбички, да бъде с хепа филтър, за да не допуска изпускане на прах обратно, заради алергиите, които имаме. Това са основните ми критерии.

# 110
Една такава прахосмукачка ще ми спести страшно много време ! Живеем до оживен булевард и се налага често да почиствам, защото прах се натрупва непрекъснато. Много ме впечатли възможността да почиства различни подови настилки .

# 111
 Най-важно за мен е да чисти и най-финните боклучета, защото имам малко дете . Да има възможност за почистване на по недостъпни места. Както и да не заема много място.
Прахосмукачката робот е иновация и мисля,че до няколко години ще се използва само такъв вид, изключително полезна покупка би била!! 🙂

# 112
  • София
Предпочитам прахосмукачката да е лека и компактна, с добра всмукателна мощност (по възможност регулируема от лесно достъпно място) и с надеждни филтри.

# 113
За мен е важно прахосмукачката да е такава, че да изпълнява предназначението си възможно най-добре.
А за да се случи това според мен е необходимо да е достатъчно мощна, компактна, лека, тиха, да се почиства лесно и като цяло ако си чисти сама е най-добре:smiles:

# 114
Избирам прахосмукачката си по следните критерии:
1. Да има голяма всмукателна мощност
2. Да е лека
3. Да е маневрена

Това са трита основни критерия,другите са допълнителни.

# 115
При избора на прахосмукачка (робот или стандартна) най-важни за мен са - размери, ниво на шум, ефективност и лекота при почистване/подмяна на филтри и четки.
Определено ме вълнува и това, че предлаганата от вас Maya има екстрата мокро почистване.
С удоволствие бих я ползвала и споделила мнението си за нейната работа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 116
  • Бургас
Важно ми е да има силна всмукателна мощност, да няма торбичка, а контейнер, който лесно се почиства,  да се намират лесно резервни филтри и те да не струват почти колкото една нова прахосмукачка, а в същото време да са качествени и да не излиза обратно прах, да не вдига прекалено много шум.
Често съм се замисляла за купуване на прахосмукачка-робот, защото понякога с две деца се налага да чистя и по два пъти дневно, а това не е от най-приятните занимания, една подобна отмяна би дошла добре. Особено ми допада това, че предлагания от вас продукт е за сухо и мокро почистване, чисти всякакви подови настилки и няма прахово изтичане.

# 117
Много важно за мен при избора е всмукателната мощност на прахосмукачката. След това като критерии за избор ще посоча - размерът, нивото на шум, има ли допълнителни функции като пране , филтриране на въздуха и др. и на последно място - цената.

# 118
  • София
По какви критерии избирате прахосмукачка за своя дом - Критериите не са малко,тъй като този продукт не го купуваме всеки ден и се подразбира,че при избора бихме избрали да има покритие на повечето не предпочитания. На първо място за мен е силата на прахосмукачката,т.е да бъде достатъчно мощна,но всъщото време да бъде тиха /особено полезно,когато децата спят да можеш да почистиш/.Да се справя с всякакъв вд настилка,а това да може да почиства и суха и мокра настилка е просто невероятно.
 Да бъде маневрена,компактна и лесна за почистване. Прави ми впечатление,че повечето прахосмукачки изпускат прах и честно казано досега не съм намерила такава,която да не го прави,така че това ще бъде един много голям плюс.
Не на последно място е и визията,тъй като първото което виждаме в една прахосмукачка или какъвто и да е друг продукт е как изглежда. При всички тези критерии,накрая идва и моментът до заплащането,коят

Ще бъда изключително щастлива,ако имам възможността някой ден да ползвам умната прахосмукачка Maya !

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 13:26 от SvetliS

# 119
  • Някъде там
Толкова ми е досадно да чистя че с удоволствие ако имам възможност ще си купя Мая.
За мен е важно да е мощна и да почиства голяма площ с едно зареждане.

Общи условия

Активация на акаунт