Забравете за досадното чистене! Умната прахосмукачка Maya ще го направи вместо Вас!

• 54 469
  • 548
  •   1
Отговори
# 345
Безшумна, с дълъг кабел и маневрена.

# 346
Да може да достига и до недостъпните места-под ниския диван,зад фотьойла....У дома има хора с алергия и това ми е най-важно.

# 347
Критепий при избор-Да е с дълъг кабел
Да е с висока мощност
Да има приставки за мебели
Да е без торбичка
Да е компактна
Да не е мега шумна

# 348
За нашето семейство прахосмукачката е най-използваният уред. Избираме по няколко критерия - силен вакум, да е тиха, да е лека (имам проблем с вдигането на тежко), да е качествена ( за да ни служи дълго), лесна за почистване и да е на добра цена. Надявам се да имам шанс да пробвам MAYA, чакаме второто си дете съвсем скоро и ще ми бъде голям помощник вкъщи!

# 349
Критериите спрямо които избирам прахопрахосмукачка са: марка,  цена, до колко е шумна и до колко е мощна така че да може да почиства всичко и навсякъде.

# 350
Критериите по които избирам прахосмукачка са: на първо място да е лека, защото нямам навика да я “влача”, а директно я грабвам и пренасям по стаите. На второ място с дълъг кабел. На трето място да е безшумна.
Като типична жена не мога да пренебрегна дизайна и в крайна сметка бих взела най-красивата. Simple Smile

# 351
Преди година за мен нямаше значение каква точно ще е прахосмукачката, стига да чисти. Сега обаче имам кученце и в къщи се чисти всеки ден, заради косматката. При избор първото нещо, което ме интересува е дали бързо ще обере космите от пода, както и останалите малки боклучета, защото в момента ми се налага да повтарям, което е загуба на време. Също така ми е нужен дълъг кабел, за да стигна навсякъде. Лекотата също е от значение. Плюс би било ако може да е и за сухо и мокро почистване, за да избегна моп, с който да чистя след това някои участъци. Задължително е за мен да не е със сменящи се/временни торби

# 352
Добрият избор на прахосмукачка може да спести много средства и много усилия при почистването на дома. Важна част от екологична гледна точка са филтрите.Също голяма роля играят и гъвкавите или негъвкави тръби , мощността, дължината на кабела. Гледам да има и  индикатор за запълненост на контейнера за боклук.

# 353
Трябва да вдига колкото се може по-малко шум, домът ни е голям и доста време отива за чистене, затова предпочитам да не ми надува главата Simple Smile Освен това трябва да се справя с всякакви повърхности и боклуци. Живеем на село, имаме куче, 3 деца, печка на дърва (която прави много боклук) и ми е необходима наистина качествена прахосмукачка, която да оставя след себе си наистина чист дом. И която да може да работи всеки ден без умора, дори човешкия фактор зад нея да го мързи да я разхожда Simple Smile

# 354
При избор на прахосмукачка започвам от техническите характеристика: мощност, шум, маневреност, приставки, вид на филтъра.
Simple Smile Няма да излъжа, ако кажа, че и дизайна ме вълнува.
Прахосмукачка робот ми е в листата на желанията. Една Maya ще бъде добър помощник и ще спести време.

# 355
Първият критерий при избора ми е мощността на уреда, след това е начина на почистването тъй като не е много приятно целият прах, който сте изсмукали с прахосмукачката  преди време да го изсипете върху себе си Simple Smile което ми се случвало и на трето място е шума тъй като имам малко бебе и се съобразявам с него  това като цяло е решаващо за мен

# 356
Прахосмукачка избирам в следния ред критерии: марка , мощност ,  тежест и обем, дължина на кабел. Искам малка и работлива като вашата Rolling Eyes

# 357
Да е мощна и силата на засмукване да е достатъчно голяма, да чисти добре и навсякъде, да се почиства лесно, да не е много шумна и да е икономична.Разбира се  да има достатъчно дълъг кабел.

# 358
Добрият избор на прахосмукачка може да спести много средства и много усилия при почистването на дома. Важна част от екологична гледна точка са филтрите.Също голяма роля играят и гъвкавите или негъвкави тръби , мощността, дължината на кабела. Гледам да има и  индикатор за запълненост на контейнера за боклук.

# 359
  • в белята
В процес на избор на прахосмукачка робот съм.Мечтая си като се прибера да видя  пода без прах,косми и трохи.....т.с да достига до най-трудно достъпните места и да е мощна и  със сравнително голям резервоар ,защото апартамента е голям.Другото е да е лесна за обслужване ....да не се окаже ,че времето ,което ще прекарвам в чистенето й ще толкова колкото да почистя с обикновенна прахосмукачка.

Общи условия

Активация на акаунт