Чухме сърчицето вече на нашето НОЕМВРИЙСКО сбъднато човече!

• 31 375
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! Покрай работата не успявам да пиша, но пък ви чета редовно. Нямам търпение да дойде четвъртък, имам час в Майчин Дом. Не съм ходила от потвърждението и силно се надявам бебчо да се развива добре. За мой късмет карам доста лека бременност (единствено гърдите ме болят и са се удвоили). Петък ще пътуваме към Тасос (доста от компанията ще се пускат на състезанието-обиколка на острова, но аз естествено няма да мога да съм с колелото си Simple Smile ще се радвам само на хубавото време). Може би от другата седмица ще се замисля да се сменя малко гардероба, че започнах да усещам леко напрежение.

# 166
Аз се възхищавам на момичетата, които още си носят всички дрехи. Аз покрай последните бременности ту свалям ту качвам, като повечето ми дрехи варират в размер 36-38, но сега всички от тях вече ми стоят ужасно и ми стягат и не мога да си позволя да нося нещо, което ми притиска корема...и така много панталони и дънки отпаднаха още на 6г.с. Но да сме живи и здрави до края, пък килограмите ще ги свалим. Аз съм като затворник в нас-излизам само от преглед до преглед, защото всичките ми познати си мислят че съм си в Германия и ако кажа, че съм тук приятелките ми веднага ще разберат защо...а аз още не искам. Така че си нося широки и удобни дрехи из нас и си спя по цял ден.

# 167
Оо вие сте герои само с по едно ставане през нощта. Аз ставам по 3-4 пъти... Днес пак повръщах, но не се оплаквам, защото е в лека форма гаденето, а и аз съм още 8 г.с. И въпреки това и аз имам коремче, за което имам чувството че спомагат и буците от фраксипарина.
Dalivali, и аз по принцип живея в Германия, но се нагледах и наслушах на некадърници и се прибрах тук в БГ. При първата ми неуспешна бременност като бях със зацапване ми казаха, че шанса е 50 на 50, ама да си заминавам на работа и че до 3тия месец няма хапчета, които могат да ми изпишат за задържане... Смених после гинеколога, като отидох при друга, която съвсем не беше по-компетентна. Та дано при теб всичко да е наред и да си попаднала на по-запознати доктори. Щото общо взето при тях всичко до 3ти месец е "каквото стане".
И аз ставам вечер най малко 4 пати😂  няма как ще се търпи. В 12 седмица съм ..и аз живея във франция и при нас до 3 м не го смятат за бременност въобще...

# 168
И аз посетих Лидъл 😁 взех си един черен клин и май ще е доста удобен. Гледах сутиените, ама те изобщо не са помислили за момичетата с малки гърди 😁 верно, че леко ми се уголемиха, ама и най-малкия им размер 85С ми се стори голям 😂 утре мисля да си взема и един син клин. Роклите изглеждаха симпатични, но имам достатъчно. И дънките не бяха лоши, много им се чудих,ама не се наканих.

# 169
  • София
Ей много сте изписали! Simple Smile
Днес имах много работа и чак сега успях да влезна да ви чета.
И аз минах през Лидл привечер. Взех си два сутиена, много са мекички и приятни. И една рокля си взех, бялата на червени точки. Взех по-големия размер, за са има накъде да раста следващите месеци Joy
Не смея да се кача на кантара, Корема вече нон стоп ми е издут.

Момичета, като ви чета как е в чужбина, се радвам че съм си в БГ. При вас ми звучи като ужасно мъчение Confused

# 170
  • София
Аз още в брошурата видях 85C и даже не ги гледах, че да не ме е яд Laughing с мойте 75B трябва сигурно две бременности една след друга да карам,че да вляза в тях хахаха. Аз си взех син клин пък и много се чудя дали да не взема и един сив, наистина са много удобни.
ЯННА май беше писала днес, че усеща различни неща в матката. Аз се присъединявам, това не спря при мен дори за ден... то не са леки болки, миналата седмица боцкането, вчера и днес пак имам някакво леко като стискане в матката долу ниско. Не бих го определила като болка, по скоро все едно постоянно ми напомня, че има там нещо и расте. Гледам да не се притеснявам, ама пих едно но шпа сега за всеки случай.

