Бихте ли казали ако знаете, че изневеряват на най-добрия ви приятел/ка ?

• 51 308
  • 768
  •   1
Отговори
# 735
# 736
Майтапите се вие ама аз преди години намерих вкъщи такова нещо. Докато не го видях д очите си не ми е идвало на ума.

# 737
Мда, забравих колко консервативни могат да бъдат лекарите, особено от по-старото поколение Stuck Out Tongue.

# 738
Злодеида,би ли споделила какво си намерила вкъщи?

# 739
Да бих. Някакъв лист сгънат във формата на триъгълник. И облепен с тиксо. От едната страна имаше някакви символи, които ми приличаха на арабски, а от другата страна на български език пишеше "дъщеря". Намерих го това в един разтегателен диван между дюшека и един плат постелен върху пружината на дивана. Не знам как реших да го разтегна и почистя, не помня от кога не беше разтяган.

# 740
Сенко, аз съм от смесените (изток-запад)
Много интересна личност си Grinning

# 741
Интересен в смисъл?
Имам приятели от средите, които са лекари. И комбинират както нормалната, така и енергийната медицина и диагностика Simple Smile.

# 742
Това казвам.
Просто не съм усвоила силата на любовните магиите още.

# 743
Не ти и трябва. Има неща от там, които адски много могат да помогнат, без да превръщат отсрещния в един вид зомби. Но поввечето от нещата се базират на някакъв вид насилствен контрол над другата страна. А това често се заплаща по един или друг начин.
Мога да дам пример със заклинания, но ще изрежа част от тях за да са неработещи или изключително слабо въздействащи.
Някой от нещата, които мога да дам съм ги изпробвал на практика и съм виждал резултатите. Разбира се моето изпробване е в доста по-различен вид от стандартното приложение, но понякога е достатъчно да се направят изводи за реалното действие.

# 744
Участваш в тв предавания, сигурно...Simple Smile
Дай да те гледаме.
Злодеида, какво направи с това нещо?

# 745
Не, не участвам и нямам и намерение да опирам дотам.
Просто имам години опит в езотерични неща и съм свикнал да наблюдавам за последствията от неща, които съм изпробвал.

# 746
Участваш в тв предавания, сигурно...Simple Smile
Дай да те гледаме.
Злодеида, какво направи с това нещо?

Излязохме от темата, но се стреснах и казах на една приятелка, която вярва в такива неща и тя ми каза да го хвърля в реката.

# 747
Трябвало е да го изгориш.

# 748
Не мисля, че съвсем бягаме от темата. Аз умишлено страня от материята, но зная, че много жени, а може и мъже, прибягват до този род въздействия.
Всъщност, заглеждала съм се в Новото познание, интересно е.

# 749
  • Ямбол
... много жени, а може и мъже, прибягват до този род въздействия.
...
О да, глупави хора има много. В съчетание и с простота става чак смешно и забавно.

Общи условия

Активация на акаунт