Юлски мами 2018г.- тема 5

• 48 247
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
Привет на всички, отидох до морето от вчера и да чукам на дърво всичко е наред, къпането в морето и слънцето действат добре на беба и моите вени...Вече съм в 35 гс и времето върви към датата на секциото, нямам никаква идея как ще се справя, но като чета колко опитни мами има тук, надявам се да се справя..стана ли по-болезнено ритането на бебета, при мен са истински шутове...

Тони,вие къде сте? Става ли за къпане или е хладничко още? Simple Smile
на Поморие сме, водата е топла, 23С, има вятър днес, но е хубаво а и морският климат действа добре на бебка😊[/url] това е за Icey специално😎

# 691
Тони, не се брои морето без снимка Simple Smile
И моята танцува болезнено, още си е сравнително горе, защото си муши краката в ребрата и прави мексикански вълни по целия корем. Но аз и не бързам, чак за края на юли сме ако всичко е наред, така че има време.
Морски поздрави Icey😊

# 692
Не се мазах с нищо след първото секцио, ми е би месец след това само с мляко за  тяло и правех масаж, който ми показа физиотерапевтката. Сама рана си зарастна перфектно и не исках да запушвам кожата с каквото и да било. Приемах само арника на гранули като хомеопатия за 2седмици

# 693
Тони, не се брои морето без снимка Simple Smile
И моята танцува болезнено, още си е сравнително горе, защото си муши краката в ребрата и прави мексикански вълни по целия корем. Но аз и не бързам, чак за края на юли сме ако всичко е наред, така че има време.
Морски поздрави Icey😊
Ах, че е хубаво Heart Eyes и ти грееш, Тони, наистина ви се отразява добре Hug Усминати и слънчеви дни желая!

# 694
  • Варна
Тони изглеждаш перфектно ! Браво , супер че сте си изкарали добре. На север водата е по- студенка, ама и аз съм по зиморничава.

# 695
  • Варна
Момичета, от няколко дни имам червеникави резки по краката. Най - вероятно са стрии. Които не знам как точно сега решиха да се появят. Мажа се по принцип с един крем от Орифлейм. Но сега се чудя имам бадемово олио на Икаров и бебешко олио с пшеничен зародиш на Бочко. С кое е добре да се мажа.....евентуално да не станат повече стриите

# 696
Тони изглеждаш перфектно ! Браво , супер че сте си изкарали добре. На север водата е по- студенка, ама и аз съм по зиморничава.
Мерси момичета, много сте готини, аз не очаквах, че ще ни е добре с беба на море, но се оказа, че сме морски любители😊 Като влизам в морето или вървя по 2 км разходки е кротка, че чак се плаша, а само да легна почва да рита...не съм 24 часов кон хаха...и представете си гледачка била казала на снаха ми, че ще лежа през бременността!! Големи измамници, колко км навъртях бременна...

# 697

Не съм специалист, но съм имала доста вземане даване с темата инсулинова резистентност. За мен стойностите не са толкова зле, та чак за инсулин. С подходящо хранене може да се нормализират нещата. Но пък дали ще успеят за толкова кратко време!? предвид 34 г.с.
Кязах го на АГ като вариант, но тя ми каза че нямало да стане

# 698
Здравейте мамчета! Издирвам бебешка козметика и по - специално нещо , с което да масажирам и мажа бебчо след баня. Помня , че бяхте коментирали тук и линкове имаше , но не ги намирам.  И нали олиото не е  подходящо за лятото , та... какво ще се взима нямам идея ?!

# 699
Аз засега съм взела само крем за подсичане, лосион за след баня и шампоан за коса и тяло на Mustela. Смятам като се роди беба в движение да се решава за останалото. Купих и едно олио преди това, но май няма да го използвам много.

Здравейте мамчета! Издирвам бебешка козметика и по - специално нещо , с което да масажирам и мажа бебчо след баня. Помня , че бяхте коментирали тук и линкове имаше , но не ги намирам.  И нали олиото не е  подходящо за лятото , та... какво ще се взима нямам идея ?!

# 700
  • София
Олио и аз не смятам да ползвам през лятото, имам лосион за тяло, който смятам да ползвам. Имам 2-3 неща на Ла Рош от серията м Липикар, която е за суха и атопична кожа, имам и комплекти на Хип, които също ми препоръчаха. Според зависи от кожата на бебчо - ще действам с различни продукти. Ако е много суха и атопична - само Липикар ще ползвам, ако няма проблеми ще започна с Хип и ще видя как ще се отрази, не смятам, че ще е проблем.

# 701
Аз взех лосион на Себамед. Изпробвах го върху себе си, че съм бяла и чувствтелна - ми хубаво ми подейства. Олиото не ме радва за лятото. Аз дори и зимата вече не ползвам, че ми омазняват дрехите отвътре и ме дразни.

# 702
По препоръка от приятелки , взех Bio G - био козметика със сребърна вода . Взех шампоан , мляко , крем за подсичане , олиото не е препоръчително за лятото Simple Smile

# 703
Здравейте мамчета! Издирвам бебешка козметика и по - специално нещо , с което да масажирам и мажа бебчо след баня. Помня , че бяхте коментирали тук и линкове имаше , но не ги намирам.  И нали олиото не е  подходящо за лятото , та... какво ще се взима нямам идея ?!
Аз се спрях на Веледа, немска козметика изцяло натурална, доста мои приятелки я ползваха и са много доволни, за сега съм взела душ гел и шампоан, който е 2 в 1 и кремче против подсичане, а тъй като лятото се ползват по леки текстури може би ще взема и млякото за тяло, но олио лятото..в никакъв случай!

# 704
  • Варна
До момичетата от Варна. Уговорихте ли се с лекар в АГ Варна и колко струваше прегледа бихте ли ми казали? Или не се плаща?

Общи условия

Активация на акаунт