Забравете за досадното чистене! Умната прахосмукачка Maya ще го направи вместо Вас!

• 54 471
  • 548
  •   1
Отговори
# 315
Уникална е!

# 316
Да бъде безшумна без кабели и да чисти сама аки може!

# 317
Избирам прахосмукачки, които за са мощни, но същевременно да са възможно по-безшумни.

# 318
Финансовият критерий ми е водещ при избор на прахосмукачка. Другите ми критерии  са мощността, ниво на шум, дълъг кабел, наличието на хепа филтър. При наличието на куче и малко дете използвам прахосмукачка поне веднъж на ден. И една такава уникална прахосмукачка робот, която да чисти вместо мен, би ме направила много щастлива!

# 319
  • София
Имам две деца и е нужно ежедневно почистване, а времето не стига, затова прахосмукачка-робот е единствения избор. Критериите ми са да може с едно зареждане да изчисти навсякъде; да може да минава под мебелите; да е тиха; да е в нормален ценови диапазон; да има в наличност консумативи при нужда от подмяна...

# 320
  • Брацигово
Силата на прахосмукачката е първият критерий, за който се обръща внимание. И не е взет предвид само параметърът на консумацията на енергия, но и всмукателната мощност. Обхватът на потреблението на енергия на домакинските прахосмукачки е ограничен до 60 - 2500 W.Цена,
производител,
мощност,засмукване и консумация на енергия

# 321
Да е лека, маневрена и тиха. И държа да не е с торбичка, че никак не е приятно почистването на такива😊

# 322
Да е с дълъг кабел, да е с висока мощност и да е без торбичка. И да е евтина!

# 323
Прахосмукачката-робот е голямо улеснение в ежеджневието - особено, ако то е забързано, като моето.  Водещите критерии при избор на прахoсмукачка при мене са - 1.цена, 2.мощност, 3.ниво на шум, 4.дизайн.

# 324
Предишната прахосмукачка избрах по мощност, маневреност, дължина на кабела и филтър. Към тези критерии прибавих тишина и цвят(колкото и странно да звучи), защото синът ми изпитва панически ужас от черната, бучаща машина. Вече имаме по-тиха, светло синя..

# 325
Привет! За мен най-важните критерии при избор на прахосмукачка са мощност, тегло (да не е много тежка), шум и външен (допълнителен) филтър. Е, пък, ако чисти сама, какво по-добре от това Wink за роботите- да чистят ефективно и сравнително бързо (не като старите- малка стая за 40мин) и да не са много шумни (все пак понякога ще се наложи да се пусне и в наше присъствие), освен това са голямо забавление както за децата, така и за домашните любимци Simple Smile

# 326
На първо място да е с добра всмукателна способност,гледам и да е компактна и тиха.Миналата година си взех робот на друга марка,много известна и лансирана и не съм доволна,постоянно се скатава,някога дори е мръднала само метър.Бих била щастлива да изпробвам вашата,защото с 2 малки деца ми се налага да прахосмуча ежедневно,дори няколко пъти дневно и прахосмъкачката робот ще ми е от голяма полза.

# 327
  • Пловдив
Да е лека, сравнително маневрена, с добра всмукателна мощност.

# 328
  • София
При нас изборът винаги е сложен и до сега никога не сме оставали напълно удовлетворени, при това без да имаме сериозни ценови ограничения.

1. Имаме домашен любимец и за мен е важно качественото събиране на космите. Последният ни избор беше повлиян от наличието на специална турбо четка, за почистване на космите на домашните любимци. Реалността при почистване у дома се оказа доста различна. Вместо положителен ефект, стандартната четка в комплекта се справяше по-добре от уж специализиранат.

2. Филтри - след една демострация на друга марка прахосмукачки, станаха доста важни при избора на модел. Мисля, че до сега не бях виждала филтър с въглен на друг модел.

3. Мощност. Ужасно е да трябва да мина три пъти през едно боклуче, за да може то да бъде всмукано Sad

5. Прехода между различни настилки - имаме няколко вида настилки у дома и - ламинат, теракот, килими с различна височина. За съжаление различните четки не винаги се справят еднакво добре с почистването на различните настилки.

6. Торбичка/контейнер - от доста години предпочитаме контейнерите - доста по-екологично и лесно за почистване е.

7. Възможност за мокро почистване - до сега така и не се доверихме на прахосмукачка в това отношение, а не искаме два самостоятелни уреда.

8. Дължината на кабела - оставаме с усещане, че той постоянно се скъсява и става все по-трудно почистването на целия апартамент, без многократното включване и изключване на прахосмукачката. Досадно е и носи негативизъм, макар да е нещо дребно на пръв поглед.

9. Цената, но като фактор на последно място и не ръководен фактор при избора. Само някой безумни предложения на пазара отпадат поради цената си от списъкът ни с алтернативи.

Днес вече освен куче имаме и малко дете и почистването стана доста наболял въпрос. Времето, което мога да отделям за почистване намалява, а нуждите от по-често почистване се увеличават. Това, плюс все по-късите кабели на новите модели прахосмукачки (досадаааа) ме карат от известно време да се оглеждам за робот, който да отмени част от времето за поддържката на дома чист, за да може това време да бъде отделено за семейството.

Maya не беше попадала в полезрението ми, но моделът изглежда доста обещаващо. Ако освен всички чудесни иновации включва и тест период и опция за оценка би била страхотен избор за нашето семейство Simple Smile

# 329
  • Sofia
Избирам прахосмукачка която да е с контейнер за по-лено почистване, а сега искам Maya за да чисти вместо мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт