Отговори
# 165
Начиии, да си признае кой си прави бъзик с мен и ме сваля с новорегистриран профил Laughing
За 50 години ли те искат?Grinning
Джийзъс, помислих, че съм уникална и неповторима...пък то какво излезе Joy
Не ме слушат и тия. Без ръце ще останат от цъкане. После... не ги виждам. Laughing

# 166
Аз да питам Хамлетчо - Бате, ти тая мацка с апартамент и кола в Добрич ли я търсиш? Или може някоя мама от София да ти пиша и да те покани да живееш при нея? Или от Пловдив... И тн?

Уточнявай от къде да е, за да знаят и да ти пишат - така като кажеш Добрич... И никоя не ти пише.

# 167
Аз вече имам уплах да изказвам мнение... много ме триха днес
Що те трият?
Не само мен.... много ни триха. Е, що... така са преценили... Wink

# 168
Хич не ми се връзва ако на 2 среща има секс на 3 да дойде само за кафе.
Или това е бил 1 единствен случай или остават 13-те см като проблем.

VickyTaylor, защо не?
Контакта си е контакт.Получава опит ,самочувствие, че го прави и го може.

Аз съм бил 3 пъти . Първите 2 от любопитство. 3-я на морето ...Връзваха ,връзваха и накрая отиваме до тоалетната и чао. Но тогава бях с едни типове , та половината дискотека си отиде.

# 169
12 страници за 23ч, 3 са мои. 9 от потребители много бързо се развихри темата.  Очаквах по спокойно да протече и бавно. То "бум" нещата са от размерите и за къща с кола. Както се казва Бързата работа цвък цвък.

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 20:23 от Анонимен

# 170
  • Тра-ла-ла
Пишем си ние тук, но авторът не иска да отговаря на питанията ни, защото нямал какво да ни каже. То, ако и срещите му протичат така в мълчанка....

12 за 23ч, 3 са мои. 9 от потребители много бързо се развихри темата.  Очаквах по спокойно да протече и бавно. То "бум" нещата са от размерите и за къща с кола. Както се казва Бързата работа цвък цвък.
Ко речи? Crazy

# 171
12 за 23ч, 3 са мои. 9 от потребители много бързо се развихри темата.  Очаквах по спокойно да протече и бавно. То "бум" нещата са от размерите и за къща с кола. Както се казва Бързата работа цвък цвък.

Ей тая къща с кола ш'ти изаде главата!!!!

Джулая, аз преведох поста, след като го прочетох 156 пъти.... Превод в ефир:

12 страници, 3 от които са негови, а останалите 9 от други потребители.

# 172
И аз не разбрах изказването. Уж иска съвети, а после много бързо сме се развихрили?!?! 😕И каква беше логиката на анализа на бройката постове, не можах да разгадая! Thinking

# 173
Авторът съвети ли търси , или внимание.
Едва ли има друго място , където на "проблемите" му да има такъв отзвук.
Щом брои страници и постове , значи се вълнува от количеството , а не от качеството. Жалко.

# 174
Авторът съвети ли търси , или внимание.
Едва ли има друго място , където на "проблемите" му да има такъв отзвук.
Щом брои страници и постове , значи се вълнува от количеството , а не от качеството. Жалко.

Да, ама утре като го качат в пуполярни и го налазят софийските аристократки... Heartpulse

# 175
  • Тра-ла-ла

Аз реших, че в контекста на предните мнения дали наистина така лесно вкарва мацки в леглото....Хамлет говори за 12 вързали му жени за 23ч, от които 3 са му пуснали Joy

# 176
И аз не разбрах изказването. Уж иска съвети, а после много бързо сме се развихрили?!?! 😕И каква беше логиката на анализа на бройката постове, не можах да разгадая! Thinking
не обръщай внимание на това. не е важно.

# 177

Аз реших, че в контекста на предните мнения дали наистина така лесно вкарва мацки в леглото....Хамлет говори за 12 вързали му жени за 23ч, от които 3 са му пуснали Joy

Голяма палавница ще излезеш! Какви неща си мислиш!..

# 178
Джулая до някъде уцели мисълта ми. Бързото темпо ме плаши, начало на запознанство разговори, достигане до интимност. Получава се претупване на нещата, давай давай давай и КРАЙ историята приключва.

# 179
Джулая до някъде уцели мисълта ми. Бързото темпо ме плаши, начало на запознанство разговори, достигане до интимност. Получава се претупване на нещата, давай давай давай и КРАЙ историята приключва.

А защо приключва? Това че сте правили секс веднъж не означава, че не може да правите и втори, и трети и 20ти път... Според теб каква е причината? Ти ли губиш интерес или момичетата, след половият акт?

Общи условия

Активация на акаунт