Бихте ли казали ако знаете, че изневеряват на най-добрия ви приятел/ка ?

• 52 004
  • 768
  •   1
Отговори
# 330
Тъпо е да се мешаш в чуждите работи

# 331
  • София
Не си прав.
Аз може да не искам да знам, но приятелката ми да иска да знае.
Няма да ѝ правя сечено, а ще постъпя както тя иска.

# 332
Не си прав.
Аз може да не искам да знам, но приятелката ми да иска да знае.
Няма да ѝ правя сечено, а ще постъпя както тя иска.
А какво ще направиш ако приятелката ти изневерява? Ще кажеш ли на мъжа й ?

# 333
  • София
Важно е само да няма двоен стандарт. Ако искате да знаете дали ви изневеряват, нормално е и да казвате, ако научите такива неща. Ако пък не искате да знаете, нормално е да си държите езика зад зъбите.

Най-противни са хората, които хем не биха искали да знаят, ако човекът им изневерява, хем веднага биха обадили на приятелката си, ако нейният го прави.

Не съм съгласна. Писала съм и по-напред в темата: за мен истината е всичко. Но имам приятелка, която веднъж си говорихме по темата и тя каза, че е казала на мъжа си, че не иска да знае такива неща. Просто е такава. И няма да ѝ кажа със сигурност. Както бях написала не е толкова трудно да проведеш с приятеля/приятелката си хипотетичен разговор как би реагирал в такава ситуация, какво мисли, би ли желал да знае и т.н. И после да действаш съобразно отговора. Не мисля, че е толкова трудно, нарича се УВАЖЕНИЕ.
П.С. Ако разбера, че някой ми е изневерил (досега не ми се е случвало) и мой близък е знаел, но си е мълчал няма да го погледна. Буквално. ГОворя  за приятелите ми, те знаят каква съм.

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 14:14 от Светулчица

# 334
Е, ако всички се изнесат от малките населени места, ще се обитават само 10 мегаполиса на планетата.
И така да стане, няма лошо, и без това земеделието с роботизира; а и никой не иска да работи на полето.
Ооо, това ще бъде тотална отврат!

# 335
Според мен няма еднозначен отговор на този въпрос - зависи от човека, ситуацията. Ако знам, че на приятелката ми и изневеряват, но ако и кажа тя ще затегне редиците и изневеряващият ще се върне с подвита опашка - добре. Но ако мъжът е с някоя жена случайно (на всеки може да се случи), съжалява за това и иска да го забрави - няма полза да се раздухват нещата като вкарваме и нови лица (в случая съпругата). От друга страна, ако историята е по-дебела, знаят много хора и нашият синковец се държи все едно не е женен, а жена му дори и не подозира - да, бих и казала. В този случай нещата трябва да се решат между двамата, не бих искала приятелката ми да става за присмех.

# 336
  • София
Е, ако всички се изнесат от малките населени места, ще се обитават само 10 мегаполиса на планетата.
И така да стане, няма лошо, и без това земеделието с роботизира; а и никой не иска да работи на полето.
Ооо, това ще бъде тотална отврат!
Ще станем urban и suburban. The best of both worlds Simple Smile

# 337
Естествено,че ще кажа!Стига да съм сигурна...
Изхождам от моята гледна точка,че аз обезателно искам да знам,ако някоя приятелка види мъжът ми с друга.
Не бих го простила на никой приятел,ако види подобно нещо и си премълчи.
Това е възможно най-грозното нещо,което един приятел може да направи.
Обикновено накрая се получава така-всички знаят,само не и този,на който изневеряват....Което мисля,че е доста по-обидно и унижаващо.
Но,да,в практиката обикновено вестоносецът бива убит.
Не знам защо,но ми се е случвало.Казах на приятелка,че гаджето и не е сой и от тогава до ден днешен не сме си проговорили,даже момичето се опитва НА МЕН да ми прави мръсотийки.
В случая нямаше как да не кажа,защото обектът ,който беше на прицел на"благоверния" бях АЗ.
И определено не съм му дала абсолютно никакви поводи за свалка.Аз даже не го бях виждала,момчето обаче ме видяло в листата и с приятели и ми писа да се видим,че съм била много готина и искал нещо да се случи,в този дух....

