Чухме сърчицето вече на нашето НОЕМВРИЙСКО сбъднато човече!

• 31 375
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Деси радвам се за хубавите новини .
ЯHHA мисля , че резултатите са много добри .

Аз се върнах от срещата с midwife взе ми урина , кръв за проверка на кръвна група , сифилис , хив . След седмица две ще съм на ехограф и тогава ще ми вземат кръв за Даун и още два синдрома .

Даде ми мостра за една седмица на витамините Pregnacare original . Аз сега пия само фолиева - фолат (преди това доста време пих фолиева киселина , но като се зачетох , че може да не се усвоява я смених на фолат ) , другото което ми каза е , че особенно тук в Англия трудно получавам витамин Д само от слънцето .
С ММ пихме Pregnacare for him and her  преди да забременея и са хубави витамини , не сме имали проблем със зачеването . Но сега се чудя какво да направя да продължа Фолиева (фолат) и да си купя някакви витамини Д3 или да мина на Pregnacare original , но в тях е фолиева к-на и не знам дали ще я усвоявам , а не мога и прегнакеър и фолат - така ще станат обще 800мг фолиева ... Какво ще ме посъветвате и момичетата които пият Pregnacare какво им е казал лекаря ?
Както и колко време мислите да взимате витамини до коя седмица?

# 196
  • София
Моята АГ каза, че няма проблем да пия повече фолиева. Сега в Щерев и те така казаха. Аз приемам по 800 на ден.

# 197
И аз така. Фемибион съдържа 200 метилирана, 200 обикновена и отделно пия неофолик 400. Гинекологът ми каза, че е по важно да пия, от колкото да не достига. А, аз знам, че излишното се изпишква.

# 198
И аз пия обикновена фолиева и Прегнакеър Оригинал.

# 199
А до кога мислите да ги пиете ? Казаха ми до 12 седмица фолиевата , но че не е проблем и след ова да я продължа , а ако започна Pregnacare те месец или до края на бременността например се пият ?

# 200
Момичета вие ядете ли салати навън? Имам предвид на ресторант? Миналия път не ядях, но беше зима и не съм излизала много по заведения. Сега обаче сме на почивка и няколко пъти вече ядох салати и таратор и се чувствам гузно.

# 201
Yakamoz, аз съм хапвала.
Renata, на мен лекарката ми каза да пия Прегнакеър Оригинал до 12с., после щяла да ми изпише друг Прегнакеър. А за фолиевата не съм я питала, другата седмица съм на преглед и ще питам.
Говорих преди малко с лекарката ми за сутрешното зацапване, каза че не е притеснително, да продължа със същата доза и само да лежа и в четвъртък ще ме види.

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 15:50 от KikiMoon

# 202
Здравейте момичета,радвам се за хубавите ви резултати от изследванията.Аз си работя и нямам време да пиша много,но си ви чета редовно.И аз вчера си взех клинче от лидл,нямаше много избор на размери само ХС и М.Взех М макар че ми е голям ще си го оставя към края на лятото може да влезне в употреба.Ние мислим да отскочим до морето за малко,не искам да си лишавам детето,та заради нея.Да ви попитам някоя от вас поръчвала ли си е дрехи за бременни от НМ.

# 203
  • Варна
Днес ходих и аз в нашия Лидъл.Клинове останали само малки, та не си взех.Взех си от сивите дънки само.Рокличките не ми допаднаха, но пък това е, защото аз не нося много рокли.Харесаха ми обаче ципчетата им за кърмене.Като беше малка дъщеря ми се оказа трудно да намирам удобни дрехи за кърмене навън, сега сякаш има повече избор в това отношение, но като му дойде времето ще го мисля.Мисля да видя и в този магазин "И за мама".Уайкикито е затворено тук, така  и не ми стана ясно кога отварят, защото искам да видя дали ще си харесам нещо, а и за детето да видя за летни дрешки, че имат много свежи и приятни моделчета.

Радвам се на хубавите новини, които сте споделили.Дано всички се отчетем с такива.Аз имам в петък час за лекар, мисля че тогава ми е скрининга, чакам с нетърпение ехографа да видим как  бебо и също в крайна сметка за кога ми остава терминът.

# 204
Десислава, 🤗🤗🤗 прекрасни новини. Искренно се радвам за вас, повдигна ми настроението 🤗👌❤

# 205
  • На север
Радвам се и аз с вас за хубавите новини. Simple Smile Днес ММ звънна на акушерката в града да ми запише час. Дано да не е само слушане с дървени слушалки, ами да има и някакви изследвания примерно. Почвам да се замислям и за йога за бременни. Трябва да потърся къде има. Вчера гледах дрешките в каталога на HM и останах приятно изненадана от големия избор. Все още обаче изчаквам. Кога точно бременната минава рисковите три месеца? Имам предвид кой ден? Искам да го изчакам, но не съм сигурна кога е. Иначе моят преглед е чак другият петък. Нямам търпение вече.

# 206
Аз моя pregnacare original трябва да го пия до края на 3 месец. И след това ми казаха да пия фолиева с витамин Д. Без други витамини.
За Йогата аз мисля да пробвам вкъщи като заначало. Ако видя,че съм постоянна ще търся и аз някъде. Simple Smile

# 207
  • Варна
Аз съм разочарована много от късите панталони на НМ за бременни.Май го бях писала тук.Стават само за много слаби и стройни крачета, защото са твърде къси, до горната част на бедрата.Дано пуснат и друг модел...

Тук обсъждахме по-назад, че 4-ти месец явно почва от 14г.с..Т.е. 13-та е в третия месец.Иначе доколкото знам най-рискови са първите 12 седмици.

# 208
Добро утро и от мен, аз съм адски щастлива днес, бяхме на БХС и всичко е наред, бебчо си има всичко и отписаха всякакви малформации. Много беше сладък с едната ръчичка зад главичката. Направо не мога да спра да си гледам снимките. Много ми хареса прегледа, адски доволна съм от докторката и май май пак при нея ще запиша втората фетална - каза 20-22 седмица. Гледа сърчице, мозък, коремче, абе всичко и не спира да говори. Ние сме 57мм и си отговарям на 12 с+2 дни както съм по ЖК. Кръвните също са много добри каза, риска за Даун е 15000, другите още по-малко. Направо камък ни падна от сърцата и вече споделихме с 6 приятели. Бабите и те вече имат разрешение да се хвалят. Питах я за болките и за болката след оргазъм и тя каза, че щом е моментна, няма нищо притеснително. Стискам палци и на вас да чуете добри новини и да видите за какво щастие става въпрос - естествено тези, които им е за пръв път. Другите мами си знаят Simple Smile))
Чудесна новина аз съм утре на преглед

# 209
  • На север
Значи рискът е голям до 12+1 така ли? Кога вече по принцип се казва на близките? Simple Smile Аз искам да мине най-рисковият период и тогава да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт