Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 35 791
  • 718
  •   1
Отговори
# 480
Ванчето не вярвам да посегне на бебето, възможно е да си го помисли, но в последствие да реши, че е по-добре да го роди и вземе със себе си, за да има средство, с което да ги държи в ръцете си. Ако този сезон не "убият" героинята, а само я изпратят в лудница, то в другия тя ще се завърне в цялата си лудост и "великолепие", в това не се съмнявам. Grinning

И мен ме хвана яд на ситуацията със Зорница, но Марио го разбирам и не мога да го обвиня.  Някой тук каза, че е разкъсван от угризения и чувство за вина, така го виждам и аз - обвинява се за смъртта на родителите им, за състоянието на Тони - следствие от тяхната загуба, за това, че го предава, срещайки се тайно с жената, към която той също има чувства. Отделно, така се е възприел в ролята си на родител на Тони (а един родител е способен на жертви в името на детето си), че ще му е необходимо доста време да излезе от нея. В опита си да го предпази, всъщност не осъзнава, че отлагането на разговора между двамата само влошава положението. Тони по какъвто и начин да разбере, все ще доведе до  разрив в отношенията им, неизбежно е, но хубавото е, че ще бъде временен, изключително полезен и здравословен и за двамата.

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 17:16 от mayova

# 481
Не ми харесват епизодите последните две седмици и не ми се пише. Бавно, мудно тече действието. Същите персонажи нищо не правещи, тъпчещи на едно място. Любимото ми трио, добре, че при тях нещата потръгнаха. В никакъв случай не обвинявам Марио. Достатъчно сте писали по този въпрос и съм напълно съгласна с анализа на тези от вас, които също не го обвиняват. Да не се повтарям.
Ина и Тасев много безстрашни, което е нереално. Не ми харесват в тази връзка – лигавко ми идва.
В снощната серия почти всичко беше някакъв абсурд. Тези бездарни дечица и обикалянето на болницата, изгубеният часовник дарен на бедната жена, майката на Албена в кабинета и сандвича, разяреният Калин, който ако продължава така ще подлуди Наталия. Да се обере и да реши, какво иска – да работи при тези условия или да си седи у дома и да гледа в една точка. Хората изпълняват всичките му желания, дори правят невъзможното е той само капризи. Общо взето разглезено момченце!
Мазови, толкова не са се обичали през всички сезони досега.
Албена е по-малка или в най-добрият случай на възраста на Биляна. Коцкара Пешко е имал сериозна забежка, и връзката с Надежда е продължила и след брака му. Такава жена „отива“ на Петър. Много хубава двойка, има хармония между тези двамата. С Галя не си отиват и никога не съм ги възприемала, като сериозна двойка.
Ваня, сериозно ме плаши. Беше ясно, че я интересува Мазов, а не бебето. Само да не се опита да му навреди.

# 482
Теодора е на 25г, а Р.Думанян на 28, но за мен минават за връстнички, не е чак такава драстична разликата, че да задълбаваме.

Наистина София Кузева и Захариев страхотно си пасват ✌

Още от миналата седмица забравям да питам - може ли някой да обясни защо Марио се обвинява за смъртта на родителите си, тъй като изпуснах какво разказа за катастрофата?

# 483
  • Разпиляна във въображението
Марио се обвинява, защото той е купил билетите и ги е изпратил на екскурзията.

За двете момичета. От представянето на Албена останах с впечатлението, че току-що, или поне достатъчно скоро, е завършила специализацията си.

# 484
Марио е купил билети за самолета на родителите си да отидат на екскурзия и те са загинали при катастрофа.
Албена изглежда по-малка от Биляна. Сравнявам героините, не актрисите. Албена токущо е взела специализация, а Биляна от доста време вече работеше. Приемам предположенията, че Албена е дъщеря на Петър и правя извод, че е имал забежка с Надежда след брака си с Виолета.LaughingLaughing

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 18:41 от *Melanie*

# 485
Той им е купил билетите и ги е изпратил на екскурзия в Африка. Mалко странно като за младеж на двадесет години. Би трябвало да е бил студент по това време и едва ли е работел.

# 486
Хора, ей сега гледам историята в инстаграм на дъщерята на Вергов, която качила клипче от болница "Св. Кирил" и написала "старата любов ръжда не хваща". Настръхнаха ми косите вече. Joy
Ето и снимка, понеже клипчето няма как да се качи. Не знам дали това в камерата е той. Обаче, ако тя е там няма как Вергов да не е наоколо. И като се заслушам в гласа май май наистина е той.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 19:47 от yanitsa.s

# 487
Ура😀😂

# 488
Супер- да си се вземат, че малко с тая драма братската тип 5 клас ми стана доста тъпичко и кахърният й поглед съвсем Simple Smile)

# 489
Дано сценаристите да проявят здрав разум !

# 490
Хора, ей сега гледам историята в инстаграм на дъщерята на Вергов, която качила клипче от болница "Св. Кирил" и написала "старата любов ръжда не хваща". Настръхнаха ми косите вече. Joy
Ето и снимка, понеже клипчето няма как да се качи. Не знам дали това в камерата е той. Обаче, ако тя е там няма как Вергов да не е наоколо. И като се заслушам в гласа май май наистина е той.
Скрит текст:
Леле, майчице, мила Open Mouth почвам да се напрягам Grinning

# 491
Скрит текст:
Леле, майчице, мила Open Mouth почвам да се напрягам Grinning
Да ти кажа направо ме втресе хахахах. Joy

# 492
  • Разпиляна във въображението
Хайде, колко елегантно ще се отърват от Ванчето! Хахахаха, сладурско ще бъде.

# 493
Ха, на Мазов му зачатка мозъка 😀😛

# 494
Е, как Калин ще анестезира като не е анестезиолог?! И Врабчев му обяснява ей така набързичко кое как става Hushed

Общи условия

Активация на акаунт