Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим, да обсъдим... - 4

• 83 580
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
За куркумата и аз четох за ползите за отслабване и мн.други - рецепта с топла вода сутрин, но като бързам за работа, сутрин предпочитам кафе, но почивните дни нищо не ми пречи да опитам.

И аз съм подута, апетит имам, и едно коремче имам, чак ме е срам, дрехи вталени отпреди 1-2 г. не ми стават.
Гледам да намалявам тестените и захарни изделия, да видим. Цял живот съм била супер слаба, а сега....местя копчета.

# 391
  • Няма такава държава!
Хормонално напълняване му викат на това, четох аз на няколко места. Случва се на повечето жени над 40 г.

# 392
Мда, една приятелка от слабо девойче, каква лелка стана, с корем в седмият месец, ей така от нищото.....
😌😮😪😲😵😬

# 393
И аз станах така. От 50 килограмово девойче, за 2-3 години се превърнах в 125 килограмово нещо....

# 394
  • В полите на Пирин планина
Уф, голяма гадост.
Аз усещам, че с годините все по-трудно се поддържа желаното тегло ...

# 395
Мда, една приятелка от слабо девойче, каква лелка стана, с корем в седмият месец, ей така от нищото.....
😌😮😪😲😵😬

Да бе, от нищото.
И аз гледам една колежка, как все повече се закръгля, но и порциите ѝ гледам. Всеки ден ориз/картофи, задължително с хляб, много плодове - основно банани. Кафе - с макс. захар. У тях какво яде не знам, но резултатът е очевиден.

# 396
😌😮😪😲😵😬
Е, то не е точно "ей така"... Я щитовидната се е "бъгнала", я се е вдигнал инсулина... все някаква хормонална промяна има. Трябва да се намери причината и да се работи върху нея, да се балансират хормоните. Thinking

# 397
😌😮😪😲😵😬
Е, то не е точно "ей така"... Я щитовидната се е "бъгнала", я се е вдигнал инсулина... все някаква хормонална промяна има. Трябва да се намери причината и да се работи върху нея, да се балансират хормоните. Thinking

На моята колежка КЗ ѝ е 6, казах ѝ, че храненето ѝ не е ОК. Обаче тя каза, че на нея ѝ харесва и няма да се ограничава. Плюс това вече имала внуче и след като е баба, може да е дебела. На 50 е. Crazy

# 398
няма ли да иска и да е здрава?

# 399
няма ли да иска и да е здрава?

Не.
Тя е малко странна. Понеже много пуши, също ѝ говоря да ги спре. Ама и там ударих на камък. Даже да била болна от рак, пак щяла да пуши..... ooooh! ooooh!

# 400
.

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 15:56 от Lemy

# 401
  • Русе
ALINNNA, това сериозно ли от 50кг. си станала 125 само за 2-3г.? Ама това излиза качване по 2,5 кг.на месец. Възможно ли е?

# 402
Да , сериозно е и е напълно възможно. Не бих се шегувала с подобно нещо.

# 403
Да , сериозно е и е напълно възможно. Не бих се шегувала с подобно нещо.

А някакви изследвания пусна ли?Хормони?Щитовидна,инсулин?

# 404
Да, много изследвания съм пускала...

Общи условия

Активация на акаунт