Отговори
# 660
Peoney, аз съм добре, благодаря, че попита🤗 Получих си резултатите от генетичния тест и бебчето е здравичко - ще си имаме още една госпожица. В петък ще кажем вече на децата, че вече съм в края на 3-я месец, а в събота заедно ще ходим на фетална морфология, да се запознаят със сестричката си 😉
Ти как си? Какво стана с ЩЖ, влизат ли в норма нещата? Дано скоро се похвалиш с добри новини 🙏😘

# 661
Да се разпиша и аз , момичета.... този месец овулация няма, няма индикации и да има ... Sad  Ще бъда почетен член и в новата тема! Дано в нея да има споделени сбъднати мечти ❤Уж очаквам цикъл след около 3-4 дни , но съм с лигавица 1 мм!? Притеснена съм , според АГ-то ми , по това време трябва да е 12-15 мм, а моята “с въображение” както се изрази, е 1мм!  На какво може да се дължи това? Сблъсквал ли се е някой с подобна ситуация? 

# 662
Здравейте и днес момичета Simple Smile
Речено сторено - чакаме резултати за ЩЖ...  стискайте палци, колкото и да е хубаво да имаш диагноза, за да си начертаеш план, ми се иска всичко да е наред Simple Smile

# 663
Аз също да си кажа за ендокринологичните изследвания Grinning
Факт е , че АГ специалистите рядко насочват към ендокринолог, а доста често проблема е именно там. Аз също се сблъсках с това. Смених 3 лекарки, като първите две ми нанесоха много щети ( няма да обяснявам, по-старите тук момичета помнят предполагам). Никоя не ме прати на ендокринолог, аз сама си отидох и се оказах с ИР. Пих си хапченцата 4 месеца, а междувременно с третата ( доказан репродуктивен специалист) пооправихме щетите от първите две и ,живот и здраве, ще си гушна резултата след 2 месеца 💙
Понякога причината е толкова проста, тривиална и лесно поправима, че чак те е яд, че си загубил толкова време.

...И за късмет ръс-ръс-ръс с тлъсто (1500 грамово) прашоляче 💙💙💙💙

# 664
Peoney, добре сме, благодаря, че питаш Simple Smile забавлявам се с дребни проблеми и се надявам да си останат дребни до края:)

babydust7 babydust7  babydust7

# 665
  • София
sunshine_blossom - много ми напомняш на мен... и аз така чинно си чаках 4 години, и като тръгнах се оказа че няма как да стане само. Пожелавам ти всичко да е наред и скоро да се похвалиш

Сънче - Hug - нещо съм изпуснала - розов ли е прашеца? GrinInnocent

# 666
Акси, абе уж беше розов, ма вчера нещо посиня отново, аз не му вярвам докато не се роди много много Simple Smile

# 667
  • София
Сън, първа ще съм, за замерянето с памперси да знаеш Simple Smile

# 668
Ще ти запазя цял куп, за сега: babydust7

# 669
Sushine_blossom, много се радвам ,че си се решила и силно стискам палци да нямаш никакви проблеми!!! Flowers Four Leaf Clover

# 670
И така... ТСХ не е много в норма...
Обаче другите две са... те за какво бяха ? Започвам с търсене на ендокринолог, но все пак ми се иска да чуя и вашето мнение:

TSH   4.08   mcIU/ml   0.27 - 4.20
FT4   19.10   pmol/l   10 - 25
FT3   3.86   pmol/l   2.8 - 7.1

# 671
И така... ТСХ не е много в норма...
Обаче другите две са... те за какво бяха ? Започвам с търсене на ендокринолог, но все пак ми се иска да чуя и вашето мнение:

TSH   4.08   mcIU/ml   0.27 - 4.20
FT4   19.10   pmol/l   10 - 25
FT3   3.86   pmol/l   2.8 - 7.1

Нали си спазила условията за изследване на тези хормони? На чист ден (най- добре около средата на Ц), гладна, жадна и най-вече без нищо кофеиново! Ако си ги спазила, ей ти ключа за палатката Wink ТСХ е доста високо, ФТ4 отива към горна граница.
Има тема за хормоналните изследвания, в която Денис ще ти обясни кое какво и защо е, но задължително ти трябва ендокринолог! ТСХ се регулира лесно с хапчета, така че спокойно 😉

# 672
За забременяване и износване ТСХ трябва да бъде под 2, даже желателно още по-ниско, под 1.5.
Твоето е на горна граница, задължително трябва да се коригира. Антитела пускала ли си (ТАТ и МАТ)? Те са показателни за Хашимото. Добре е да се посъветваш с ендокринолог и да направят една ехография на щитовидната.

Аз момичета си цикля, закъсня ми цикъла 3 дни, но след толкова много проблеми, които имах този месец, мисля, че стресът си каза думата. Надявам се юли да е нашия месец. Успех.

@Плади, колко мило, че се включи! Пу-пу, всичко да е наред до края!

# 673
  • Бургас
ТСХ си е височко, според мен трябва да преповториш и другите изследвания. Кога последно си правила пълен хормонален статус?Мъжът също да се провери пак според мен.

The doors хайде дано е от друго закъснението, защо не провериш утре?

^SunLight^ Събиииираааам прашеееццц син ли розов ли.....не знам, ама събирам Simple Smile

# 674
Sunshine_blossom, ft3 и ft4  са хормони на щитовидната жлеза ,отивай в групата за изследвания и не се притеснявай хапчетата, които се приемат  при тези стойности, могат да се пият и по време на бременност . Изобщо не се тревожи, защото това е един от най-лесните за решение проблеми и при това нещата обикновено се случват много бързо! Желая ти успех както и на всички останали момичета! Heart

Общи условия

Активация на акаунт