На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 14

• 143 519
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте! Някой да е срещал в аптеките в Одрин да се продава Хидреа.
https://apteka.framar.bg/30021686/хидреа-капс-500-мг-100

# 61
  • Варна
Предполагам, че трудно се виждат тези медикаменти, но очевидно се продава там, при това, под същото наименование. Друг е въпросът дали може да се купи свободно и дали цената му е изгодна.

# 62
ло
Предполагам, че трудно се виждат тези медикаменти, но очевидно се продава там, при това, под същото наименование. Друг е въпросът дали може да се купи свободно и дали цената му е изгодна.

[
Аз за това питам,защото в Пловдив в момента го няма никъде.За това ако някой знае дали се продава по аптеките.

# 63
  • ...живея на последния етаж...
В Турция може да се купи лекарство с българска рецепта. Иначе стриктно спазвт, и без рецепта не дават. Но ако има, нищо, че е българска, дават.

# 64
  • Варна
Това за рецептите не е съвсем така...

Пламен Петров 585548, дадох линк към турското лекарство, тъй като ти даде български и не стана ясно дали знаеш, че в Турция го има.
Колкото до другото... Както казах, едва ли някой може да "види" да се продава, без да го търси специално. Все пак това не е Аспирин.
Дано някой, на когото предстои пътуване, се наеме да провери!

# 65
  • Бургас / UK
Здравейте! Някой да е срещал в аптеките в Одрин да се продава Хидреа.
https://apteka.framar.bg/30021686/хидреа-капс-500-мг-100

Преди няколко години познати купуваха за майка ми,така че със сигурност има...Не е от Одрин,но това няма значение.Само  цената не мога да си спомня,но при всички случаи ще има някаква промяна..Купувала е и от наши аптеки с предварителна заявка,че е по-скъпо и не винаги го имаха в наличност.Като гледам цената от линка на Беличката,а и от този бг сайт, си мисля,че малко е поевтиняло даже,върти ми се ,по
спомен,нещо от рода на 60-70 лв.Да добавя ,че рецепта не искаха.

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 13:55 от Чефи-то

# 66
  • Бургас
Здравейте,момичета!На 2.05.ще ходим до Одрин за 1-ви път.Каквото изчетох тук,се ориентирах долу горе,но само незнам как да стигнем до борсите за перилни препарати?И колко са на брой?И откъде може да си купим кори за баници,баклава и други?До колкото разбрах,няма да има син и петъчен пазар тогава?

# 67
  • Русе
Нали Син пазар имало и в сряда, а 2-ри е в сряда.
makak, не са ми кой знае колко скъпи батериите, но не са и китайски за по 20-30 лв. Български са, на Видима и Файанс.
Утре ще пробвам препарата. Благодаря!

# 68
Приятели,от кога може да се пазарува в Бизим в Одрин на дребно. Преди можеше само на едро. В Кипа или Бизим е по-добре да пазарувам.  Искам да ви питам и за този течен сапун който е като пяна само от складовете ли може да се купи. Има ли различни миризми и какви разфасовки има. Хубава вечер желая

# 69
  • Пловдив
Благодаря и аз за новата тема!
Аз да питам,досега винаги сме отсядали в Отоман палас,доволни сме,но днес ми излезе една оферта за Слимие хотел. Букнах го ей така импулсивно,за юни месец. Отзивите в букинг са добри.. Но ако и вие дадете мнение ще съм много благодарна Simple Smile

# 70
  • у нас
Радвам се, че ви хареса и че вече си имаме още една дестинация (Чорлу). Разширяваме се Stuck Out Tongue Winking Eye

Може ли споделите, че не помня как беше за разговорите в Турция. Имаше някакви пакети  с минути за ден, върти ми се 2 лв. Ама дали е така? И дали ги има още тези пакети?

# 71
Последно беше така (Виваком): 5.90 лв за активиране на роуминг пакет и за всеки един ден, в който се ползват интернет, смс-и или разговори, се таксуват 5.90 лв. Така накрая за ползване на телефона един ден се плаща 11.80 лв

# 72
  • у нас
Мишелин, мерси.  А за Мтел има ли някой инфо?

# 73
Евентуално това: https://www.mtel.bg/rouming-tarifen-plan-mtel-europe-and-balkan? Но да, да каже някой запознат дали няма някакви скрити условия Simple Smile

# 74
  • Русе
Мишелин, мерси.  А за Мтел има ли някой инфо?
2-та лева на ден са услуга, предлагана от М-тел -Роуминг "Балкани".

Общи условия

Активация на акаунт