Забравете за досадното чистене! Умната прахосмукачка Maya ще го направи вместо Вас!

• 54 470
  • 548
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Като избирам прахосмукачка за мен е важно да е с висока мощност, сравнително тиха, компактна,  лесно почистваща се.

# 331
  • Sofia
Избирам прахосмукачка която да е с контейнер за по-лесно почистване, а сега искам Maya за да чисти вместо мен Simple Smile

# 332
  Избирането на прахосмукачка  вкъщи е отговорност на моята половинка. Критерии:  добра мощност, дълъг кабел (къщата ни е голяма), да е с контейнер (защото аз и децата сме с дълги коси ), да е с метални тръби, да е компактна и с красив дизайн, а сега вече и да почиства вместо нас! Пожелавам си късмет, и ако съм една от щастливките бих споделила впечатленията си от Мауа в къща с близначки People Two Women Holding Hands и котарак Animal Cat2!

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 18:03 от Poli_Eliza_Yanitsa

# 333
Първият и най-важен критерии за мен е енергийният й клас. Параметрите й за засмукване при почистване на различни настилки и повърхности. И на последно място е обемът на контейнерът й.

# 334
При избора на прахосмукачка за мен водещо са мощността, маневренността и тежестта на уреда. Друг важен критерий е шума, който издава прахусмокачката, колкото по-тиха е, толкова по-привлекателна е за мен!
Прахосмукачката Maya отговаря напълно на моите изисквания, има уникален стил и с удоволствие бих я пробвала! Flowers Four Leaf Clover

# 335
Ауу, какво бижу! Heart
Критериите са доста, но по-важните три:
- мощност;
- дълъг кабел;
- хепа филтър.
Мечтая си за прахосмукачка робот.
Успех на всички! Flowers Hibiscus

# 336
Изглежда симпатична тази Мая. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз избирам по следните критерии:

• Да събира отпадъците в контейнер;
• Да бъде с мощна всмукателна способност;
• Да бъде колкото е възможно по-тиха;

А би било чудесно, ако ме отменя, докато съм на работа, защото домашният ни любимец се забавлява, като разпръсква талаш или фъстъци по пода.
Налага се да чистя след него поне по пет пъти на ден.

Сегашната ми прахосмукачка е мощна, но е доста шумна - аз я наричам совалката. Grin

Късмет на всички!

# 337
  • Plovdiv, Bulgaria
Избирам прахосмукачка по следните критерии:
1.Мощност
2.Ефективност
3.Филтър
4.Ниво на шум
5.Маневреност
6.Лесна поддръжка
7.Финансови възможности

# 338
Прахосмукачка избирам по няколко много важни критерия - на първо място да ми бъде верен помощник, а не уред, на който аз да слугувам. Мощността и ергономичността са от изключително значение, размерът и тежестта също, защото аз самата не съм с кой знае каква физика и ми е необходимо нещо лесно за употреба, което освен това заема и малко място в препълнения ми дом. Не на последно място е факторът "детеустойчивост" - с две малки любопитни дечица съм и е добре да не се разваля от поглед Grinning

# 339
Да е с голяма всмукателна мощност, лека, с хепа филтър, безшумна.

# 340
  • София
В идеалния случай бих искала прахосмукачката да е с голяма всмукателна мощност, тиха ( случва се понякога нещо да се счупи късно вечер и трябва да пусна, макар и за малко, защото имаме котка и не бих искала да се пореже), с дълъг кабел или ако е безкабелна, със силна батерия, с контейнер, да е лека, с красив дизайн и цвят. Налага се ежедневно почистване, защото котката и папагалите доста помагат на децата да ми създават работа.

# 341
Избирам прахосмукачка с висока мощност, с дълъг кабел, с различни четки, да не е с торбичка, а с контейнерче или с воден филтър, да се почиства лесно, да не е тежка, да е лесно маневрена и да е тиха. Робот ще ми дойде твърде добре.

# 342
  • София
Избирам по следните критерии:

1. Да не е свръх тежка;
2. Да има достатъчно дълъг кабел, който да ми позволява да не сменям контакти за всяка стая/ да е без кабел;
3. Да няма торбичка;
4. Да е мощна;
5. Да е възможно най-тиха.

# 343
да почиства бързо и лесна за поддръжка, а такава нямам, а бих желала

# 344
Да е лека, значително безумна, маневрена, да има дълъг кабел, мощна и с възможност за мокро почистване

Общи условия

Активация на акаунт