Януарски Мами 2019

• 54 116
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте бъдещи мами и настоящи бременни! Simple Smile
 След 2х2 чертички точно преди рождения ми ден на 24.04.2018г. с моя мъж започнахме очакването на най-големия подарък! Simple Smile Моя термин се очаква по принцип да е около 27.12.2018г., но като нищо да станем и януарски. Дай боже, всичко да е наред! Simple Smile По принцип вече минах два прегледа сега пия фолиева и витамини "Pregnacare" по предписание на лекаря ми. Засега е чувствам много добре - корема ми е значително наедрял, гърдите ми също продължават да растат като ме понаболяват, но не е болка за умиране!
По принцип имам диагностицирана епилепсия и моя мъж много ме обикаля (притеснява се да не се тупна някъде!), но като цяло аз съм доста положително настроена! Пък и се чувствам по-добре! Simple Smile Мисля да продължавам да работя, докато е така!
Пожелавам на всички ви лека бременност само с положителни емоции и много здрави, усмихнати съкровища след това!  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

# 136
Здравейте бъдещи мамчета , искам и аз да се запиша в темата . Видях двете чертички 4 дни преди МЦ на 04.05.2018г. Термина се пада около 13-16 януари. Имам едно момче което декември прави 7 годинки. Опитвахме доста време за второто, имах една БХ 2015г. ноември и сега съм много щастлива. На лекар съм чак когато вляза в 7 седмица, на 31.05.2018 е прегледа ми. Тогава направо да чуем и сърчице /силно се надяам да няма проблем/ Simple Smile ще се радвам заедно да споделяме вълненията си. На мен от време на време ми става едно лошичко, не ми се яде това е големия проблем, че е на сила....Та така хубав ден и много положителни емоциии момичета Simple Smile

# 137
Здравейте бъдещи майки 😊 С удоволствие се присъединявам към групата. Аз видях двете чертички на 25.04 и очаквания ми термин е на 02.01. Първа бременност ми е и много се  вълнувам. Сега с нетърпение чакам 23.05 когато съм на лекар и силно се надявам с бебчо всичко да е наред. За сега нямам симптоми на гадене,но за сметка на това имам чуден апетит 😀 и бързо се уморявам. По мои сметки сега съм 7 седмица. Леко бременеене на всички и споделяйте мнения.

Последна редакция: чт, 17 май 2018, 22:17 от Adzhanin Mehmed

# 138
Привет от мен 🌞 Днес бях на преглед и видях сърчице 💝 Започнах да бия вече и фраксипарин. На новите мами - Добре дошли и лека бременност 😊

# 139
Здравейте, и аз се записвам при вас!!! Вчера чухме сърчице и сме много развълнувани! Очаквания ми термин е 3.01, Рождения ден на мъжът ми Wink. Голям и дългоочакван подарък ще е! Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременност!

# 140
Добре дошли на всички нови мами. Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност с прекрасен финал :*

# 141
Момичета, току що бях на лекар и ми потвърди бременността,но ми показа и че имам киста с размер над 4см. Каза че била много голяма и опасна и ако след 2 седмици е пораснала трябва да се махне. Аз смятам да отида и на друг лекар. Има ли някоя мама да е била в същото положение?

# 142
Здравейте на всички и честито!
на 16ти май видях двете чертички и още съм в шок, както и бащата е леко шокиран . Първо дете е за нас и сме малко като в небрано лозе . Иначе пробвахме отдавна да си имаме бебе (повече от година) , но все не ставаше...може би затова сме малко шокирани.
Термина, според онлайн калкулатора е 22/01/2019  .

Успех на всички Simple Smile

# 143
И при мен се вижда една кистичка, но ми казват, че не е проблем 😊

# 144
И при мен се вижда една кистичка, но ми казват, че не е проблем 😊
Казаха ми че е нормално да имало малка,но толкова голяма не.

# 145
  • София
Ама много хубаво ми става като гледам, че ставаме все повече и повече Simple Smile
nash13, ако нямаш пълно доверие на лекаря според мен си поискай още едно мнение.
tankos, много поводи за празнуване ще има таткото Grinning

Успех на всички мами на прегледите и леко бременеене на новоприсъединените!

# 146
Nash13 и при мен на първия преглед имаше киста незнам колко е голяма , но каза че няма проблем и се е дължало на бремеността , дано всичко е наред не се притеснявай 🙏🤗
Аз за сега съм добре освен сънливостта нямам други оплаквания , кротко чакам понеделник прегледа и се надявам да чуем сърчице 🙏❤👶
Леко бременеене на всички мами 😘

# 147
Привет момичета Simple Smile днес видях сърчицето  , чувството е неописуемо !!! Плачеш от щастие !!!
Пожелавам на всяка една от вас скоро да се похвали с тупкащо сърце ♡
Късмет на всички Simple Smile

# 148
Здравейте,мами! Днес бях на преглед. Лекарят ми каза, че съм в 6 гест седмица без 1-2 дни някъде. Но каза и че не вижда още бебето..., но имало някакво оформено мехурче(не запомних как се казва, от което се хранело)а аз мислех, че даже и сърчицето ще чуем.

# 149
Момичета, току що бях на лекар и ми потвърди бременността,но ми показа и че имам киста с размер над 4см. Каза че била много голяма и опасна и ако след 2 седмици е пораснала трябва да се махне. Аз смятам да отида и на друг лекар. Има ли някоя мама да е била в същото положение?
Аз имах киста 4см,преди две седмици,онзи ден на прегледа вече я нямаше.Трябва да се пазиш да не я спукаш,без физически натоварвания,резки движения,тежко и без секс.В повечето случаи се махали от самосебе си до третия месец.

Общи условия

Активация на акаунт