ЮНСКИ мами-бърборани, с нетърпение очакват сладките си беборани

• 14 460
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Честити дъщерички на мамите Bogi i Valkiria ! Да са живи, здрави и само радост да им носят! newsm51  newsm03 newsm51 newsm03   
Mrancho, толкова успокояваващо действа разказа ти, за което ти благодаря. Дори ти се възхищавам, че намираш време за форума, понеже ми се струва, че в началото докато свикнеш с бебо и времето ще ти е ограничено! Дано и аз така като теб!   bouquet
Това от прохладното време ли е - такъв апетит ме гони днес ....

# 91
  • Пловдив
Мамо Муцунка, стискаме палци бързо да отмине проблема. Hug не се притеснявай, всичко ще е наред и съвсем скоро и няма и да помниш за гипсчетата.
целувки и успех

# 92
  • София
Честити дъщерички на БОГИ и ВАЛКИРИА !Да са живи,здрави и послушни   Simple Smile

Haribo ти си герой!!! Направо нямам думи ! Радвам се,че и малкия Рафаел и ти сте се възстановили толкова бързо Simple Smile Аз също ще бъда секцио и дано всичко да мине добре newsm17

Муцунка, стискам палци бързо да отмине проблема и всчко да е наред newsm10

Честит празник на всички малки и пораснали дечица  smile3534

Целувки на коремчетата !  love001

# 93

Мама мрънчо - да си жива и здрава, че така ни успокояваш. Hug
От това имаме всички нужда, като се има предвид какви ужасяващи истории непрекъснато ни разказват  Sick
Дано всички имаме такъв късме.

A ти ужасявашите истории не ги слушай хич. Naughty Ще ти се карам! newsm53

Муцунка всичко скоро ще бъде наред !  bouquet

# 94
  • Ямбол
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА МАМА VALKIRIA!ЖЕЛАЯ И МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ДА РАДВА МАМА И ТАТИ!НА МАМА VALKIRIA БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!
Муцунка, всичко скоро ще бъде наред!Не се притеснявай!

# 95
Здравейте мами!
На всички обебили се честитио и само хубави емоции!
Ние с Йоана сме добре, тя е едно невероиатно кротко бебе. Вече два часа стои будна в леглото си и нищо не казва. Аз си стоя в другата стая и си чета а тя си гледа едно плюшено слънчице и си кротува. Вече е станала 3 килограма и не спи толкова много, а се заглежда насам натам и така. Хайде вече раждайте че да си пишем в родени 2006.
Да ви кажа чувам се по телефона със Сиска79, тя е ок, много се вълнува за бебенцето и се хвали с много добро отношение в болницата. Във вторник ще ги изписват.
Хайде чао и целувки по коремчетата и по дупенцата на бебоците

# 96
  • в стаята
Здравейте мами!
Отдавна не съм писала, но ви чета редовно. Аз съм планово секцио за 9 юни. Мамите, които ще бъдат със операция с каква упойка ще бъдете? Аз исках със спинална, но като ме наплашиха с някакви глупости Cry, но сега съм по спокойна вече и чакам с нетърпение бебка Grinning  
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ

Последна редакция: чт, 01 юни 2006, 18:32 от isi

# 97
много се вълнува за бебенцето и се хвали с много добро отношение в болницата.

От коя болница е толкова доволна Сиската? Thinking Hug

# 98
  • видин
здравейте и от мен!
честит ражден ден на змейковица!
честити бебчета !
почти не ми остава време за компа - разбираемо е. изчетох ви чак днес. и моята бебка пострада при секциото - малко й е порязано дясното ушенце със скалпела, но това е било защото съм имала малко води. надявам се,че ще изчезне белега - малък е и не ме притеснява много, но все пак си е рана. но харибо донякъде ме успокои -разбрах, че крачето на рафаел е заздравяло.
явно всяко раждане си е свързано с много емоции, но най-много е щастието.
стискам палци на още неродилите! ще се справите !
успех!

# 99
   Здравейте!Аз съм още една изостанала майска мама,която ще е юнска!Ще се радвам да съм и сред вас!Юни е и моят месец!
   Честит празник на всички бебоци!Да са ви живи и здрави,да папкат и спинкат!
   Моят термин беше за 28.05,но бебо не бърза!Имам контакции,но са леки!

# 100
Честит рожден ден на Змейковица!Да е здрава и много щастлива!  party023 Tada
        Честити бебета,да са ви живи,здрави и много послушни! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Добре дошли на Люба и малката Александра!!! baby newsm10  love001

# 101
Честити бебенца на всички мами! Да са ви живи и здрави и много да ви радват
[/b] [/color]
аз все още съм тук  Sad и пак няма изгледи за раждане  цял ден ходя като луда по улиците и единственият ефект са болките в краката ми  Close утре пак съм на запис и ако всичко е наред- в понеделник с багажчето и в болницата  Cry направо ми писна   #Cussing out ама се успокоявам с-още малко остана 
успех на всички мами в очакване и бъдете смели  Peace

# 102
  • Пловдив
paizy, добре си дошла при юнските мами  Hug Надявам се скоро да се похвалиш с новина за бебче, че доколкото знам от други преносили мами е много изнервящо  Sad

Приятна вечер на всички от мен и топчо.

# 103
  • София
 stork-girlНося новина за още едно първоюнско бебче! Novalexa, с термин 8-ми юни днес в 15 часа е родила момиченце - Даниела, 3360 кг/50 см.

Да е жива и здрава малката принцеса, а на мама бързо възстановяване!

Честит Рожден Ден на Змейковица! Честито и на всички скоро обебили се!

# 104
  • Пловдив
Честито и на мама Novalexa bouquet Да им е жива и здравичка малката Даниела. На мамчето бързо възстановяване

Общи условия

Активация на акаунт