Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 600
  • 717
  •   1
Отговори
# 255
Не виждам Калин като директор, той иска да е при екшъна в операционната, а не в кабинета забит в бумащина и сметки. Трябва да си леко мазохист да си на този пост, ще вземе и на него някое дете да му се пръкне не от Наталия или някоя бивша любима, за която не знаем да живне изведнъж Joy

# 256
Аз още не мога да повярвам, че Фотев не влезе и не ги изби на секундата. Ама той не е вмоционален като мен и сега ще им се стъжни живота. Май само Стаменова ще го оправи него....
И какво мунсе възхищаваха на Калин, като омаза всичко? Не е ясно...
Дона,Фотев не използва сила  да си решава проблемите(за това си има хора).Интелигентните бандюги имат друг похват,манипулации,удари под кръста,изнудване и т.н.
Склонна съм да мисля,че на всеки от лекарите ще намери слабото място и ще ги подковава един по един.
Благодаря за почерпката Wink

# 257
Ама колко хубаво и спокойно било без оцъклените очички на Ванчето. Joy Мазов за момент го видях като преди.
Амбър, мисля, че Фотев доказа, че е точно от тия интелигентните бандюги. Имаше много поводи да си разчисти сметките със сила, обаче подходи много умно. И между другото това със Стаменова май го забравиха.

# 258
Да, да, така е, напълно си права.
То даже това неговото е по-страшно

Аа, защо, може точно Стаменова да го усмири Grinning

# 259
Днеска Милошев имал рожден ден, юбилей даже. Ами да вземем да му пожелаем да е жив и здрав човека, да пише по-логични сюжети без недосмислици в тоя сериал и да ни е написал един хепи енд тоя сезон. Пък за следващия (ако има) да внимава. Wink Joy

# 260
Коментар във фейсбук страницата на сериала, под снимката от сцената на Албена и Тони май беше:

“Някой чете здраво в бг мама Joy

Ох, с глас се смея Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 22:21 от Анонимен

# 261
Коментар във фейсбук страницата на сериала, под снимката от сцената на Албена и Тони май беше:

Някой чете здраво в бг мама Joy

Ох, с глас се смея Simple Smile
Ми да четат, ние тук имаме блестящи идеи. От сценарния екип сме вече (само,че екипа не знае).Joy

В следващ сезон трябва да ги съберат тия двамата. На пръв поглед си подхождат и имат общи неща, макар и не много приятни. Но точно такива неща може да ги сближат и да станем свидетели как от двама души, които първоначално ще са си подкрепа един на друг може да се превърнат в прекрасни млади влюбени хора. Малко като Калин и Наталия в самото начало, когато и двамата си бяха утеха за несподелените им чувства към Биляна и Александър. Силно се надявам да не се окепазява пак всичко, ако има такова развитие, макар да е малко вероятно, ние вече сме се убедили, че няма да ни оставят само да се кефим.

Мина малкото промо. Захариев казваше на Галя с доста груб тон, че хората я уважават толкова, колкото си е заслужила и тя му хвърли документите в лицето. Ето защо е била тази сцена от промото. Според мен се е оплакала от Ковачев, който й зае операционната под носа. Тя хич не беше доволна.

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 22:51 от yanitsa.s

# 262
Много ми е противен тоя Фотев нарича Калин изрод , а истинският изрод е той самият ! Как пък не   катастрофира и не се уби с колата да ни отърве от присъствието си ?

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 23:29 от iris 40

# 263
Много ми е противен тоя Фотев нарича Калин изрод , а истинският изрод е той самият ! Как пък не се  катастрофира и не се уби с колата да ни отърве от присъствието си ?
Страшно грубо и обидно беше това изказване на Фотев по адрес Калин. Нарече го "сакат изрод" и беше ужасно грозно. Колкото и да е засегнат от изявлението на Калин, тези думи бяха много лоши. На негово място поне проблема на Калин не бих засягала по такъв начин, защото на всеки може да се случи и не се знае утре какво го очаква. Може точно в ръцете на Калин да се окаже животът му.

# 264
  • Ню Йорк
Много ми хареса Лорчето как изгони "мамичка" от бебето. А бебето е голям сладур, малко е големичко ама иначе е бонбон Simple Smile

# 265
Ако наистина  ни следят сценаристите , може като нищо да го направят - Фотев в ръцете на Калин на операционната ... #Crazy
От промото - разговорът между Кака и Батко , излиза ,че те са си двойка , но толкова яко се крият , че дори и ние не  сме ги хванали  Joy hahaha  Добро прескачане във времето , а някои се пропихме ,че са се разделили  Joy

# 266
  • Ню Йорк
Ако наистина  ни следят сценаристите , може като нищо да го направят - Фотев в ръцете на Калин на операционната ... #Crazy
От промото - разговорът между Кака и Батко , излиза ,че те са си двойка , но толкова яко се крият , че дори и ние не  сме ги хванали  Joy hahaha  Добро прескачане във времето , а някои се пропихме ,че са се разделили  Joy

Не, по-скоро те толкова се крият, че и сами не знаят, че са заедно  Joy Joy Joy

# 267
Много ми хареса Лорчето как изгони "мамичка" от бебето. А бебето е голям сладур, малко е големичко ама иначе е бонбон Simple Smile

Ванчето година и нещо го носи, затова е едричко 😂

Грозни бяха думите на Фотев, наистина. До сега ни го представяха като галантен злидей, явно вече ще го видим в целия му блясък.
Да има здравословен проблем и да бъде зависим от Калин е добро предположение, но малко изтъркано вече, то цялата рода Фотеви се изредиха през операционната.

# 268
Пенев, Владов и Марио да не са гледали в гащите на Галя, че да знаят от колко време не е била в цикъл? Joy Марио все едно реклама им направи на тия двамата пред Войнова - "само тук имате уникалната  възможност да се насладите на остроумията на тази уникална двойка" Joy
Владов много ме разсмя как затапи Пенев, че секс за него няма, а има само фантазии с Ина. Оня нищо не можа да каже чак. Grinning И после пак Владов как успокоява Зорница и Марио - "не се карайте, прекалено семейно стана, ще плъзнат слухове" Joy Съберат ли се в операционната тези двамата става голям смях.

Това нахлуване на Галя и тона, който държа беше супер тъпо. Къде пише, че операционната е нейна? Нямало да остави нещата така. То май заради това ще се скара със Захариев.

# 269
Пенев, Владов и Марио да не са гледали в гащите на Галя, че да знаят от колко време не е била в цикъл? Joy Марио все едно реклама им направи на тия двамата пред Войнова - "само тук имате уникалната  възможност да се насладите на остроумията на тази уникална двойка" Joy
Владов много ме разсмя как затапи Пенев, че секс за него няма, а има само фантазии с Ина. Оня нищо не можа да каже чак. Grinning И после пак Владов как успокоява Зорница и Марио - "не се карайте, прекалено семейно стана, ще плъзнат слухове" Joy Съберат ли се в операционната тези двамата става голям смях.

Това нахлуване на Галя и тона, който държа беше супер тъпо. Къде пише, че операционната е нейна? Нямало да остави нещата така. То май заради това ще се скара със Захариев.
Мен Марио ме изкефи като каза на Албена "Само тук може човек може да се наслади да остроумието на тази двойка" визирайки Владов и Пенев . Лорчето и Стефан май след Ванчето ще берат ядове и с бабинка яко ще им се бърка в отглеждането на малкия Стефчо .

Общи условия

Активация на акаунт