Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 51

• 55 448
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Ловеч
Дали ще прави или не секс е индивидуално за всяка бременна. И да - може да доведе до аборт или преждевременно раждане, когато и без това има предпоставки за него.

Цистита е инфекция и трябва да се лекува, като такава - бързо и при лекар. Не е безопасна и не се самолекува с разни билкови илачи, които могат да свършат работа иначе. Изследвания и антибиотик, ако се потвърди нуждата му.
Разбира се,че трябва да се лекува и не е безопасна инфекция.Просто утре ще пусна урина,а чак в Петък съм при доктора ми,като до тогава няма да имам връзка с него и мислех,че мога да пия нещо да облекчи болката до тогава.

# 676
При незащитен секс и наличието на закъснение има вероятност да си бременна, да. Винаги можеш да направиш тест и да си отдъхнеш и спреш с чуденето Simple Smile
Дано да е това, което искаш.

Честно казано вълнувам се и като чели хем го искам, хем ме е страх да проверя. Чувствам се странно...Дали да не почакам още, за да съм сигурна в двете чертички. Simple Smile

# 677
  • София
При такова закъснение тестът ще отчете правилно.

# 678
  • гр. Варна
Понеже и аз имам проблем с този цистит и много ми помага  чай от цикория, сега по време на бременноста не съм пила, но не мисля че е проблем.. то си е билка Simple Smile направи си изпий две чаши и веднага ще имаш ефект.

# 679
Дали ще прави или не секс е индивидуално за всяка бременна. И да - може да доведе до аборт или преждевременно раждане, когато и без това има предпоставки за него.

Цистита е инфекция и трябва да се лекува, като такава - бързо и при лекар. Не е безопасна и не се самолекува с разни билкови илачи, които могат да свършат работа иначе. Изследвания и антибиотик, ако се потвърди нуждата му.
Разбира се,че трябва да се лекува и не е безопасна инфекция.Просто утре ще пусна урина,а чак в Петък съм при доктора ми,като до тогава няма да имам връзка с него и мислех,че мога да пия нещо да облекчи болката до тогава.

Съветвам те да отидеш утре сутринта и да си пуснеш стерилната, защото това изследване отнема време и ако я пуснеш в четвъртък има вероятност резултатите до петък да не бъдат готови и може да се наложи да чакаш до понеделник за тях.

# 680
Понеже и аз имам проблем с този цистит и много ми помага  чай от цикория, сега по време на бременноста не съм пила, но не мисля че е проблем.. то си е билка Simple Smile направи си изпий две чаши и веднага ще имаш ефект.

Бременното и не бременното състояние нямат нищо общо. И билки не се пият ей така - първо защото някои са категорично вредни. Второ - защото органите не функционират нормално - бъбреците са пренатоварени, задържат вода, пикочния мехур и канал са притиснати и задържат бактерии. Които от своя страна правят инфекиции, контракции, скъсяване на шийката, инфектиране на околоплодния мехур, зацапвания и всякакви други.

Не се прескача лекаря с бабини съвети и корени. Дори и да се тушира болката и дискомфорта, изобщо не означава, че бактерията си е заминала, само маскира.

# 681
Искам да питам колко приблизително трябва да тежи плода в началото на 23 седмица?

# 682
Здравейте, има ли мами от Пловдив и имате ли мнение за хирургиите, тъй като мислех там да раждам, но чух,че последните една, две години не са много доволни раждалите там. Мисля и за окръжна болница, но не съм чула мнения за там Confused
Здравей! Още ми е рано да раждам, сега съм в 4 месец, но с интерес чета тази тема - http://www.bg-mamma.com/?topic=972369. Има тема и за Хирургиите, но имам приятелка, която работи там (не е мед. лице) но няма да ражда там, а в Окръжна. Всеки сам си преценя. Simple Smile
Благодаря за отговора. Аз съм в края на 6ти и вече трябва да реша къде.. Трябва да звънна, бях чела че има ден на отворените врати, но незнам кога са и да отида и да преценя..

# 683
Искам да питам колко приблизително трябва да тежи плода в началото на 23 седмица?

400-500 гр.

# 684
Правенето на секс при безпроблемна бременност е нещо съвсем нормално ако и двамата се чувствате комфортно, разбира се. Даже в последните 2 седмици има вероятност това да помогне със стартирането на раждането (не е научно доказано, де) - наличието на някакъв определен хормон в спермата спомагало да поомекне шийката на матката - не е безотказан метод и не работи при всички, но пък помага при други.

# 685
Здравейте, писах преди няколко дена. Бях с леко зацапване,но днес бях на преглед. Иии видях сърчицето Simple Smile всичко е наред, спрямо седмиците в които съм. Поех си угромна глъдка въздух и вече съм по спокойна Simple Smile

# 686
При незащитен секс и наличието на закъснение има вероятност да си бременна, да. Винаги можеш да направиш тест и да си отдъхнеш и спреш с чуденето Simple Smile
Дано да е това, което искаш.

Честно казано вълнувам се и като чели хем го искам, хем ме е страх да проверя. Чувствам се странно...Дали да не почакам още, за да съм сигурна в двете чертички. Simple Smile
Със сигурност ще покаже щом са минали 6 дни. Аз като забременях, усещах още преди да ми закъснее и на деня, когато трябваше да ми дойде, директно си направих теста и още тогава ми показа Simple Smile не се измъчвай да се чудиш- вземи си тест още днес Simple Smile

# 687
Здравейте. Новата съм тук и искам да попитам вечерното гадене симптом ли е на бременност? Моля някой ако може да се свърже с мен защото не съм наясно. Благодаря предварително!

# 688
Гаденето е симптом на бременност, както и на много други неща. Вечерно, дневно, все тая.
Какво имаш предвид да се свързва някой с тебе - да си размените адреси, телефони, ФБ? Просто ти се гади. Може да си бременна, да имаш вирус, да е ПМС, да ти е ниско кръвното и т.н.

# 689
Здравейте. Новата съм тук и искам да попитам вечерното гадене симптом ли е на бременност? Моля някой ако може да се свърже с мен защото не съм наясно. Благодаря предварително!

Направи си тест като имаш съмнения за бременност...

Общи условия

Активация на акаунт