Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се измерва шийката на матката по време на бременност?
Каква е разликата между предна и задна плацента?
Какво представлява коластрата и нормално ли е да се появи по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се измерва шийката на матката по време на бременност?
-
Каква е разликата между предна и задна плацента?
Предната плацента е прикрепена към предната стена на матката, с крака на бебето, сочещи към гърба на майката. Това обикновено води до по-късни усещания за движенията на бебето. Задната плацента, от друга страна, е прикрепена към задната стена на матката и позволява по-ранни усещания за движенията на бебето.
-
Какво представлява коластрата и нормално ли е да се появи по време на бременност?
-
Кога се усещат първите движения на бебето по време на бременност?
-
Какви са предимствата и недостатъците на секцио по желание в сравнение с нормалното раждане?
Не знам дали притиска нещо на някъде, че го усещам да мърда на други места или са някакви киселини (такова животно не съм имала, та не знам всъщност какво трябва да представлява) ама повърнах малко и сутринта от две ябълки и сега от половин порция обяд.
И аз да се включа, че няколко дни нямах възможност да влизам на сайта.
.
Взех си кремче на Апимед Хемопро изцяло билково и за сега се успокои, ама хич няма да е забавна таз работа.