Януарски Мами 2019

• 54 190
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
Даниела, добре дошла!
Момичета аз сега се връщам от преглед. Всичко е наред, чухме сърчице. Пулсът беше 110. Продължавам да си пия фолиевата к-на и Вигантола също. Споделих за неразположенията с лекарката, както и за тревожността и сърцебиенето. Каза, че било нормално, от бремеността. Каза на ММ да ме слуша и да търпи моите чести смени на настроения 😆

Чудесна новина -поздравления. Относно търпението на ММ ,онзи ден вкъщи имаше мъжки разговор на високо ниво JoyJoyJoy  ( ММ към сина ни ,който е на 2 год. ) : Тате с тебе някак успях да я изтърпя майка ти ,ама сега с второто ще трябва и двамата да я изтърпим JoyJoyJoyJoy

# 286
  • София
Даниела, добре дошла!
Момичета аз сега се връщам от преглед. Всичко е наред, чухме сърчице. Пулсът беше 110. Продължавам да си пия фолиевата к-на и Вигантола също. Споделих за неразположенията с лекарката, както и за тревожността и сърцебиенето. Каза, че било нормално, от бремеността. Каза на ММ да ме слуша и да търпи моите чести смени на настроения 😆

Чудесна новина -поздравления. Относно търпението на ММ ,онзи ден вкъщи имаше мъжки разговор на високо ниво JoyJoyJoy  ( ММ към сина ни ,който е на 2 год. ) : Тате с тебе някак успях да я изтърпя майка ти ,ама сега с второто ще трябва и двамата да я изтърпим JoyJoyJoyJoy

Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile аз живот и здравен утре съм на преглед, но сама. Така като ви чета се замислям дали не трябва да заведа и мъжа ми Simple Smile

# 287
Даниела, добре дошла!

Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile аз живот и здравен утре съм на преглед, но сама. Така като ви чета се замислям дали не трябва да заведа и мъжа ми Simple Smile
ММ дойде с мен,но стоя отвън за първи път му е и е скован!!😂На втори преглед съм към 12-13 юни и чак юли ще мисля за ЖК.Болежките спряха,гърдите не ме болят вече толкова силно,но се чувствам страшно отпаднала и сутрин не мога да ям....гади ми се!!🤢После обяд,вечеря си наваксвам,но продължавам да не ям сладко,наблягам на сезонните плодове през повечето време!И ми се спи постоянно,за последните два дни ми се наложи път от около 500-600 км,днес се чувствам като парцал а къщата е с краката нагоре!!😳Пия си ФК.и Утрогестана чудя се как е по ефикасен-орално или вагинално?За коремчето,надута съм като балон не мисля,че е все още от беб,но ми харесва коремчето,скоро ще си проличи и от малкото човече!!Със синът ми  в 15 г.с коремчето вече ясно си личеше сега съм 7 г.с и 5 дни!!Радвам се за всички,само добри новини да имаме.
vaniliq82 миличка силни прегръдки и всичко да е наред стискам палци момиче и силно те прегръщам!🤗🤗🤗

# 288
Аз си чакам прегледа .Малко се бавят часовете ,че докторката я извикаха в операция.Коремът ми се е свил на топка.

# 289
Аз си чакам прегледа .Малко се бавят часовете ,че докторката я извикаха в операция.Коремът ми се е свил на топка.
  пиши после Simple Smile))

# 290
Да ще пиша.Докато чаках не издържах и изядох две банички Sad Sad Sad

# 291
Здравейте мами. Аз днес съм се хвърлила в едно чудене. Пия фолиева к-на. Ама съм една страхлива и от дете не мога да гълтат хапчета, всичко дъвча. Та мислите ли, че ефекта на тези малки хапчета се намалява като ги приемам в дъвчаща форма? Питах в Аптеката и те след дълга проверка, казаха че става. Но сега се хвърлям в едни разсъждения и терзания. Утре влизам в 8 г.с и съм на първи ултралит, нямам търпение да чием сърчицето Heart

# 292
Да ще пиша.Докато чаках не издържах и изядох две банички Sad Sad Sad
Няма лошо хапвай каквото и когато ти се хапва,сутринта взех кифла щях да е ям ама....само като е подуших и 🤢!
Ще чакаме да пишеш,всичко ще е наред!🤗

# 293
Здравейте аз днес бях на първи преглед 5 седмица съм още е много малко едвам се вижда другата седмица в петък съм пак на преглед. За сега само фолиева киселина пия.

# 294
Пораснали сме момичета.Почти 2 см сме -8 г.с и 2 дни .Другата седмица пак -ще гледаме ръчички и краченца Simple Smile Дай божее

# 295
Здравейте мами. Аз днес съм се хвърлила в едно чудене. Пия фолиева к-на. Ама съм една страхлива и от дете не мога да гълтат хапчета, всичко дъвча. Та мислите ли, че ефекта на тези малки хапчета се намалява като ги приемам в дъвчаща форма? Питах в Аптеката и те след дълга проверка, казаха че става. Но сега се хвърлям в едни разсъждения и терзания. Утре влизам в 8 г.с и съм на първи ултралит, нямам търпение да чием сърчицето Heart

И аз немога да гълтам дори и най-малките хапчета и винаги ги сдъвквам.Усвоява си се според мен,скоро изследвах фолиева киселина и беше 15 при горна граница 20.Недей да го мислиш това Wink

# 296

И аз немога да гълтам дори и най-малките хапчета и винаги ги сдъвквам.Усвоява си се според мен,скоро изследвах фолиева киселина и беше 15 при горна граница 20.Недей да го мислиш това Wink

Благодаря, значи спирам да го мисля Simple Smile

# 297
AniGaSt мисля, че е по-добре да се приема вагинално.
Аз утре пак съм на преглед, нямаше свободен час, но ще си почакам. Мисля, че съм 8 г.с  плюс минус някой ден.

# 298
AniGaSt мисля, че е по-добре да се приема вагинално.
Аз утре пак съм на преглед, нямаше свободен час, но ще си почакам. Мисля, че съм 8 г.с  плюс минус някой ден.

Благодаря,ще направя и така,но сигурно не е проблем,че съм го приемала и орално нали?

# 299
Когато не мога да го поставя вагинално го пия.Няма проблем.Но понякога ми става лошо ,когато го приемам през устата.Взимам го на точен час и не винаги имам възможността за вагинално поставяне Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт