Чухме сърчицето вече на нашето НОЕМВРИЙСКО сбъднато човече!

• 31 388
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
magpar - Всичко ще се оправи!! Просто трябва да бъдеш спокойна и да лежиш!! Знам, че ти е много притеснено.. и аз преди 2 седмици лежах за почти същото в болница!! Всичко се оправи за 3 дни! И при теб ще е така! Бебчетата ни са силни скорпиончета! Стискам палци! 🍀
Kamache - и аз бих ти препоръчала лукчета и лимон с мед!:)
Diavenna Добре дошла! 😊 Може да споделиш малко информация за теб, да те впишем в началната страница, ако искаш:)

# 241
  • София
Здравейте!

И аз очаквам моето първо бебе през ноември, термин на 7-ми Simple Smile

Лека и приятна бременност на всички (моята засега не е приятна, но поне всичките ми изследвания до момента са добри Simple Smile )

# 242
Добре дошли на новите момичета!
Много ми е готино, че се увеличаваме постоянно! Hug Късмет на всички ииии само хубави новини да споделяме Flowers Four Leaf Clover

# 243
  • На север
Здравейте момичета. Мен малко ми е притеснено... Не знам може да ме помислите за луда, но аз вярвам в астрологията. Преди време бях си правила професионален хороскоп и тази жена вчера беше при Милен Цветков по случай ретроградния Плутон, който е настъпил сега. Тя казваше на кои ще повлияе и моята рожденна дата я каза. Този аспект е много критичен. Писах й после да попитам има ли наистина от какво да се притеснявам и тя ми каза, че днес и Марс съвпадал с Плутон при мен и в следващите три дни много да внимавам, да не се виждам с никой. Даже ми писа една молитва да си я чета. Sad По принцип много неща позна и за мен и за мъжа ми, включително кога ще се сгодим, оженим, даже кога и от какво той ще се разболее. Сега ми е притеснено. Ретроградният Плутон е 5 месеца... Sad Не знам вие до колко вярвате на такива неща, но аз вярвам.

# 244
Woman in red, аз вярвам. Астрологията показват само възможности за дадена случка. Не е на 100%, че дадено нещо ще се случи. Не допускай такива мисли, бъди концентрирана и положителна, но допускай отрицателни мисли и вибрации, просто се пази Simple Smile Може и на мен да ми се е отразило малко сплашващо този ретрограден. Сутринта се събудих с леко зацапване в тоалетната. Бях на лекат, всичко е наред, няма отлепвания. Бебчо се развива добре и бил доста активен. Утре съм на по-обстоен преглед и вече да си ме запише/картотекират.
Както нямам никакви оплаквания до момента -11г.с. това ми беше достатъчно да ме стресне сутринта.

# 245
Woman in red няма лошо всеки да вярва с различни неща , всеки сам си избира и знае какво го интересува , но в нашето състояние имаме много повече страхове от колкото преди и това няма да се промени като родим , тепърва идват грижи и притеснения за децата ни . Всяка от нас има притеснения включителмо и аз , но ако живеем постоянно в страх ...така направо си губим хубавите моменти .  Аз лично  гледам вече да го карам по - спокойно ,защото само си вредя иначе , а и на бебето , когато зависи от мен гледам да действам така че да съм си в помощ , но събития които не зависят от нас няма защо до такава степен да се притесняваме . Не омаловажавам това че вярваш в астрологията , но гледай да си намериш хоби и да нямаш време много за притеснения (аз като чета хороскоп , вярвам само на хубавите неща хаха ) А личното ми мнение е че това което може сам човек да си направи , никоя ретроградна планета не може - притеснения , нерви , лоши мисли и т.н.
Аз като започна да се притеснявам си пускам музика , или чета книга , намирам си занимания , защото иначе човек може да се побърка .

# 246
  • София
Woman in red няма лошо всеки да вярва с различни неща , всеки сам си избира и знае какво го интересува , но в нашето състояние имаме много повече страхове от колкото преди и това няма да се промени като родим , тепърва идват грижи и притеснения за децата ни . Всяка от нас има притеснения включителмо и аз , но ако живеем постоянно в страх ...така направо си губим хубавите моменти .  Аз лично  гледам вече да го карам по - спокойно ,защото само си вредя иначе , а и на бебето , когато зависи от мен гледам да действам така че да съм си в помощ , но събития които не зависят от нас няма защо до такава степен да се притесняваме . Не омаловажавам това че вярваш в астрологията , но гледай да си намериш хоби и да нямаш време много за притеснения (аз като чета хороскоп , вярвам само на хубавите неща хаха ) А личното ми мнение е че това което може сам човек да си направи , никоя ретроградна планета не може - притеснения , нерви , лоши мисли и т.н.
Аз като започна да се притеснявам си пускам музика , или чета книга , намирам си занимания , защото иначе човек може да се побърка .

