Модни консултации -33

• 85 685
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря,реших да взема и двата чифта Simple Smile

# 61
Здравейте. А мнение за тези сандали?  Не съм носила нищо по високо от равна обувка вече три години и сега ми се носи. Естествено държа да е удобно за да не стъпвам като кон.

# 62
  • София
Сандалите с цип отзад са малко неудобни. Ципът пречи на естественото движение на крака там отзад. Аз имах едни и ги носех с леко разтворен цип.

# 63
Герганче,визуално ми харесват.
Аз лично обаче не бих ги закупила .
Не ми допада затворената пета,закопчаването с цип и  стеснението отпред.Не са достатъчно отворени и това е минус за мен.

# 64
  • Canada
На мен ми харесват сандалите. Ако са качествено изработени, ципът отзад не се усеща.

# 65
  • Бургас
Стават,но и аз не бих ги купила.

# 66
Мисля, мисля, но май не съм имала сандали със затворена пета. Не мога да преценя дали ще ми е удобно. Това че отпред са по затворени не ме притеснява толкова, аз едва ли ще ги нося постоянно, по скоро за някое вечерно излизане или кафе през деня без децата.

# 67
Мисля, мисля, но май не съм имала сандали със затворена пета. Не мога да преценя дали ще ми е удобно. Това че отпред са по затворени не ме притеснява толкова, аз едва ли ще ги нося постоянно, по скоро за някое вечерно излизане или кафе през деня без децата.
Най-добре да отидеш да ги пробваш на място.На мен най-любими за носене и най-удобни са ми на платформа

# 68
Не за сандалите:
1. Рядко съм виждала качествено изпълнение на тези задни ципове.
2. Предното изрязване (при пръстите) е плитко - често ми трие основата на големия нокът - болки, кървища... избягвам го.
3. Формата отпред визуално скъсява краката (реже точно при глезена)

Платформите изглеждат супер удобни, с едно наум за велкро закопчаването!

Коачела като синоним на добър градски стил ли го споменаваме?
https://www.wmagazine.com/gallery/coachella-style-fashion-rules/all
https://www.whowhatwear.com/coachella-street-style-outfits-2018- … e7ffd955f/slide11

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 18:12 от Agent Provocateur

# 69
Все са ми груби тия платформи. Може и на крака по друг начин да изглеждат. Трябва явно да пробвам.

Иначе и това ми харесва. И вече спирам да досаждам,  че чак неудобно ми става.

# 70
Харесват ми и първите, и вторите, но трябва да се пробват Hands V

# 71
Дами, влизам с питане за моя позната. Става въпрос за моя близка приятелка, 30 годишна жена. Преди известно време въпросната претърпя интервенция, която я постави в ситуация на обездвижване за известен период от време и качи килограми, главно в областта на корема. Та молбата ми е да препоръчате дрехи, с които може да прикрие изпъкналия корем, докато си върне килограмите. Момичето се върна към нормалния си начин на живот, което включва и спорт всяка седмица, но ще отнеме време, докато свали каченото.  Не носи рокли и поли, и никога не е носила. Иначе аз се сетих за свободна ежедневна рокля, но..тя го отхвърли като вариант.  Благодаря Ви, предварително! Flowers Hibiscus

# 72
Все са ми груби тия платформи. Може и на крака по друг начин да изглеждат. Трябва явно да пробвам.

Иначе и това ми харесва. И вече спирам да досаждам,  че чак неудобно ми става.

Виждат ми се стабилни и удобни И са в любим цвят за летни обувки Simple Smile .

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 20:37 от Анонимен

# 73
  • някъде под слънцето...
Здравейте, предстои ми абитуриенски бал, но в ролята на учителка, връщаща се в клас през новата учебна година от майчинство:) съответно натрупани килограми Sad висока 175. Най- личи в горната част на тялото- ужасни ръце и коремче. По принцип пропускам подобни мероприятия, но ми се иска да разпусна с този сладък випуск. Какво бихте ми препоръчали- предполагам рокля е най-подходящо? Но каква? Снимков материал за онагледяване би бил най-полезен.Simple Smile

# 74
  • София
За корем - риза и панталон или дънки. Или малко по-широка тениска. Аз имам подобен проблем - цялото ми тяло е слабо и изведнъж - паласки и корем.

Общи условия

Активация на акаунт