Тромбофилия - тема №6

• 72 339
  • 748
  •   2
Отговори
# 405
Здравейте , вчера бях при Сигридов - ходех при него като допълнителен преглед за ФМ . Иначе се следя в Надежда и при Паскалееа за нмх. И той ме пита къде си следя дозата и къде ходя на женски консултации и аз му казах...... и се държа безобразно гадно с мен , изгони ме и каза - че повече не желае да ме преглежда и не желае да носи отговорност като се били оплескали нещата. Като съм си харесвала професорки , да съм си ходела там. Имали случаи с Ташков на пациенти следени от Паскалева , които много кървяли на секциото заради висока доза нмх и повече и двамата нямало да се занимават с такива.
Това ми беше 3ти преглед при него и досега никога не ме е насочвал към когото и да било хематолог.
Вчера ревах.... просто се чувствах ужасно  - като мръсна котка , която като тръгне да умира никой не ще да се занимава с нея.... Даже не мога да повярвам , че лекар може да си позволи да се държи така...
Иначе повечето витамини ми бяха в дефицити , въпреки - че пиех добавки и беше прав - че трябва да си оправя кръвната картина. Той дори каза , че не иска да гледа бебето , защото знае какво не му е наред само като ми гледа изследванията и колко съм била несериозна с приема на добавките. Прегледа ме все пак , но се държа ужасно глубо.... едвам се сдържах да не ревна пред него. Питах го какво желязо да пия и той  ми каза - да си питам тези от ж.к...
Съжалявам ако спамя темата , просто имах нужда да споделя някъде

# 406
Здравейте , вчера бях при Сигридов - ходех при него като допълнителен преглед за ФМ . Иначе се следя в Надежда и при Паскалееа за нмх. И той ме пита къде си следя дозата и къде ходя на женски консултации и аз му казах...... и се държа безобразно гадно с мен , изгони ме и каза - че повече не желае да ме преглежда и не желае да носи отговорност като се били оплескали нещата. Като съм си харесвала професорки , да съм си ходела там. Имали случаи с Ташков на пациенти следени от Паскалева , които много кървяли на секциото заради висока доза нмх и повече и двамата нямало да се занимават с такива.
Това ми беше 3ти преглед при него и досега никога не ме е насочвал към когото и да било хематолог.
Вчера ревах.... просто се чувствах ужасно  - като мръсна котка , която като тръгне да умира никой не ще да се занимава с нея.... Даже не мога да повярвам , че лекар може да си позволи да се държи така...
Иначе повечето витамини ми бяха в дефицити , въпреки - че пиех добавки и беше прав - че трябва да си оправя кръвната картина. Той дори каза , че не иска да гледа бебето , защото знае какво не му е наред само като ми гледа изследванията и колко съм била несериозна с приема на добавките. Прегледа ме все пак , но се държа ужасно глубо.... едвам се сдържах да не ревна пред него. Питах го какво желязо да пия и той  ми каза - да си питам тези от ж.к...

Чувала съм че се държи точно така особено с пациентки на Надежда, което е повече от отвратително и непрофесионално!Той си работи с Русев и явно се подкрепят един друг!Въпреки, че да ви кажа честно за мен Русев е един шарлатанин!!!Казвам го най-отговорно!Тези терапии за нк клетки, ембриотоксини и тн глупости са абсолютно безмислени!Бях на консултация и в Турция преди време с проф.Кахраман и с др Карликая и двамата ми казаха да забравя за тези изследвания, интралипиди и имуноглобулини.От друга страна Русев ми беше казал цитирам “с тези ембриотоксини, които имаш нямам данни и оттатък океана някоя жена да е забременяла без вливане на имуноглобулин!”Направих въпросното вливане(и то със скъпия препарат октагам за около 500лв, че нали нямал странични реакции...разбираш ли!), но не забременях!Забременях след 1 година без да съм продължавала да спазвам “терапиите” нито с интралипид нито с имуноглобулин!Е айде кажете ми в този случай явно съм първата жена в света, забременяла с ембриотоксини ли?Ще взема да кандидатствам за Гинес!

