Забравете за досадното чистене! Умната прахосмукачка Maya ще го направи вместо Вас!

• 54 197
  • 548
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Най важните критерии за една прахосмукачка според мен са: висока смукателна мощсност, не много шумна, с контейнер вместо хартиени торби, лека и компактна. Тъй като сме с10 месечно бебе чистим вкъщи всеки днес с прахосмукачката  и един такъв робот би ни свършил перфектна работа (представям си бебо как ще бяга след робота хаха)  времето което ще ми спести от чистене с обикновенната прахосмукачка, която имаме, ще бъде безценно.. Също за мен е много важен отзива на хората които са ползвали даден продукт.

# 76
  • София
На първо място мощността  след това да е лека и компактна , и да има  лесен за почистване филтър.

# 77
Изборът на прахосмукачка е важно нещо. Тя трябва да бъде избрана според особеностите на дома и обитателите в него. При мен изборът се води от функционалността на уреда - да има добра всмукателна мощност или да има приложения, с които се чисти до труднодостъпни места; да има добър контейнер за боклука (по възможност да се мие); ако е с торбички - да ги има на пазара; да има добри филтри; да има сервиз (всичко се случва) и разбира се да бъде в добри граници цена - качество.

# 78
  • София-Младост
Важно е да е с голяма всмукателна мощност най-вече. Да не е прекалено шумна, да е със сменяем филтър задължително. Да не е тежка и по възможност компактна. Дълъг кабел и евентуално приставки за ъгли и тесни пространства.

# 79
  • Пловдив
Последната прохусмокачка избрахме по това лесно да се почиства филтъра, да не е много голяма и да се налага да се отделя много място за съхранението й и както всички знаем основен критерий е и цената

# 80
  • sofia
Да е лека, маневрена, с добра всмукателна мощност. И да не забравяме  тиха Simple Smile .

# 81

Колкото и да е странно, първите критерии за закупуване на прахосмукачка за мен са обема й, дизайна,марката и цената.Това е така,защото всички прахосмукачки са с една и съща функция-обират прах и паяжини.Но когато става въпрос за прахосмукачка от ново поколение, бих гледала фунциите й.Нека да е помощник на домакинята, да може сама да извършва действията, да е безшумна и да не се нуждае от надзор,за да пести време.

# 82
При избора си на прахосмукачка се ръководя от някалко основни критерия - да е с голяма всмукателна способност, да е маневрена, безшумна и с дълъг кабел/или ако може и без кабел/.

# 83
Критериите, които са ми важни при избор на прахосмукачка са да е мощна, не много шумна, предпочитам да е с контейнер, за да се почиства по-лесно.

# 84
За мен смукателната мощност е най-важна като условие. Предпочитам и прахосмукачката ми да е с миещ се контейнер - да не е с хартиена или текстилна торбичка.
С удоволствие бих използвала прахосмукачката-робот, която би ме отменила, докато аз си правя нещо друго, с което отморявам.

# 85
  • Бургас
Важна според мен е да е мощна и най- важното е, че няма кабели с които да обикаляш из цялата къща, да търсиш контакт в който да я включиш Simple Smile

# 86
В търсене съм на подходяща прахосмукачка-робот за нашето домакинство.
Критериите са: да почиства достатъчно площ с едно зареждане, да изисква минимум усилия от наша страна, да е сравнително тиха и да е на нормална цена.

# 87
  • Стара Загора
При избора на прахосмукачка се съобразявам най-вече с мощността й - да е над 700W. Дължината на кабела задължително да е над 5м. Четката за тапицерия е предимство , но не е на първо място, а аксесоара за тесни пространства е от значение за мен, понеже имам труднодостъпни места в домът си. Нивото на шума проверявам още в магазина и ако ме подразни просто се отказвам от избрания продукт. Автоматично прибиране на кабела - огромен плюс Satisfied

# 88
Моите критерии при избор на прахосмукачка са - висока смукателна мощност, хепа-филтри, с контейнер, лека и маневрена.

# 89
  • Велико Търново
Определящо в избора ми е - тегло, мощност и гаранция. Не си купувам прахосмукачка всеки месец, но когато се наложи определено гледам изброените характеристики.

Общи условия

Активация на акаунт