Януарски Мами 2019

• 54 149
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
И при мен е труден избора за ЖК.
Искаше ми се да използвам ЗК, но ще провължа при досегашната ми лекарка- платено. Притеснявам се, че не съм от Варна и пътувам 160км, но й имам доверие и съм й звъняла по всяко време.
За мен това е важно.

# 406
Здравейте бъдещи мамииии Blush
С радост се присъединявам към вас с термин 21.01.2019 Heart Eyes
Има ли някоя маминка която е избрала клиника Щерев ?

# 407
Здравейте мами,
Аз вече съм в 9 г.с. Все така ми се гади и ми е отпаднало, но работя и излизам с пълна сила. Имам огромен корем, при условие, че бях с плосък корем преди това. Малко и в бедрата съм наедряла. Въпреки че ми е лошо, все гледам да ям нещо. С първата си бременност не ядях нищо и бях много по-зле и изтощена.
Препоръчвам хранителните добавки - Emil срещу гадене - доста облекчават. Могат да се приемат по 1-2 дневно.
Относно болниците, аз с първото си дете предпочетох държавна - заради неонатологията. Родих в шейново. Всички частни, при проблем, недай Боже, транспортират бебетата в Майчин дом . Но мисля, че моята лекарка вече изражда във Вита, а те имат чисто ново родилно отделение, дори и в нова сграда.

# 408
  • София
Здравейте, бъдещи януарски мами ! Присъединявам се и аз към вас. Първа бременност ми е , почти в 9г.с. съм, в сряда отново  съм на преглед. Преди 2 седмици чух сърчице, чувството е ...неописуемо Simple Smile . Пожелавам ви на всички лека бременност Simple Smile

# 409
Добре дошли на новите мами , много е хубаво че ставаме все повече 🤗
Аз ходя от няколко години на при един и същ лекар и реших той да ми води ЖК и дай боже и раждането , работи в Торакс Пловдив и вече има частен кабинет д-р Главчев работи със ЗК , много добър лекар , внимателен и може да му звъниш по всяко време , ако има мами от Пловдив , които все още не са решили къде да отидат на лекар го препоръчвам 😊❤

# 410
Здравейте! И аз ще се присъединя към вас Simple Smile
Това ми е трета бременност, доста неочаквана, все още съм в шок! Имам си момиченце на 7г. и момченце на 3г.
Детската ми мечта беше да стана учителка и да имам 3 деца. Тази мечта се промени след 2-то дете, ноооо.... внимавай за какво мечтаеш. Та след много плач, вече ми е много мило, особено и като чух сърчицето. Пък надявам се да се справим /психически Simple Smile))))/
На всички желая лека бременност и здрави бебчета януари.
Моят термин е около 20 януари Simple Smile

# 411
Това ми е трета бременност, доста неочаквана, все още съм в шок! Имам си момиченце на 7г. и момченце на 3г.
Детската ми мечта беше да стана учителка и да имам 3 деца. Тази мечта се промени след 2-то дете, ноооо.... внимавай за какво мечтаеш. Та след много плач, вече ми е много мило, особено и като чух сърчицето. Пък надявам се да се справим /психически Simple Smile))))/

Добре дошла и на теб!
Браво за това решение. Ти си герой. Аз по същия начин забременях неочаквано, но с второ дете. А така ми беше станало лесно с първото  - на 8 г. И бях в шок, може би все още леко съм в шок. И аз плаках на няколко пъти, че не съм готова, но това си е благословия и я приех. Особено, че дъщеря ми постоянно се молеше на Бог, като отидем на църква, за братче или сестриче. Бог изпълнява детските желания доста бързо Simple Smile.

# 412

Добре дошла и на теб!
Браво за това решение. Ти си герой. Аз по същия начин забременях неочаквано, но с второ дете. А така ми беше станало лесно с първото  - на 8 г. И бях в шок, може би все още леко съм в шок. И аз плаках на няколко пъти, че не съм готова, но това си е благословия и я приех. Особено, че дъщеря ми постоянно се молеше на Бог, като отидем на църква, за братче или сестриче. Бог изпълнява детските желания доста бързо Simple Smile.
И аз смятам, че щом ни е дадено, трябва да си го отгледаме! И много се радвам за дъщеричката ти, ще си има винаги другарче вкъщи Simple Smile
Иначе и на мен ми беше станало лесно, децата /и малкия 3-год. юнак/ са мн самостоятелни. Раздала съм корита, гърнета и всякакви принадлежности, няма вече памперси, колики, приспивания. Но щом е писано, ще сме пак в екшъна Simple Smile

# 413
Добре дошли на новите мами! Blush Да знаете, че много ви се радваме на всички с вече по едно-две бебчета. Ще ни помагате с опита си, все пак сте понатрупали доста преживявания и има какво да споделите. Казват, че няма две еднакви бременности, но на доста от нас те първа ни предстои да осъзнаем какво означава да носиш живот в себе си. Аз честно казано още не мога да го осмисля. На моменти се чувствам по-скоро като болна и често забравям, че съм бременна. Може би като споделим на приятелите и започне да ми личи ще стане по-истинско.

# 414
Добро утро и добре дошли на новите мами! Адмирации за решението за второ и трето дете! Както Dara_30, каза, ще ни помагате с натрупания опит. Ние  със съпругът ми също бихме искали две или три деца. А аз вече съм нетърпелива да минат деветте месеца на първата бременност Simple Smile.
Спокойна и усмихната неделя на всички!

# 415
Момичета, в коя болница смятате да се следите и раждате. Аз първоначално бях решила в Надежда, само че вече много се колебая. Днес се опитах да си запазя час за ЖК за следващия месец, но имаше свободни само при Стоянова и Димова... не ми се иска при нито една от тях. А много ме притеснява факта и, че ще трябва да родя при когото се падна. Все повече се замислям за Щерев, но все още събирам повече информация и мнения за там.
Ако ще раждаш със секцио, в Щерев ще ти препоръчам др Мариан Александров

# 416
Ще помагаме, разбира се.
Живот и здраве, ще раждам, където е докторката ми тогава. Мисля пак да е естествено, но този път ще си сложа епидурална упойка. Първия път не исках никакви упойки и др., но веднъж пробвах какво е, стига толкова Simple Smile

# 417
Момичета, в коя болница смятате да се следите и раждате. Аз първоначално бях решила в Надежда, само че вече много се колебая. Днес се опитах да си запазя час за ЖК за следващия месец, но имаше свободни само при Стоянова и Димова... не ми се иска при нито една от тях. А много ме притеснява факта и, че ще трябва да родя при когото се падна. Все повече се замислям за Щерев, но все още събирам повече информация и мнения за там.
Ако ще раждаш със секцио, в Щерев ще ти препоръчам др Мариан Александров

Аз също ще раждам в клиника Щерев при д-р Мариан Александров. Много добър доктор.

# 418
Здравейте ! Да се присъединя и аз към вас за новия живот растящ в мен!:smile: Да попитам някоя мама в този ранен етап на бременноста да има киселини?

# 419
Здравейте ! Да се присъединя и аз към вас за новия живот растящ в мен!:smile: Да попитам някоя мама в този ранен етап на бременноста да има киселини?

Добре дошла, аз също имам киселини Confused

Общи условия

Активация на акаунт