Отговори
# 90
Сън , нормално е на Шуъра почти да няма черта . Ако не се лъжа , вчерашния тест е с чувствителност 10 , а Шуър е с 25 . Щом на десятката чертата е слаба , не очаквай да другия да е същата . Ако се притесняваш , вземи Престо . Направи го , нищо , че не е с първа урина . На него трябва да има една идея по-видима светлушка . Имаш време до цикъла , така че спокойно . Мисля , че всичко ще е наред . + това , за да се насити чертата в повечето случаи е нужно повече време от 24 часа Hug

# 91
Това е интересно, в един и същ ден направи и шуъра и кръвният?

Да. Сутринта направих с първа сутрешна шуъра и след това отидох и направих и кръвен.Резултата  беше 8. И на мен ми стана странно, но... факт.

# 92
  • Бургас
а референтните еденици на теста?

# 93
а референтните еденици на теста?

До 1 - небременни

Дори и на гинеколога като звъннах каза, че съм хванала бременността в много много ранен етап. Продължих да го изследвам на 48 ч. И всичко беше наред докато не спря да се удвоява след като стигна стойност 3500.

# 94
Благодаря за подкрепата ще изчакам и ще направя

# 95
Здравейте прекрасна тема. Нова съм и опитваме от Август 2017.Имам 5 дни до датата но съм от нетърпеливите и си направих тест, мисля че ми се привижда втора чертичка, но не съм сигурна.

# 96
Моля за коментар, за първи път си правя Ову-тестове. Ето как изглеждат към момента, какво мислите?
Скрит текст:
Защо изглеждат толкова бледи, при вас така ли е?

По темата, аз при 6 месеца опити не съм направила един тест. Даже през ума ми не минава преди датата на М да тествам, ама знам ли. Може и аз да изтерясам, което силно избягвам. Искам спокойствие и дзен, ооммммммммм. Но ми е точен цикъла и чакам определена дата, ако закъснее - ок, но засега не се е случвало Sad

# 97
  • Бургас
Този от днес е ок, положителен е. Направи и утре, ако не се насити повечем то считаш днешният за положителен и до ден два ти е овулацията.Съвсем нормално на 13-14 ден....

Тестовете за овулация се правят от отрицателен до отрицателен.

# 98
Този от днес е ок, положителен е. Направи и утре, ако не се насити повечем то считаш днешният за положителен и до ден два ти е овулацията.Съвсем нормално на 13-14 ден....

Тестовете за овулация се правят от отрицателен до отрицателен.

Супер, много благодаря Hug

# 99
  • София
Зизу, действайте от днес с опитите активно и следващите до 2, 3 дни. Късмет  и дано хванвте яйцето 😘
И както е казала Чери, стигни до отрицателен тест.
Чакаме да пишеш с добри новини 😎

# 100
Дали ми се привижда

# 101

Не ти се привижда. Тихичко честито и до финал! 😊

# 102
Зизу и според мен днешния е положителен действайте дано хванете яйцето 🤞
За повече инф. ние последния месец действахме в деня на О. и следващия , след това няколко дни нямахме възможност , но се е получило 😀
Марти и аз я виждам , но повтори пак теста утре или други ден , дано де насища 🤗
Еуфория Как си мила ? Как е бебо растете ли ? 🤗😘❤👶🍀
Стискам силно палци за всички трудещи се 🤞много късмет на всички останали 🍀😘

# 103
Брей, че интересно заглавие хаха Simple Smile

Да ви е на късмет и много положителни тестове да има! Чакам старите пушки да развеят най-хубавите тестове! Simple Smile

Наръсвам с наакани и напишкани памперси от бебе София Simple Smile

# 104
  • Габрово
Момичета влизам с едно питане.Решихме се на следваща стъпка явно е че имаме проблем и май е при мен и ще търся репродуктивен  специалист тъй като в нашия прованс няма такива.Можели да ме насочите къде в София или Плевен  бих могла да запиша преглед за август месец.Много ще съм ви благодарна и ако може да ми споделите цена на първично посещение без ЗК.
Следя ви и силно стискам палци на всяка една от вас Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт