Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от стратегиите за определяне на овулацията, споделени във форума?
Какви стратегии за бременност се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Темите, обсъждани във форума, включват бременност, оплождане, гинекологични прегледи, резултати от тестове за бета hCG, вагинални и коремни ехографии и лични преживявания и съвети относно бременността и опитите за зачеване. Участниците споделят своите преживявания, търсят съвети и подкрепа и се радват на положителни резултати от тестовете за бременност.
-
Какви са някои от стратегиите за определяне на овулацията, споделени във форума?
-
Какви стратегии за бременност се споделят във форума?
-
Какво означава, когато тестът покаже слаба втора черта?
-
Кога е препоръчително да се отчита резултатът от тест за бременност?
/ освен репродуктивно - в цялостното ти общо състояние имаше ли нещо, което да напомня, дори и да си го пропуснала тогава, да си навързала след поставената диагноза?
. Започнахме по-често да го правим и около предполагаемата О. от няколко месеца (от които май само в един успях да засека О. с тест и Т. и точно тогава пак не бях на линия). Та според мен би трябвало да има разлика ако броим 4г. интензивно бебеправене или 4г. от дъжд на вятър? Или само се успокоявам?
ще ме убие ако чуе/той си ми е много добричък/ но честно да ви кажа всеки месец ми е по-трудно да кажа на него "дойде ми", от колкото аз самата го приемам... моята си тъга си е моя... но да я причинявам и на него , направо ме съсипва
.... дойде в офиса и видяхме 2 черти... малката бандитка е вече е почти на 3г... при почти 3 години безуспешни опити, скандали, мерене на темп и т.н.. /скандалите, защото тя се беше побъркала и "вдигаше краката" по часовник, а на него това не му действаше много много на либидото.. както и да е , това е друга история , отклоних се ! Та мисълта ми беше, че те са ми "сламката", в която вярвам
все едно съм някаква краства.... само да ми стане чудото, всички ще ги насоля 
Момичетата много добре са те посъветвали.
не искам да губя хъса и усмивката си и се надявам и вас да заразя с това