Чухме сърчицето вече на нашето НОЕМВРИЙСКО сбъднато човече!

• 31 384
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Maria Dimova, болки нямам. Само снощи преди това изтичане на кръв имах неприятни усещания-вероятно са били контракции, но аз не ги разпознавам още. Няма за сега кървене...моля се.

# 226
И аз имах едно такова кървене в 8г.с. така и не ми казаха от какво е. Лежах и пих но шпа и дуфастон. Почивка само. Всичко ще е наред.

# 227
Magpar всичко ще е наред с бебко. Стискам Ви палци скоро да сте си в къщи. Почивка и спокойствие 🤗

# 228
magpar, мисли само, че е бебчо е добре и се вижда пулс. Бъди силна, пращам ти цялата си положителна енергия 🤗🤗🤗

# 229
Благодаря ви, момичета. Много се чудих дали да пиша, за да не развалям готиното настроение, но определено всяка подкрепа ми е ценна ❤

# 230
  • Варна
magpar, дано всичко е наред!Важното е, че бебчето е добре.Много почивка и спокойствие сега трябва да имаш.

Аз си ям по заведения, не много често, но нямам притеснения.Ходя, обаче само в определени, от които съм доволна, вкл. и при ММ, там си ми е най-спокойно.
За токсоплазмоза на мен ми включиха изследване, в петък ще го видя как е.Имам котарак и затова ми го включиха, макар че то не е задължително котката да е приносител.Моят е на 14г., домашен, не си е показва нослето навън, освен до вет. само.Но пък не пречи да се изследвам всъщност.

# 231
  • София
И аз ще се моля всичко да е наред! Скорпиончетата са адски упорити и все си мисля, че това ще ни е плюс. И аз мисля, че всичко ще е наред, но яко лежане трябва и дуфастон. Да не си се претоварила нещо? Чакам хубави новини мила ❤

# 232
magpar Всички сме с теб  !Търпение и ще се приберете живи и здрави с бебо  Simple Smile

# 233
Момичета,извинявам се за спама. Но можели да ми препопъчате нещо за гърло.
Освен чай с мед и лимон?

# 234
Kamache, аз смучех лукчета.

# 235
magpar всичко ще е наред важното е да си спокойна сега до колкото можеш.

Гърло и мен скоро ме боля но мина само , от бг ще си взема някой беше споменал за бонбони за гърло с черен пипер .

# 236
Magpar, стискам палци всичко да е наред.
Ти коя седмица си? Според мен ако няма отлепване, това че е сплескан сака не е чак такъв проблем.

# 237
Ами направих гаргара с вода и сол,и изядох наколко лъжици мед. Надявам се да се оправя,бързо. Тук няма лукчета,а на своя глава нищо не искам да вземам ( като медикаменти) иначе имам останал стрепсилс с мед и лимон от преди да забременея.

# 238
  • София
magpar, стискам палци всичко да е наред! С теб сме. Само бъди спокойна и си почивай повече. Всичко ще се оправи. Важното е, че малкото е добре. Hug

# 239
magpar няма да губиш надежда и всичко ще бъде наред. И аз стискам палци, няй-вжното е, че малкото човече има пулс Hug

Общи условия

Активация на акаунт