Дойде ред да се разкрие мома или юначе през НОЕМВРИ ще проплаче.

• 32 404
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета , днес с мъжа ми ходихме от Хасково до Солун до един магазин и после обратно до Хасково и се счупих от пътуване Simple Smile Това бебе мисля , че ще свикне - че друсането в колата е нормалното състояние на майка му Simple Smile Аз всеки weekend съм или в София или в Пловдив или до Гърция. Но нямах никакъв проблем с пътуването . Хапнах си хубаво октопод и риба и даже и една чаша радлер бира си сипах и беше суперрр.  Реших , че няма да се вталясвам за глупости Simple Smile Онзи ден си направих и сандвичи с пушена сьомга и беше страхотно Simple Smile Два месеца се ограничавах и само го мислех и мисля , че прекалявах . От един сандвич с хубава пушена сьомга или половин чаша бира от 1.8 % алкохол нищо няма да му стане на бебето Simple Smile
А за тези апарати  за слушане на пулса - не бих си ги купила - най-много да се прецака, да не чуя пулс и само да се филмирам. То ако е писано нещо да стане - аз нищо не  мога да направя. А и не бих си слушала бебето с апарат за 70 лв през ден , все пак излъчва някакви вълни и не може по никакъв начин да бъде еквивалент ( дори и само за пулса) на ехографи за над 100000 лв.

# 121
Аз да ви кажа честно никога нямаше да се сетя за тези апарати, но в болницата видях че слушат тоновете на момичетата, които са в по-напреднала бременност точно така...на някои на 4 часа, на други на 6. Отделно си ги гледаха по-рядко на ехограф и правиха запис на тонове. Но мисля, че само на тези, които бяха след 5ти месец. Та затова реших да проверя за какво става дума. Все пак мисля, че може да им се вярва, щом хората го ползват в болнични заведения. Е, не мисля да си го купувам в 12та седмица, а може и по-нататък тази идея да ми избледнее...но и като гледам отзивите очевидно вършат добра работа...

# 122
Момичета, да питам тези дето си бият фрасипарин или клексан, пропускали ли сте прием. Аз днес сутринта леко забрави, сетих се в 18 ч. От един пропуск не би трябвало да е проблем нали?

# 123
Аз бих си го сложила сега и на другия ден пак когато съм си свикнала...не мисля, че ще повлияе негативно.

# 124
Еххх ужасно ме "зарибихте" по този апарат. Не бях чувала до сега, но определено ще ми даде голямо психоологично спокойствие, ако работи правилно. Но ако са няккви бъгави, може да те накарат и да полудееш. Нож с две остриета ще да е! Rolling Eyes

# 125
  • Pavlikeni
Не издържах и се боядисах, аз съм платинено руса Heart Eyes ами добре съм  си.

# 126
  • София
Georgea, аз съм пропускала и не е фатално. Сложи си го сега, утре гледай да е след 20 часа да кажем и така измествай докато си стигнеш първоначалния час.

# 127
  • На север
Georgea, случвало ми се е и веднага като се сетих си сложих. Примерно аз слагам вечер към 22 часа. Сещам се в 24 часа. На другия ден слагам в 23 часа и после пак в 22 часа продължавам.

# 128
Здравейте,записвам се и аз.Стана ми интересно,относно боядисването и подстригването аз преди и кичури си правих.Тя голямата за това ми има руси кичури,направо бяли а косата иначе и е тъмно руса.Не съм била суеверна и при двамата.Сега с третото ще видим.Не си пипам косата искам да отмори малко от боите.

# 129
Тези апарати не се препоръчват защото неопитен човек може да обърка пулса на майката с този на бебето и съответно ако има проблем да не се усети. Също така може да не се намери пулса и да се притесни ненужно. Най-важно е да се следят движенията на бебето.

# 130
Чудя се обикновен стетоскоп дали няма да свърши същата работа. Иначе тоновете на бебетата се слушат в 8-9 месец чак. Спира се с ехографа и се минава на тонове. Аз като лежах за задържане в началото на 8м. и сутрин, и вечер висях на уреда по 15-20 Мин. Но, в МД са големи машини за запис и изплюват кардиограма. Даже веднъж веднъж лекарката около минута търси сърдечния пулс на сина ми и се беше изправила на нокти. Аз понеже го усещах как се е завъртял и намушил навътре знаех, че трябва да сложи лапата ниско долу, но тя се помъчи милата. Така, че може да има и такива изпълнения, от тази гледна точка, не знам дали не малко рисковано. Но, ако някой си го купи, ще се радвам да чуя отзиви.
С миналата бременност съм се подстригвала. Аз като цяло не ползвам амонячни бои, даже и безамонячна до тук съм слагала 3 пъти, но сега съвсем в началото още си сложих. Това са глупави суеверия. Simple Smile

# 131
  • София
Аз май съм ви казала една приятелка какво правеше, като се присхира, че не усеща бебето. С апарат за кръвно от най-старите се слушае по корема. да чуе шава ли.. Каза, че винаги и бил под ръка хаха аз също имам такъв и мисля, че от любопитство бих пробвала. Това в късните месеци разбира се.

# 132
  • Варна
Този апарат го знам, но имам позната, която не остана доволна от него, даже повече се сдуха и накрая мъжа и го скри! Simple Smile

Искам да ви попитам нещо за колата маска я спрях, защото не се препоръчвала!!
- Ами  тези депилиращите кремове дали пречат?

# 133
Здравейте мами ,вчера се събудих с прерязващи болки в слънчевият сплит,от там в Майчин дом ,от там ме препратиха в др.болница ,на хирург.Възпалена жлъчка се оказа, вляха ми система и се прибрах.Вечерта вдигнах и лека температура ,сега съм на диета( и аз се ослушах на варените картофи на някой момичета😊идея са си),бебето си е добре.
 За кг. + 3 съм .За прическите от суеверните съм,всичко може без рязане.

# 134
Добре дошла. Simple Smile

Моят апарат за кръвно е от новите, няма стетоскоп... Имам приятелка лекар, скоро ще си дойде за няколко дни от чужденеция и ще я помоля за стетоскоп й да чуя, чува ли се, туй що трябва да се чуе.

Момичета И-З-П-И-С-В-А-Т-М-Е! Вкъщи, при детето, кучето, мъжото. Heart Ураааа!
Снощи ядох нелегално кренвирш и варено яйце. Е, имах киселини от кренвирша, но сега като се прибера ще си изпекат две филии със сирене на фурна,баси на кви неща се радвам. Но, ще си видя детенце, чак вчера плачках малко, че ми стана мъчно.

Общи условия

Активация на акаунт