# 171
  • На север
Май на запад такава е здравната система. И тук в Норвегия до 3ти месец ни преглед, ни изследване, ни задържане... нищо. Аз бях с мисед и 5 седмици го носих в мен без да знам и ме връщаха няколко пъти да съм чакала в нас. Беше пълен ужас. Отказаха ми прогестерон след първото зацапване когато уж всичко беше ок. Обясниха ми че много вредял. Нищо не можело да се направи толкова рано. Въобще странно ми е колко различна е здравната система на запад. Все си мисля, че е понеже нямат лекари, болници, стаи ако щеш достатъчно и това, което в Бг е спешно тук въобще не е.

# 172
Май на запад такава е здравната система. И тук в Норвегия до 3ти месец ни преглед, ни изследване, ни задържане... нищо. Аз бях с мисед и 5 седмици го носих в мен без да знам и ме връщаха няколко пъти да съм чакала в нас. Беше пълен ужас. Отказаха ми прогестерон след първото зацапване когато уж всичко беше ок. Обясниха ми че много вредял. Нищо не можело да се направи толкова рано. Въобще странно ми е колко различна е здравната система на запад. Все си мисля, че е понеже нямат лекари, болници, стаи ако щеш достатъчно и това, което в Бг е спешно тук въобще не е.

Същото е и във франция..преди година бях бремеменна и по незнайни причини плодът беше без пулс в 12 седмица. Та седях 3 дена с  мъртъв плод, защото те нямали свободни места ..представяте ли си

# 173
И аз от време на време имам леки пробождания.
Деси, и аз съм 75В 😂 току виж към края може да сме за такива 😁
Момичета, преди малко съгреших със забранени храни, няма да споменавам,на някой да не му се прияде. Но не съжалявам 😁 Яде ми се от 2 месеца и тази вечер озверях,добре че и мъжа ми се върза на акъла 😁

# 174
  • София
Напиши ми на лично, може да ми се дояде и на мен таман хаха. Аз от три дни карам само на филии, нямам апетит за нищо друго. Сипвам си нещо да ям и го давам на кучето. Не знам какво ми става, как още нямам проблем с тоалетната не знам..

# 175
  • На север
И аз усещам нещо ама не знам какво е. На моменти искам само да лежа и да спя. Освен това не се чувствам добре, но не мога да обясня. Има някакво неразположение долу като преди цикъл, но не е болка.

# 176
  • София
Да, същото е и при мен.. успокоявам се значи, че е нормално.

# 177
  • София
Нормални са всички тези леки бокежки и придърпвания. Поне така ми каза моята гинеколожка. И за лекото зацапване каза, че е нормално. Едва ако боли много и тече силно, можело да се притеснявам. Аз обаче гледам да си почивам повече, като ме стегне корема. Забелязала съм, че като се стресирам повече или се юрна вкъщи нещо да върша, и веднага започват придърпванията...
Ех, аз още не съм ходила до Лидл, но съм хвърлила око на дънките, че само в тях не мога да вляза. Уж съм отслабнала на кг (не знам доколко е нормално, но насила ям по малко), обаче коремът ми личи вече. А още съм в 8 седмица. Как ще го укрия до 14-та, не знам...

# 178
  • На север
Даже на моменти бъркам чувството с все едно съм настинала и имам леко разстройство, а нямам. Енергията също е непостоянна. На моменти нищо не усещам и забравям, че съм бременна, а на моменти се чувствам като болна.

# 179
Woman in red,аз се чувствам точно така,като настинала + разстройство понякога. Отделно като лежа цял ден и се чувствам и по-изморена.

Общи условия

Активация на акаунт