Боян Петров

• 237 947
  • 3 164
  •   1
Отговори
# 2 475
Това, което правят в момента китайците за Боян Петров не се случва всеки ден. Тръгнали са с тежката артилерия, очевидно по заповед от много високо ниво.

# 2 476

ett2812, да знам, че са непалски хеликоптерите и и защо постоянно ми поясняваш, мисля, че съм научила да чета и разбирам текст и какъв трън ти е влязал с това натъртване на непалци.

Относно мислите ви за вярно или невярно е това, което е казал посланикът няма никакво значение.
Окончателно и официално ще бъде това което кажат те.
Дайте си поне малко сметка, че такова нещо не само в нашата алпийска история, а и в световната почти не е правено.
Другите ги съобщават с една статия просто- еди какво се случи.
За тези действия  трябва огромно благодаря, а не съмнения кой какво и защо правел.

# 2 477
  • На брега на реката
Това е от преди около час, писали са им на лс

Какво толкова да му вярвам на посланика. Още на пресконференцията не имсе разбра твърде какво искат да кажат. Да не говорим, че така и не се уточниха лагерите, какво е намерено и т.н. Медиите побързаха да разпространят информацията за пресконференцията, а организацията на самото посолство беше на не особено високо ниво. Силно се надявам да греша, но няма да е за първи път нито за българските медии, нито за дипломат да се изкажат прибързано и неточно.

# 2 478
Зари, от тук нататък просто няма да ти чета постовете, защото явно е, че не можем да се разберем.

# 2 479
Тогава??? какво според теб е най-реално?

Тръгнал е да щурмува върха и бурята го е хванала по трасето.

# 2 480
И според мен каквото се е случило, се е случило след лагер 3 нагоре към върха или на слизане до лагер 3. Не вярвам на никакви мистерии за саботаж, отворени палатки, инсулини и т.н.

# 2 481
  • В.Търново

Абе я да се преброим колко следим хронологията на събитията ... Радослава призова във Фейсбук да се спре издирването ПРЕДИ спасителите да са стигнали лагер 3, камо ли по-нагоре. Т.е. тя не е знаела, че Бояне е на пътеката над лагер 3 да речем, или пък в него.
Относно парите - кой щеше да я обвини, ако беше написала, "Спирайте, щото няма пари". Но не, нали съм възвишена, спрете, за да не пострада друг, той Боян иска да остане там. Е, вижда се колко иска.
Айде да се изказваме подготвени, а, всичко е черно на бяло!

И аз не разбирам масовото триене на постове тук. Въпреки различните мнения, аз следя всеки пост, и абсолютно никой не е прекрачил границата на добрия тон.
" Вчера в много труден за мен разговор взех решение да не се изкачва върха днес. От лагер 3 нагоре няма да го намерим жив. "
https://www.facebook.com/radoslava.nenova.1/posts/10156273622679318

Къде е казала, че от лагер 2 нагоре да не търсят?

# 2 482
Ако китайците искат да участват в Белене, да копаят тунели и пр. в България, както напоследък са се активизирали по всички инвестиционни проекти, трябваше доста повече да се  напънат и да намерят Боян жив.

# 2 483
Последно казаха по Нова, че тръгват да го търсят пак надолу и след това мисията ще бъде приключена.

# 2 484
Малко инфо къде се намира Давид от Калифа

автоматичен превод от унгарски на английски.

And David is struggling with the wind and the snow, it is difficult to travel, because in the big snow every road segment has to be crushed by themselves. There is a great deal of power on Sisapanga, they carry a real "hardline expedition" without the need for pre-laid ropes. According to David, they have gone today, they did not reach the 3/A camp, which was their goal today. They had "snapped themselves" before the boardwalk leading from the wind to the shoulders. Due to the weather, there is now a lot of uncertainty, as forecasts have been silent. The mountain, of course, has just been so different now, but we are whisked out of the Hungarian spring with a full heart, to see some warmth coming to them, to the realm of eternal snow and ice.

We asked the boys for caution and now we are very tense watching the events!

the Kalifa Team

# 2 485
  • В.Търново
Ако китайците искат да участват в Белене, да копаят тунели и пр. в България, както напоследък са се активизирали по всички инвестиционни проекти, трябваше доста повече да се  напънат и да намерят Боян жив.

Да се бяха и понапънали, мисията започна твърде късно.
Последно казаха по Нова, че тръгват да го търсят пак надолу и след това мисията ще бъде приключена.
Най-вероятно вече е приключена, защото там е късно вечерта.

# 2 486
  • София
Нито жена му, нито майка му ръководят нещо. Издирвателната операция, защото тя не е спасителна, както каза и китайският посланик, се ръководи от китайските власти. Това е тяхна територия. Радослава Ненова вероятно е там само, за да получава по-бързо информацията.

Колкото до казуса - майка-партньорка - аз лично изобщо не мога да ги сложа на един кантар. Историята познава много весели вдовици. Което е и нормално. Любовта между двама души, както пламва, така и изгасва. Само майката е тази, която докато диша, ще страда. Дете не се прежалва, на каквато й възраст да си го загубил.

Дъщерята на Боян Петров - Тея е на 21 години. Живее в Лозана.

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 17:16 от nana77

# 2 487
  • Разпиляна във въображението
Мисията е започнала когато може. Времето не беше подходящо или трябваше на всяка цена да започнат изкачване и да рискуват животите на още повече хора?

# 2 488
  • В.Търново
Мисията е започнала когато може. Времето не беше подходящо или трябваше на всяка цена да започнат изкачване и да рискуват животите на още повече хора?
Не забравяйте , че в началото административни неща забавиха хеликоптерите, после пък времето....

# 2 489

то .. ние трябва да им се молим ...ама темата друга..

Общи условия

Активация на акаунт