Забравете за досадното чистене! Умната прахосмукачка Maya ще го направи вместо Вас!

• 54 189
  • 548
  •   1
Отговори
# 60
Голяма мечта ми е такава прахосмукачка.
Избирам прахосмукачката по критерии мощност, да е компактна и сравнително лека и с достатъчно дълъг кабел.

# 61
Избирам прахосмукачка по доста показатели, но най-важни  за една такава машина са нейните размери, важни с оглед удобството при самото почистване, пестенето на място при съхранение, теглото й, радиуса на обхват на почистване , а също и капацитета на контейнера за боклуците и не на последно място да е безшумна.

# 62
Здравейте,
моите изисквания прахосмукачката е да бъде мощна, за да изсмуква всички мърсотии, и най-вече в ъглите, за които трябва повече мощност, за да бъде издърпана прахта. Да е удобна и да заема сравнително малко място, лесно да се почиства. А пък ще съм още по-доволна, ако чисти сама!

# 63
За мен е важна ефективността.да е лека и маневрена, с външен контейнер аза лесно изсипване на боклука.

# 64
Когато избирам прахосмукачка за мен е важно да е с висока мощност, тиха, компактна, маневрена и да се почиства лесно.

# 65
  • Варна
Бих търсила по-голяма всмукателна мощност, възможно най-компактна и лека. Сегашната ми е с регулиране на мощността и с допълнителен контейнер за отпадъци, което ми е много удобно и пак бих търсила такъв вариант.
Но мисля че ако чисти сама, други изисквания не бих имала Simple Smile

# 66
Избирам по съотношение цена/качество, по това да е лесна за почистване и мощна.

# 67
  • На морето!
Тъй като имам домашен любимец с много та брой и бели на цвят косъмчета, изикванията ми са  да е удобна, лесна и бърза за работа прахосмукачка.  Нямаме килими, така че ще е супер ако си се справя и сама!

# 68
  • Перник
Моята прахосмукачка когато я избира гледах да бъде достатъчно мощна, че да почиства с лекота. У дома имаме и килими, които се почистват по трудно от пакета в повечето стаи. Също държах да бъде с воден филтър, тъй като е по хигиенно и лесно за поддръжка.

# 69
Избирам прахосмукачката си по мощността. Тишината не ме вълнува особено.
Имам и китайска марка прахосмукачка робот, но не чисти много добре. Бих се радвала да изпробвам вашата и да сравня.

# 70
За мен прахусмукачката трябва да има голяма всмукателна мощност, да бъде компактна, лека и най-вече да се почиства бързо и лесно с минимален брой консумативи.

# 71
Първият ми критерии е смукателната мощност на прахосмукачката, следва цената, гаранцията, която дава фирмата, консумация на на ток, какви повърхности почиства, филтрите, лесно ли се обслужва прахосмукачката, отзиви от други потребители и т.н.

# 72
  • Пловдив
Критериите ми за избор на прахосмукачка са следните:
-да е с голяма мощност
-да не е прекалено шумна
-да е лека
-да мога да си позволя покупката
С три деца в къщи, отдавна си мечтая за умна прахосмукачка, която, като се прибера да е изчистила дома ни Simple Smile

# 73
Според мен една прахосмукачка трябва да е:
*мощна
*тиха
*с достатъчно дълъг кабел
*с възможност за мокро почистване
*с контейнер, а не с хартиени или платнени торби
*с дълга дръжка
*лека
*компактна и незаемаща много място

Прахосмукачката робот бих избрала ако има добър ориентир, тип карта за почистване, защото съм изпробвала и други и си чистят хаотично, а не там, където е замърсено. Добре е да е с контейнер, за да се почиства по - лесно. Да се зарежда бързо и батерията да издържа достатъчно, за да почисти целият апартамент. Такава прахосмукачка би свършила перфекта работа на семейство с малки деца. Ние очакваме бебе и се замислям за тази инвестиция, защото подът трябва да е чист, а всекидневната работа на една такава прахосмукачка робот би вършила перфектна работа и за прах и за замърсявания. Трябва и да е тиха, за да може да си работи и когато има спящи. Тази, която съм изпробвала е сравнително тиха, но определено може и повече.

Късмет на участничките!

# 74

Когато си избирах обикновена прахосмукачка гледах каква е нейната мощност и маневреност, а също така, беше важно за мен, да се почиства лесно.Нивото на шум не беше от голямо значение.
Прахосмукачка -робот все-още нямам, но смятам,че би ми спестила време, което мога вместо в чистене да прекарам с децата.При избора бих гледала нейната мощност, бих проучила отзивите на вече ползващите такава прахосмукачка.

Общи условия

Активация на акаунт