# 407
Ужас,тоя да не е бил надрусан...Мислиш ли ,че ще те помни ако отидеш след месец отново при него ?

# 408
Аз не искам да ходя повече при него и да давам 120 лв за такова отношение - а и той ми каза директно да не ходя повече там . Ще си следя витамините , ще си пия добавките както трябва и редовно и така Simple Smile Иначе ходя при Чачева на ФМ - те най-важните две вече минаха. А и Сигридов не е в никоя болница - където да го потърся ако стане нещо спешно - така че  няма голям смисъл да го търся отново.
Иначе е прав , че е важно да се следят някои витамини - Б 12, 9 и 6 , йод, вит. Д - както и желязото, ТСХ и т.н , да пия омега 3 и да се движа достатъчно. И ако имам дефицити да пия хубави добавки - просто аз Б12 и Д - качвам явно ужасно трудно или бебето дърпа всичко Simple Smile

# 409
Момичета момичета... За тези които искат да идат до Сигридов за преглед... или не му казвайте ако сте ходили при други доктори и Паскалева... или очаквайте това гадно отношение... Е аз няма да отида при него колкото и да казват че е добър... Ако и да на преглед при него и така се държи с мен.. и ми повишава тон и държи сметка... е ако не го нацеля с нещо е на! Аман от такива самовлюбени доктори!

# 410
  • София
Йоана,
То е всеизвестно че той се държи ужасно като ходиш на друго място.
И въпреки отношението има право, щом и витамините и ПКК са ти зле и никой от следящите те не им е обърнал внимание до момента.
Опитай се да извлечеш полезното от прегледа.
Все пак важното е ти и малкото човече да сте добре.

# 411
  • София
Бях предупреждавала преди време, който ходи при него и успоредно при Паскалева , да не му казва за нея.... Макар, че не само заради нея има такова отношение- същото е към Конова, към Надежда и мн други . Което е супер непрофесионално .
Единия ми Аг, който ме следи сега , също е работил в Надежда , като и той в напуснал заради несъгласия с методи на лечение и тн, НО никога не си е позволил да ги плюе или да говори лошо за лекарите там .

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 09:46 от Bambolinka11

# 412

Ах колко познато ... с мен се отнесе по същия начин, защото съм ходила в Плевен на имунолог про доц. Конова, а не про доц. Русев. Не знам какво се случва напоследък с док. Сигридов, но се държи безобразно с пациентките, на мен също по никъкъв начин не ми беше казвал, че работи само с Доц. Русев и едва ли нв мв изгони да съм си ходила в Плевен ... не ми било розово положението... е за сега съм сме добре с бебето и се моля да продължава да е така. Не му обръщай внимание, явно вече славата му дойде в повече ... посещавах си своите лекари и го забрави!

# 413
И аз съм предпупреждавана да не казвам на Сигридов за Надежда или Конова, виж за Паскалева не знаех, но явно е логично. Как може такова отношение, нали е дал хипократва клетва да лекува пациента. Какъв лекар е това и как може да се има доверие изобщо...
На единия не казвай едно, на друг лекар друго за да не го ядосаш. Много са си повярвали.

# 414
Ужас,тоя да не е бил надрусан...Мислиш ли ,че ще те помни ако отидеш след месец отново при него ?

Да, явно славата и наркотоците ми дойдоха в повече ...

# 415
  • На север
Yyoana, ако се интересуваш какво желязо изписва Сигридов, както Б12, Б6 и Б9 и какви стойности ми каза да гледам за да преценя сама дозата витамини ми пиши.

# 416
[video][/video]
за това те ходя при него вече.  смених го с Марков

# 417
Аз си знаех , че не обича да му се споменават други лекари , но като директно ме попита кой ми следи дозите и къде ходя на женски консултации - ми се стори глупаво да лъжа на 30 години за това Simple Smile Иначе има добри лекари и освен него - а за витамините ще се консултирам с момичетата , които ходят при него - то не е много сложно Simple Smile Благодаря за разбирането от всички ви Simple Smile
Днес Паскалева ми каза да си остана на 0.4 и в 28 г.с отново да отида да пуснем антиХа .

# 418
Yyoana, ако се интересуваш какво желязо изписва Сигридов, както Б12, Б6 и Б9 и какви стойности ми каза да гледам за да преценя сама дозата витамини ми пиши.

Woman in red и мен ме интерисува какво желяэо и Б 6 иэипсва Сигридов,ще споделиш ли 🌞

# 419
  • На север

Woman in red и мен ме интерисува какво желяэо и Б 6 иэипсва Сигридов,ще споделиш ли 🌞
Ще ти пратя на лично.

Общи условия

Активация на акаунт