# 338
  • Sofia
Vervam, при идентична ситуация с мен и моя приятелка, за която май даже писах назад в темата, тя се раздели с гаджето си. Това беше поредната му от доста изцепки, де, но след като ѝ споделих, чашата окончателно преля. Peace

Просто "приятелката" ти не е била читав човек, затова е постъпила несправедливо с теб. С нейния възлюбен си се заслужават напълно...

# 339
И аз така подозирам,за това и не съжалявам за това момиче Simple Smile
Ако ми се случи отново нещо такова,пак бих казала на човека с рогата Stuck Out Tongue

# 340
Да бъдем точни, не и е сложил рога с теб. не знаеш дали е имал сериозно намерение да се вижда с теб или само си е писал да се намира на работа

# 341
Тъпо ми е да чета постове на позната във ФБ как се чувства щастлива с мъжа си, и снимки от щастливи ваканции и с децата и бла-бла и да знам, че тъпият ѝ мъж е кретен, който ме сваляше директно навремето без грам значение, че поддържам приятелство с жена му... Плужек лигав!
Но не мога да ѝ кажа. Не ми е близка приятелка,която да ми повярва. А и подозирам, че знае много неща и перченето и постването във фейса са именно затова... Съчувствам ѝ, но нямам право да се меся, минаха поне 15 години оттогава и той едва ли се е променил...
Кретен!

# 342
Естествено,че ще кажа!Стига да съм сигурна...
Изхождам от моята гледна точка,че аз обезателно искам да знам,ако някоя приятелка види мъжът ми с друга.
Не бих го простила на никой приятел,ако види подобно нещо и си премълчи.
Това е възможно най-грозното нещо,което един приятел може да направи.
Обикновено накрая се получава така-всички знаят,само не и този,на който изневеряват....Което мисля,че е доста по-обидно и унижаващо.

Но,да,в практиката обикновено вестоносецът бива убит.
Не знам защо,но ми се е случвало.Казах на приятелка,че гаджето и не е сой и от тогава до ден днешен не сме си проговорили,даже момичето се опитва НА МЕН да ми прави мръсотийки.
В случая нямаше как да не кажа,защото обектът ,който беше на прицел на"благоверния" бях АЗ.
И определено не съм му дала абсолютно никакви поводи за свалка.Аз даже не го бях виждала,момчето обаче ме видяло в листата и с приятели и ми писа да се видим,че съм била много готина и искал нещо да се случи,в този дух....

Според подчертаното излиза, че най-грозното нещо се случва най-често (обикновено).
Ако по-малко забелязваш грозни неща, ще ти остане повече да забелязваш красивите, вярвам Wink

# 343
Тъпо ми е да чета постове на позната във ФБ как се чувства щастлива с мъжа си, и снимки от щастливи ваканции и с децата и бла-бла и да знам, че тъпият ѝ мъж е кретен, който ме сваляше директно навремето без грам значение, че поддържам приятелство с жена му... Плужек лигав!
Но не мога да ѝ кажа. Не ми е близка приятелка,която да ми повярва. А и подозирам, че знае много неща и перченето и постването във фейса са именно затова... Съчувствам ѝ, но нямам право да се меся, минаха поне 15 години оттогава и той едва ли се е променил...
Кретен
Болднатото на мен ми прилича на: "Вижте ни колко сме щастливи, може да ми е изневерил, но само с мен е щастлив!"

# 344
  • Sofia
Да, бе, да, моногамен мъж ще тръгне да пише мръсотии на приятелките на жена си, ама, иначе, чист като сълза. Ахам... Laughing Повервахме.

Общи условия

Активация на акаунт