Забравете за досадното чистене! Умната прахосмукачка Maya ще го направи вместо Вас!

• 54 227
  • 548
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Критериите са:
Мощност
Безшумна
Лека
Филтър
Приставки
Цена
Дизайн

# 91
-да бъде с висока мощност
-да има четка за мебели, дивани и косми
-да е лека
-да е тиха
-да е маневрена

# 92
За мен смукателната мощност е най-важна като условие. Предпочитам и прахосмукачката ми да е с миещ се контейнер - да не е с хартиена или текстилна торбичка.

# 93
Следващата прахосмукачка, която ще си купя ще бъде:
- лека
- мощна
- маневрена
- компактна
- възможно най-безшумна
- с дълъг кабел (или без такъв най-добре)
- с няколко вида приставки
- с лесно почистващ се контейнер

# 94
  • София
Критериите ми при избор на прахосмукачка не са много - да чисти сама и да се справя без моя намеса. ЩЕ я почиствам и ще я обслужвам редовно, обещавам Simple Smile
От инфото за Maya съм впечатлена - има всички екстри на всички предлагани в момента роботи:
- може би най-издържливата батерия, почиства много голяма площ с едно зареждане
- възможност за управление през приложение и достанционно
- вградена камера
- отложен старт
- голям капацитет на контейнера за отпадъци и за мокро почистване
- няколко режима на почистване
- почиства и под мебелите
- Прахов филтър, HEPA и филтър с активен въглен
- усилване на мощността
- тиха
- сухо и мокро почистване

Не се сещам какво друго би искал човек от прахосмукачка Simple Smile С голям интерес и удоволствие бих я изпробвала в моя дом, в който с 2 деца чистенето е ежедневие, а Maya би ми спестила много време и усилия.

# 95
Предстои ми местене в собствен апартамент и прахосмукачката робот е едно от нещата, които нямам търпение да си купя. Критериите по които избирам са: да е лека, сравнително тиха, да чисти еднакво добре всякакви подови настилки, да е компактна по възможност...е и финансовият критерий има значение.

# 96
  • София
Когато избирам прахосмукачка-робот за мен е важно дали площа която минава с едно зареждане е достатъчна да почисти дома ми. Също така се интересувам и за наличието на хепа-филтър. Важна е и височината на робота, както и дали ще минава през прагове. Дали има проблем с почистването на килими, както и дали може да прави мокро и сухо почистване. Как се справя с ъгли и по-леки предмети, важна е мощноста и, маневреноста и, както и шума, който вдига.

# 97
Избирам прахосмукачка по това да е възможно по тиха, по маневрена, по малка и да е със сменяем филтър по възможност

# 98
Когато избирам прахосмукачка обръщам внимание на всмукателната й мощността, системата й на филтриране, да бъде възможно най - тиха и компактна и не на последно място - на добра цена.
Мисля, че Мауа отговаря на всичките ми изисквания.

# 99
Досега съм искала прахосмукачката да е лека, удобна, да почиства лесно и да е мощна. Но вече много искам прахосмукачка робот, която да чисти ефективно вместо мен!

# 100
  • София
- Мощност
- Да е тиха
- Лека
- Да е с контейнер, който лесно да се вади и почиства

Вкъщи имаме дългокосместа котка, а и аз съм с дълга коса. Освен това имаме и алергии, затова е важно да почиства наистина добре.

# 101
  • у нас
От известно време имам нужда от нова прахосмукачка. Критериите, на които трябва да отговаря са:
- да е лека;
- да е мощна;
- да е с дълъг кабел;
- да е компактна;
- да има няколко четки;
- да е без постоянна торбичка;
- и не на последно място - цената.
Ако може и да чисти прахосмукачката сама, ще е идеалният вариант за мен. Blush

# 102
  • Пловдив
*Мощност
*Компактност
*Лесно почистване

С три домашни любимеца сме вкъщи и наистина е важно да има всмукателна сила за да обира добре космите от тях

# 103
Моите  критерий са .Да е голяма всмукателна мощност .  Да има клас на почистване   за всички настилки, повече накрайници и да  не оставя прахоляк във въздуха.  Да е тиха и лека , удобна и да има дълъг кабел .

# 104
  • Пловдив
Избирам според мощността, удобните накрайници, децибелите и компактността.

Общи условия

Активация на акаунт