Напълно съм съгласна с Renata85. Аз също вярвам в астрология и в какво ли още не, но откакто съм бременна правя всичко възможно да съм спокойна (макар че ми е доста трудно заради сътресения в офиса), да спя по много и да ям само полезни неща. Woman in red, пази се и просто запази спокойнствие. Мисли за бебчо! То е най-важното сега Hug

# 247
  • София
Такаааа да кажа и аз по темата 😁 аз никога не съм се интересувала от астрология и изобщо не вярвам в гледания по звездите. Обаче от както забременях се записах в няколко форума и четох няколко книги. Тааааа сега съм направила натални карти на цялото семейство и ги разглеждам постоянно. Обаче, нищо не могат да ти кажат на 100%! Да, може да имаш отрицателен аспект, но това далеч не значи че ще се сбъдне! Всичко е толкова зависимо от възрастта на планетите, от градусите, от това какъв дух си и още от хиляди неща, които дори аз самата не съм научила. Та, изобщо не се впрягай, аз се бях притеснила, че бременността е станала в ретрограден меркурий, нашата сватба се оказа също в такъв. Една астроложка каза, че много често сватбите, които са сключени тогава завършват с развод. Еми не ни беше леко последните три години ама изобщо не мисля, че е от Меркурия. Та сега като научих малко повече се оказа, че аз съм родена на ретрограден меркурий и всъщност на мен ми действа напротив, даже много благоприятно! Господ си знае работата, изобщо не се връзвай на такива коментари. Аз например като видя някаква такава стресова ситуация в картата просто си имам едно на ум как бих реагирала във възникнала ситуация например. Сори за дългия пост, ама ми е актуална тема в момента и не се стърпях. 😁

# 248
АЗ съм на Фетална Морфология на 16 Май и тогава според календарите на бременността ще съм в 12с+6д.Добре ли е според вас?Или да запазвам час по-рано?

# 249
Аз вярвам, че има някаква връзка,но не се съм запозната  много. Но от една приятелка,която е луда по астрологията научих преди няколко години за ретроградния Меркурий и доста работи ми се изясниха 😂 така че като знам, че сме в такъв период и съм по-подготвена като не се получават нещата. Даже и мъжа си зарибих с тоя Меркурий 😁
Лично аз смятам,че колкото и да оказват влияние тези неща,решенията се взимат от нас и точно сега не е момента да се взираш в това. Наистина трябва да сме спокойни доколкато можем. Аз напоследък избягвам да чета статии, които ме разстройват и не гледам много новини,защото рева. И без това лежа по цял ден и имам адски много време да мисля и това не е хубаво!
Morello, аз съм на 10.05 и ще съм 12с5д, сестрата, която ме записа каза,че е добре като дни.

# 250
  • Варна
И аз ще съм в 12г.с. и 5 дни на ФМ.

# 251
Момичета и аз не мога да пиша много често, но е по-натоварено на работа напоследък. Вчера пътувахме до Сливен от работа в кола без климатик, едвам издържах по едно време щеше да ми прилошее, а трябва да го правим поне 2 3 пъти в месеца,  днеска обучение в зала ,пропита и миришеща на мухъл. Не знам до кога ще издържа да им кажа и да не ме заминават вече толкова много.
Може и мен да ме впишете в началото на новата тема, мисля че не се видях - термина ми е на 18.11 Simple Smile
Иначе и аз съм на ФМ на 9 май ,когато съм 12 сед. и 3 дни.
magpar Стискам палци! Всичко ще е наред! Мисли положително и пиши как си!

# 252
  • София
Здравейте относно и от мен Smile
Аз също пиша рядко, защото съм по цял ден на работа, но пък за сметка на това ви чета редовно.
Може ли отново да помоля да ме впишете на първа страница - втора бременност, термин 14 ноември.

Първата ФМ и БХС ще ми бъде на 04.05., когато би трябвало да съм 12+3 седмица.

Имате ли представа дали може да се направи два пъти това изследване? Става въпрос за ФМ + БХС. Понеже се следя по здравна каса и на частно имам два запазени часа.

# 253
  • Варна
На мен са ми интересни зодиите, но не мога да кажа, че вярвам на 100%.Но такива подробности от астрологията не чета и честно казано не вярвам много в тях.И според мен не трябва твърде да се замисляме и да си създаваме излишни тревоги.А и аз покрай дъщеря ми съм в едни други фази - домашни, английски и не знам си още какво и нямам време да чета чак толкова.А когато имам чета книги, така да се отвличам и за удоволствие.

Нямам никаква идея в каква позиция и фаза са били планетите нито като се омъжвах, нито като съм забременявала.Първия път си беше цяло чудо тази бременност, сега пък голям късмет от първия път да стане.Щерката е лъвица - типична суетна малка госпожица, но изключително слънчева и усмихната още от бебе си е такава.Сега това скорпионче ще го видим какво ще е.Таткото е тази зодия и е много щастлив, че и бебето ще е същата Grinning

Аз ако не се бъркам този петък ще ми е скринингът - според ехографа и сменения термин ще съм в 11+6 дни.Иначе трябваше да съм с 3-4 дни напред.Мисля, че след 11 г.с. навършена си е Ок за това изследване.

# 254
 И аз вярвам в хороскопите.Ама това не е ли много натоварващо? Аз бих се психясала хаха.
И аз съм на скан на 9 Май. Но по мой изчисления ще съм точно в началото на 13г.с. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт