На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 14

• 143 549
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
За Мтел, това получих като инфо-смс при влизане в Турция преди 2 седмици -

Цените с ДДС в Турция са:
- за минута изходящ разговор: 6.99 лв.
- за минута входящ разговор: 2.99 лв.
- SMS: 1.29 лв.

# 76
  • у нас
Вики, Мишелин, благодаря. Утре ще ходя до офис. Но поне знам вече каква услуга търся.
В Теленор са казали днес, че не предлагат такава услуга. Търся варианти и за тях. Утре ще ги обходя операторите Sunglasses
Карина, да от години са такива цените на Мтела. Идва много скъпо.

# 77
  • Варна
Ползвам Mtel Europe&Balkan. Няма нищо скрито. Безплатно е активирането на услугата. Аз го направих в магазин, но има и други начини. В сайта са описани. От декември го имам, макар да ме посъветваха да го деактивирам, когато се върна, така и не го направих и в месеците до следващото ни пътуване не е имало проблем.
Цената е 2 лв. на ден и включва 1000 минути, както и СМС-и и някакви МВ интернет, но на мен са ми важни разговорите. Не бяха много сигурни какво става, ако получаваш обаждане, но най-вероятно и то "тегли" от тези минути. В СМС-а, който получавам на влизане в Турция, пише какво ми се полага, а след изчерпването вече има цена за входящо и изходящо обаждане. За по-сигурно отказвам и връщам обаждане. Дневната такса се плаща ако имаш потребление за деня. Първия път, когато го ползвах, нямаше проблем. Сега очаквам фактурата, в която е включен и по-дългият ни престой. Ако има нещо особено, ще споделя. Имам и приет входящ разговор, та ще видя как е таксуван.

При активиран такъв план, цените, посочени по-горе, са валидни след изчерпване на полагаемото... което за мен е невъзможно. 1000 минути са цял ден, все пак.

# 78
  • у нас
Беличке, изчерпателна си, както винаги. Kissing Heart А с този пакет Балкани може ли да си говорим там помежду, тоест само на турска територия или той е само да звъним от там тук?

# 79
На Мтел за 2лв получавате 1000 минути, 1000 смс-а и 200МБ на ден. Просто няма друг оператор който да предлага това. Супер удобно ми е. Може да говорите помежду си ако сте с Бг карти но трябва и другите да са го активирали пакета иначе ще плащат за входящ разговор.  Ако звъните на турски номер ще ви таксуват доста.
Активира се със смс на номер 1758 и пишете като текст ОК. После се спира със текст STOP пак на същия номер но лично аз го спирам само ако ще пътувам някъде в Европа.

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 23:09 от Pantofka_2010

# 80
Приятели,от кога може да се пазарува в Бизим в Одрин на дребно.  В Кипа или Бизим е по-добре да пазарувам. 
В Бизим до Кипа се пазарува на дребно. Вчера обявената цена на омекотител YUMOS в Бизим беше 14,99 ТЛ при 16,45 ТЛ в Кипа. Друго не съм сравнявала. В брошурата на Бизим до 2 май цената на Персил/течен 4,2 л. е 34,99 лв. с оферта за омекотител Вернел 1440 мл намаление на 50 %. На табели до Персила ми направи впечатление, че е обявена цена 29,65 ТЛ т.е. цената без ДДС. Не обърнах внимание дали е написана някъде и цената с ДДС. Имайте предвид преди влизане в магазина да разгледате офертите за отстъпки при покупка на втори продукт. На входа на магазина има брошури.

# 81
  • Варна
Логично е да е така, както го е казала Пантофка. Ако и двамата сте с такъв план, ползвате от включените минути. Ако единият не го е активирал, плаща по "солената" тарифа, съответно входящо или изходящо обаждане
Аз имам приет разговор от България и друг - от съфорумка, която беше в Истанбул с нас и ползваше подобен план, но на някаква бизнес тарифа - по-неизгодна, според казаното от нея). Ще проверя, като излезе фактурата, как са таксувани тези разговори.

Пантофке, не съм пътувала другаде откак имам плана и не съм се замисляла, че е добре да се деактивира при пътуване в ЕС. Благодаря! Ще го имам предвид.

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 23:30 от beljata

# 82
То почти всичко е по евтино в Бизим но асортимента е малък. Кипа е много по-голям магазин с повече стока.

# 83
  • у нас
Честит празник!

Момичета, тенкс за разясненията. Ще чакам да споделиш за фактурата, Беличке.Дано всичко е ок, че като ги знам какви ги вършат в мобилните оператори... Миналата година бяхме два поредни месеца в страни в ЕС. Накрая на единия абонат, на всеки от месеците платихме отгоре солена сума за минута разговор. Оказа се, че са се разписали на клаузата от договора за ЕС, от името на абоната. Ама, не плащат те, ами ние. Ох, как го обясних само, спя още Kissing HeartStuck Out Tongue Winking EyeBlush

# 84
  • Пловдив
Аз всеки път като ходя си пускам Бизнес Роуминг Ънлимитед за 4.9лв без ддс на ден. На Мтел съм. Има и месечна такса от 5лв за тази услуга. Т.е в месецът, в който отиваш си я активираш и я плащаш,после ако няма да ползваш услугата я спираш.
Нищо не казахте за Селимие хотел...

# 85
  • Варна
Явно и съфорумката, за която говорех, е на споменатата от Seengirl тарифа. Освен ако не си принуден (ако телефонът ти е към фирма и е неизбежно) не е логично да даваш 5 лв. на ден, че и месечна такса, след като можеш да "минеш" с 2 лв. дневно, без други обвързаности. Освен това, при бизнес плана мисля се заплаща дневната такса без значение дали си имал потребление (може и да не съм разбрала правилно), докато при другия плащаш само ако ползваш.

За Селимие, както и за Отоман (някой питаше тия дни) отзивите са били добри в темата, доколкото съм обръщала внимание.
Скрит текст:
Ние не сме отсядали в тях, по простата причина, че не съм склонна за нощувка в Одрин да давам толкова пари, още повече предвид целта на пътуванията до там.

# 86
  • Пловдив
beljata,да моята карта е в група на фирма и май нямам другата опция. И да,5лв плащаш на ден, независимо дали си говорил или не. Но пак,на фона на цените от 7лв.за минута си е добре.
А да ме ориентирате къде се намира този хотел Селимие. Че като си спомня Отомана първия път докато го намеря...голям зор беше. Всеки път като отидем и се чудя как съм успяла хахах

# 87
  • на морето
Относно течният сапун на пяна го купих от борсата, но може и в Кипа да го има. В Безим Лозенград го нямаше. Разфасовка в от 2л. ,и към самата туба има прикрепена малка празна с дозатор, в която да си го пресипваш. Моят е с аромат на лавандула, а имаше и зелена ябълка и мисля, че  още един аромат в розово.

# 88
Чудесно моя любим аромат е лавандула,на каква цена го купихте.

# 89
Може ли снимка на сапуна, който става на пяна.Не се сещам кой е ?

Общи условия

Активация на акаунт