Забравете за досадното чистене! Умната прахосмукачка Maya ще го направи вместо Вас!

• 54 466
  • 548
  •   1
Отговори
# 360
Прахосмукачка избирам,като гледам да е по-мощна и лесна за почистване.Важно за мен е и да не заема много място.

# 361
Прахосмукачка избирам по степен на мощност, да е компактна, безшумна, лека,да заема малко място и по възможност сама да чисти:grinning:

# 362
Имам прахосмукачка робот от няколко години - от известна марка, една от първите, предложили уреда в България.  Бяхме относително доволни от него, но след няколко години решихме, че искаме да пробваме и новоизлезлите марки. Взехме за тест няколко модела вкъщи като теста се състоеше освен в наблюдение на обичайните критерии-  мощност, бързина и шум и в това след като новата машина приключи да пуснем след нея и старата и да проверим съдържанието на контейнера за боклук на уж изчистената стая. Нито една от новите прахосмукачки не успя да надмине старата - контейнерът винаги съдържаше значително количество боклук. Така че докато старата ми прахосмукачка все още работи това ще е основният критерии за закупуването на новата - успява ли да изчисти поне толкова добре колкото сегашната ми прахосмукачка.

# 363
Да чисти добре, да е удобна и да е лесно преносима, да е по-безшумна

# 364
Да е безшумна, да почиства и труднодостъпни места, да е лесно преносима

# 365
  • sofiq
При наличие на дете и космат домашен любимец ежедневно ползвам прахосмукачката.При избора най важно е да е тиха и мощтна.

# 366
Да е лека, сравнително маневрена, с добра всмукателна мощност, тиха и да няма торбичка .

# 367
  • София
За мен е важно прахосмукачката да е с добра всмукателна мощност, маневрена и лека. Имам бебе на 6м и половина и държа тя да е възможно по-тиха и компактна.

# 368
Да ми спести колкото може повече време и труд, да е досъпна до всяко ъгълче!

# 369
На първо място гледам техническите характеристики!В тях трябва да пише каква е всмукателната мощност на прахосмукачката.Няма ли данни за нея не я купувам.Не трябва да се бърка с мощността на прахосмукачката -свързани са,но  двете мощности са различни! Второ - избирам я  шум.Колкото е по-високо нивото на шум, толкова двигателят е по-некачествен.Нивото което търся е между 54-65 dB.Трето - да имат филтрираща система.Четвърто-. Ако прахосмукачката е с торбичка, предпочитам да е с постоянна и с по-голям обем- пера си я.Тръбите предпочитам да са метални - по-издържливи са във времето.Да има регулатор на мощност, дълъг кабел. И накрая дизайн ,цвят и цена, защото зная, че за да е едно нещо качествено , то си има и цена! А в интерес на истина в момента най-харесвам роботите.Спестяват време, имат добра филтрираща система и са и за мокро почистване - страхотни са!!!

# 370
Когато избираме прахосмукачка, най-много ме интересува смукателната й мощност, както и размерът й и нивото на шум, който издава по време на работа. В къщи се чисти с прахосмукачка минимум по веднъж на ден и затова този уред е много важен за нашето домакинство!

# 371
Когато избирам прахосмукачка гледам да е лека,да е мощна но сравнително тиха,ако с допълнителни консумативи да не скъпи и да се сменят лесно.

# 372
Последната прахосмукачка, която купих и която е съвсем стандартен модел, избрах по следните критерии: да е по-мощна и да бъде без торба, а с контейнер, защото си представях, че така почистването ѝ ще е по-лесно. Както се вижда, не съм имала особени претенции. И тя върши нелоша работа. И все пак много бих искала следващата ми прахосмукачка да е робот, който да спестява усилия. А това, че става и за сухо, и за мокро почистване, като предлагания от вас продукт, е още един бонус.

# 373
Аз имам следните критерии:
- да е мощна
- да издържа на космите на домашния любимец
- да може да събира вода

# 374
Критерии по които избирам прахусмокачката си:
- лека, за да може с лекота да я ползвам ежедневно (с близнаци на по четири години това е необходимост)
- без торбичка
- да не е шумна

Общи условия

Активация на акаунт