[/quote]
Това е от мен засега, отивам да се хранем, че закъсняваме вече!
Целувки по дупетата на бебешорите!
.
.
Аз си водя дневник и като се загледах - ми ние ядем по 6-7 пъти на ден??? Повечето дни ядем по 6
. Ами сега? Това какво ли означава?
.
Аз си водя дневник и като се загледах - ми ние ядем по 6-7 пъти на ден??? Повечето дни ядем по 6
. Ами сега? Това какво ли означава? 

Чета тука че повечето от вас вече ходят - тя нашата дойде след изписването и после 5 дни след това, а сега ще се видим чак на 16-ти юни - да не би да си пести часовете 

Ние така или иначе все на цица искаме да стоим, та не ми е проблем да седя пред компа и да го държа "на линия".
Освен това, като ни изписаха и аз се опитвах да следя някакви часове, хранения, но бебо не беше "за" и видях колко много ни се разминават "възгледите". А и не съм съгласна с това, че свободния режим причинява газове, колики и претоварване на стомаха. Много по - голяма вреда има чакането на точния час и наливането с вода на гладно.
Има МНОГО изписано и доказано по въпроса, че кърмата е супер лесно смилаема /под 90 минути се изпразва цялото стомахче/, но е най - пригодена към него и другите му незрели органи. Защо след даване на АМ едно бебе спи като труп? Ами не защото повече се е наяло, а защото бедното коремче се нуждае от часове да го преработи. Все пак никоя формула не е изцяла пригодена към незрелия организъм на новороденото.
В крайна сметка всеки да си гледа децата като сам прецени и както го акъл учи. Написах всичко дотук с две цели:
и се чувствам ужасно така като съм зависима.
Препоръчани теми