Чухме сърчицето вече на нашето НОЕМВРИЙСКО сбъднато човече!

• 31 378
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Babygirl - Аз до колкото знам се пие по схема, не от време на време при болка утрогестана. Аз също се чувствам така от него. Пия го от началото заради отлепяне сега, като ми намалиха дозата е по-добре.

Да, знам. Просто от снощи започнах преди сън, но днес ми беше супер зле и затова се зачудих дали е от това.

# 211
Аз лично казах на цялото си семейство като потвърдиха и видяхме сърдечен ритъм. Според мен хубавите новини трябва да се споделят, положителни емоции са все пак. На приятелите само изчаквам. На искренно може само семейството да се зарадва ❤ То си е до човек според мен, дали и колко е суеверен. Всеки си знае отношенията и сам решава, но аз аподелих веднага на хората, които най-много обичам. Simple Smile Божа работа е после дали всичко ще се развие добре.

# 212
  • София
Където съм чела навсякъде пише, че риска в началото е 30%, а 12 седмица и натам е до 1% .

# 213
  • На север
Деси, като мине 12та седмица ли?
Малко остана значи. Simple Smile
Аз миналата бременност казах на всички след като чухме сърчицето и после като имах мисед всички ме съжаляваха и трябваше да обяснявам и за това сега не искам толкова рано. Тогава се почувствах все едно съм ги излъгала и виновно дори макар че няма за какво. Този път си казах че ще изчакам и ако има фал да си е моя мъката само.

# 214
  • София
Да, примерно днес съм 12+2 дни и на изследването така ми пише, риск от преждевременно раждане до 30та седмица - 0%, риск от спонтанен аборт 1%

# 215
Момичета вие ядете ли салати навън? Имам предвид на ресторант? Миналия път не ядях, но беше зима и не съм излизала много по заведения. Сега обаче сме на почивка и няколко пъти вече ядох салати и таратор и се чувствам гузно.

Какво гузно има в салатите в ресторантите ? И от магазина да си купиш пак може да е пълна с нитрати и да е третирана с химикали да порасне. Аз си ям по заведенията в София като излизаме  , но най -много да попадна на безвкусни пласмасови домати .

# 216
Не заради нитратите, а понеже не знаем колко добре са измити и съответно има риск от токсоплазмоза.

# 217
  • На север
Аз ако и салата не мога да си поръчам трябва да карам на вода само Grinning Не мисля да съм чак толкова внимателна, че ще се побъркам. Вие какъв слънцезащитен крем мислите да ползвате?

# 218
Миналата година купихме на дъщеря ми на авен 50 фактор детски. Ще ползвам него, тъй като тогава получих слънчева алергия, та тази година изобщо няма да се пека. Знам, че по време на бременност и кърмене кожата е по-деликатна.

# 219
Аз за яденето внимавам,но не се вманиячавам. Като ми се дояде нещо си хапвам и преди това съм си била така. А откакто съм Б.  ММ е по-зле от мен. Това така ли трабва да го консумираш,направо се побърквам.
Честно казано достатачно са ми всички неща,че да немога да изляза и на вън да си хапна. Естесвено че внимавам какво си поръчвам. Строго съм си забранила яйца (навън)и майонеза (изобщо). Не обичам риба и не ме грабва. Но за салати и таратор,хапвам си и на вън и вкъщи хаха.

# 220
Момичета...да ви се оплача...мен ме сполетя нещастие. Снощи като станах изтече много червена кръв със съсиреци. Естествено веднага в спешното..има пулс и всичко изглежда нормално...или поне така каза лекарката там и не ме прие въпреки че й разказах злощастната ми предистория. Тази сутрин ме приеха в АГ болницата. Ембриончето си е там и има пулс, но сака леко се е сплескал явно от контракции. И сега лежа и се моля всичко да се оправи. Вляха ми бусколизин и папаверин и сега лежане само. Радвам се, че покрай вас всичко е наред. Дано да пиша след някой друг ден с добри новини... много ме притесни това сплескване на сака...

# 221
  • На север
Оййй magpar сега видях че си писала докато аз писах. Стискам палци всичко да е наред с малкото човече. Hands Pray

# 222
  • Стара Загора
Момичета...да ви се оплача...мен ме сполетя нещастие. Снощи като станах изтече много червена кръв със съсиреци. Естествено веднага в спешното..има пулс и всичко изглежда нормално...или поне така каза лекарката там и не ме прие въпреки че й разказах злощастната ми предистория. Тази сутрин ме приеха в АГ болницата. Ембриончето си е там и има пулс, но сака леко се е сплескал явно от контракции. И сега лежа и се моля всичко да се оправи. Вляха ми бусколизин и папаверин и сега лежане само. Радвам се, че покрай вас всичко е наред. Дано да пиша след някой друг ден с добри новини... много ме притесни това сплескване на сака...

А болки имаш ли?

# 223
Здравейте, Номеврийски мами Simple Smile
Дойде моментът да се включа и аз Simple Smile
Втора бременност, термин около средата на Ноември - още не казват Simple Smile

Лека бременност на всички и прекрасни бебоци през Ноември Flowers Hibiscus

# 224
magpar, всичко ще е наред 🤗

Общи условия

Активация на акаунт