Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 59 444
  • 700
  •   1
Отговори
# 45
  • Испания
Това е шеф! Салата се сервира, грабвайки с пръсти от купата. Ще

# 46
  • София
Зачудих се на технологията на омлета- гледам ги бъркат яйцата в тигана, аз никога те ги бъркам, изсипвам ги разбъркани, после обръщам с лопатка и слагам кашкавала.
Явно правилната технология е да се разбъркват. Гледала съм Жак Пепен как го прави и той обясняваше защо се бърка. Май целта беше да не покафенява отдолу, ама защо не трябва не помня.  Blush

Ох, изпуснах защо изгони Филип.  Blush

# 47
  • Ню Йорк
Тия от ден на ден готвят по-зле. Що за чудо е това.

А Нина все не е виновна и я наказват заради друг.

# 48
  • София
Нина сяда в левия ъгъл и отдолу изписват реклама "краварката в левия ъгъл". Joy Joy Joy

# 49
  • Испания

Ох, изпуснах защо изгони Филип.  Blush

За стека.

# 50
Не ми покафеняват, слагам ги в тиган с дебело дъно,  ако ги бъркам си ми стават бъркани.
Явно наистина има специална технология, по която трябва да го правят

# 51
Ей, безгрешната Нина с голямото самочувствие! И на Иван му се ядосвам как виновно гледа като му се кара Ангелов, а другите на същото дередже, но пък засегнати го раздават.

# 52
  • София
Не ми покафеняват, слагам ги в тиган с дебело дъно,  ако ги бъркам си ми стават бъркани.
Явно наистина има специална технология, по която трябва да го правят
Да, по-специално е бъркането, не точно като за бъркани яйца - просто прокарваш вилицата от краищата към центъра. Ако ти е интересно, потърси в нета клипчето на Жак Пепен.  Peace

Смайлис, благодаря много!  Hug И за стека изпуснах.... Като седна да гледам нещо и всички се сещат за мен.  Laughing Ще трябва да връщам като свърши.

# 53
  • Ню Йорк
Това мазнене на Светлето нещо не ми допада.

# 54
  • София
Обикновено се въздържам да коментирам Нина, защото другите вече са го направили, но това е наистина ужасен характер! Как веднъж не пое отговорност за грешките си. И никога, ама никога не се радва на успеха на другите от нейния отбор... Направо ми е чудно жена на 40+ години да излъчва такава злоба и да не умее да работи в екип.

# 55
  • Испания
"Да превърнем всяка мозъчна клетка в мускулно влакно!".

Познахме за Мартин.

Майкооооооооо, Марко как се изцепи!

# 56
  • София
Май Марко ще е пътник утре.  Laughing

# 57
Освен арогантен е и нагъл, но това е истината, колкото и да го е яд. Макар, че като нищо утре да видим съвсем друг развой на събитията.

# 58
Марко какво изръмжа в края на анонса? Не чух добре.

# 59
  • Испания
Марко от самото начало се държи така, но нищо чудно просто пак да гледаме монтаж на кадри.

Извика: "баба ти е арогантна".

Общи условия

Активация на акаунт