Отговори
# 150
Хамлете ,  така и така темата ти е за раздумка. Би ли споделил защо трета среща не се състои, според теб. Щом на втора има секс , а преди първата , вероятно , се опознавате с писане или там как . Някак си отчаяно е това да вървиш в някакъв шаблон. А и всички момичета , с които излизаш , ли ти харесват , че да се чувстваш длъжен да установяваш връзка ? Ами по-селективно го давай , не така отчаяно. В края на краищата си мъж , не си престарял. Нито за семейство , нито за връзка. И от тези постове- шега , или не , оставаме с впечатлението , че ти е все едно , ако се яви някоя по-имотна , дали ще си на матура. А тръпката къде остава ?

# 151
Според мен секса все още е мираж ...
Има такива хора , всичко уж им е наред а не ги искат ...Или искат ги но такива които те не искат.

# 152
  • Sofia
Ама вие сериозно ли вярвате, че авторът вкарва мацки в леглото си на втората среща? Laughing

# 153
Ама вие сериозно ли вярвате, че авторът вкарва мацки в леглото си на втората среща? Laughing
Аз такова нещо от него не прочетох. Някой интерпретира по своему.

# 154
Аз вече имам уплах да изказвам мнение... много ме триха днес Laughing НО имам идея!!!! (емот ламБа) Хамлете, научи се да готвиш.... ше завъртиш главата на някоя мацка със засукани манЖи!

# 155
  • Тра-ла-ла
Начиии, да си признае кой си прави бъзик с мен и ме сваля с новорегистриран профил Laughing

# 156
Начиии, да си признае кой си прави бъзик с мен и ме сваля с новорегистриран профил Laughing
За 50 години ли те искат?Grinning

Като казвам на Хамлета да не блей, ами да пише, игнорира ми съвета...ама на, виж, хората не спят...Joy

# 157
Липсата на опит и напътствия как трябва да се действа или да си поискаш е голям проблем.
Още в началот на сексуалния ми живот получих горчив урок.
На автора препоръчвам да потренира с това .
Аз бих си я взел за 2 часа поне.
Съвсем сериозен съм.

https://adamieva.info/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%93451 … 0%BC_%D0%B2%D0%B8

# 158
Оф !
И мен за 50 !
Че и щастлива съм щяла да бъда 🤗😆😥

# 159
  • Sofia

Защото не четете внимателно:

Добре де, пишеш, че всичко приключва на третата среща. Тогава кога се случва сексът?
На втората среща, две седмици след запознанството. През това време водене на телефонни разговори.

# 160
  • Terra incognita
Капоне, пр@ститутка ли намекваш да си вземе?
Не мисля, че е добра идея. Съвсем ще му обърка представите за нормален полов живот.

# 161
Оф !
И мен за 50 !
Че и щастлива съм щяла да бъда 🤗😆😥
Joy
Ама после ти дават избор.
Скрит текст:

Защото не четете внимателно:

Добре де, пишеш, че всичко приключва на третата среща. Тогава кога се случва сексът?
На втората среща, две седмици след запознанството. През това време водене на телефонни разговори.
Редактирам си предното мнение тогава. Трябва уроци да дава тоя човек. Телефонни разговори и веднага секс.

# 162
Аз вече имам уплах да изказвам мнение... много ме триха днес
Що те трият?

# 163
  • Тра-ла-ла
За 50 години ли те искат?Grinning
Джийзъс, помислих, че съм уникална и неповторима...пък то какво излезе Joy

# 164
Да бе, изобщо не вярвам чак толкова стройно и по график да му се движат срещите и сексът, ако става дума за повече от един човек. Десетки срещи съм имала с различни мъже - ами, ако има срещи със следващ мъж, нямам идея нито колко време след запознанството ще правя секс с него, нито дали въобще ще правя. И при вече миналите срещи пак не мога да унифицирам определен ден и срок за секс, брой срещи и пр.

Общи условия

Активация на акаунт