ОКТОМВРИ още е далече, но стигнахме средата вече

• 52 932
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
  • Beyond the stars
Пф мен от сутринта след ядене ми става лошо  Sick Не знам дали притиска нещо на някъде, че го усещам да мърда на други места или са някакви киселини (такова животно не съм имала, та не знам всъщност какво трябва да представлява) ама повърнах малко и сутринта от две ябълки и сега от половин  порция обяд.

# 631
  • София
Вълшебство, възможно е да са киселини, усещат се като лека болка около диафрагмата и нагоре, нещо като раздуване, дразнене, парене... все едно искаш да се оригнеш, но не можеш и това продължава известно време. Аз пия вода, мляко, нещичко газирано и обикновено минава. Още не съм започнала хапчета. За сега се търпи, въпреки, че започнаха доста рано киселините тази бременност.

# 632
Искам да попитам всички витамини ли имат ужасен аромат. Аз пия на АктивМама и ми миришат много гадно. Даже вчера ми се догади.

# 633
  • Beyond the stars
Вълшебство, възможно е да са киселини, усещат се като лека болка около диафрагмата и нагоре, нещо като раздуване, дразнене, парене... все едно искаш да се оригнеш, но не можеш и това продължава известно време. Аз пия вода, мляко, нещичко газирано и обикновено минава. Още не съм започнала хапчета. За сега се търпи, въпреки, че започнаха доста рано киселините тази бременност.

Ами по-скоро все едно внезапно ми се е смалил корема и нещо го притиска нагоре и като хапна ми става едно преядено и пълно и ми се гади. Не мога да определя болка/парене, по-скоро позив за повръщане.
Но като замисля ММ снощи се оплакваше, че има някакви киселини, та може и от нещо дето сме хапнали .. 

# 634
Sparkling HeartИ аз да се включа, че няколко дни нямах възможност да влизам на сайта.
Вчера ни беше феталната- 100 -ова девойка, всичко й е наред, 535 гр е вече, расте прогресивно Simple Smile.
Гледам ,че много сте писали за кръвното налягане- на мен винаги на прегледи ми го мерят и все е около 65/100, което е ок. Вчера ви поръчах един апарат да го меря и у дома, че ,ако се вдига шега не бива..

# 635
  • Spain
Аз пък да ви се оплача . Днес ходих на лекар да говоря с него за прееклампсията ,изследвания..и като ме насмете,  гледа ми резултатите и като почна ..после ми се поизвини ,но ми каза по малко  да чета из нета 😂

# 636
Срам, не срам ще задам един въпрос. Как сте с тоалетната? Макар,че гледам да хапвам повече плодове и зеленчуци и приемам доста вода от няколко дни доста ме измъчва. Никога не съм имала проблеми обаче корема ми е ужасно подут, тежко ми е, ужасно е. Споделих на АГ и каза, че може да се приема дуфалак, но в краен случай. Някой да знае нещо по добро?

# 637
Даа, аз съм си с трудности с wc от самото начало. Ползвам Мелилакс и по-рядко Дуфалак.

# 638
  • Spain
Аз за сега съм добре, но иде горещото лято и направо незнам как ще се оцелява. При мен проблема стана след раждането. И тогава моят лекар ми предписа това http://farmaciapuchades.com/listado-de-productos-hidden/plantabe … olvo-efervescente  попитай може и в българия да могат да ти го доставят от някоя аптека, то е на някаква натурална основа, не си спомням какви семена имаше в него и не ти предизвиква разстроиство(поне на мен така ми действаха останалите лекарства) и просто се изакваш нормално.

# 639
Благодаря ви, момичета.

# 640
  • Spain
https://apteka.framar.bg/22002200/хуск-200-гр
Виж това , защото като написах съставката на моето лекарство ми излезе, като прочетох за ефектите   има същия ефект.  На мен испанското мн ми помогна, единственото което беше мн добро

# 641
  • Beyond the stars
Аз имам от другарчетата на запека, без да си имала запек Confused Взех си кремче на Апимед Хемопро изцяло билково и за сега се успокои, ама хич няма да е забавна таз работа.
Иначе за запек - пшеничен зародиш към закукска от овесени трици; стафиди; повече течности; по-малко животински продукти; нула тесто и картофи; плодове. На мен Хуск-а не ми помага твърде от преди да забременея. Много добре ми действаше Натуралакс - лаксатив без сена и майчин лист, без спазми и диария, ама не съм пила откакто съм бременна.

# 642
Никога не съм имала проблеми с това, но сега разбирам колко е гадно. Дано се оправя. Благодаря за съветите.

# 643
  • Spain
За запек се сетих за  киви , сушени сливи.. на мен това ми помага

# 644
_Iva.k2018
Аз в самото  началото имах един ден на работа в който толкова много се изнервих на моя ръководител че чак се разревах от нерви. Тогава  е го свързах с бремеността, но най вероятно хормоните са били виновни. След това помислих и прецених, че няма смисъл да се ядосвам, защото така вредя на мен и на бебо. Сега основно само моя ме дразни Grinning
 Просто се опитвай да не обръщаш внимание на другите. Мойте колеги казват че съм станала много спокойно.

Аз закусвам кисело мляко с овес и пия едно кафе и няма запек. Някъде бях чела, че сушените сливите помагат.

Наскоро ми казах, че ябълките облекчавали киселините.Но за сега не съм пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт