Забравете за досадното чистене! Умната прахосмукачка Maya ще го направи вместо Вас!

• 54 463
  • 548
  •   1
Отговори
# 375
  • Благоевград
При избор на прахосмукачка винаги гледам цената, нейната мощност и нейният размер.

# 376
Ех да имахме вкъщи такова чудо бихме били много доволни!Вече сме хора на по 60 години и щеше да бъде чудно някой да чисти вместо нас!!

# 377
При избора на прахосмукачка водещо за мен е мощност, ниво на шум, размери и консумация на енергия. При две деца чистенето с прахосмукачка е ежедневие и за мене важно уреда да отговоря на всичко изброено. Много приятно би било, ако уреда почиства сам, защото това ще е допълнително време прекарано с децата Simple Smile

# 378
Избирам по големина и цена.

# 379
При избора на прахосмукачка при мен е на първо място да е лека и маневрена, на второ е големината на контейнера. Имаме домашен дългокосмест любимец и се налага всекидневно чистене. Следващите харектиристики са нивото на шум и мощността.

# 380
прахосмукачката според мен трябва да  е лека и маневрена и разбира се мощтна.

# 381
За мен е важно прахосмукачката да е с дълъг кабел, с добри всмукателни възможности, да е лека, с лесен за почистване филтър, да има приставки за мебели и да е максимално тиха.

# 382
За мен е важно да е колкото се може по-тиха, т.е. да си чистя и в 11:00 вечер без да събуждам съседите, да е с по-дълъг кабел за да стига на всякъде и да е без торбички, които да се чудя от къде да кyпя. Да е мощна и не много обемна, защото няма къде да я държа. И накрая гледам да ми е по джоба.

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 10:00 от RosMar

# 383
Да е мощна, лесна за почистване, удобна за ползване и не много шумна, че ми плаши кучето.Simple Smile

# 384
Имам такава, само че е на irobot,Това е най добрата инвестиция в живота ми за сега.Сега съм си поръчала робот и за прозорци....

# 385
Критериите ми при избора на прахосмукачка са следните : мощност, тегло, лесно почистване, безшумност и цена.

# 386
  • София
Да не е безумно скъпа, да е лека, да е малка и компактна.

# 387
  • София
Първото нещо което гледах в моята прахосмукачка е нивото на шум. Винаги чувам съседите кога чистят, затова мойта я избрах да работи тихо. После гледах мощността, на най-голямата мощност вдига килима. Предпочитам кабела да е дълъг, за да не трябва да я изключвам постоянно. Разнообразните приставки също са ми от полза.

# 388
Критериите ми при избор на всеки домакински уред са доста и накрая все пак избирайки, гледам да се вместя и в определеният бюджет. Конкретно за прахосмукачката:
Тегло ( много тежка не е удобна за често или ежедневно ползване)
Маневреност
Всмукателна мощност, шум
Сухо и мокро почистване
Четките и аксесоарите да са удобни за дистигане на по-малки ъгълчета
Начин на почистване на самата прахосмукачка ( консумативате, с които работи) еднократни торби или собствен кош
Тръби, маркучи (пластмасови или метални), за да са по-издържливи
Изброих критериите за обикновена прахосмукачка, тъй като съм купувала три от тях.
Относно роботите най вече би ме интересувало времето в режим на работа, големината на контейнера, как се справя с препятствия и трудно достъпни места, кои приложения използва за работа, безопастност на уреда, оставен да работи, когато сме извън вкъщи и отзиви на потребители ползващи уреда.

# 389
Избирам прахосмукачка за дома си по следните критерии-да е мощна,да не е много шумна,да е маневрена и да достига до труднодостъпни места.

Общи условия

Активация на акаунт